Нямам приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам приятели
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1227 пъти
Колко банално звучи заглавието, нали? Е и аз наскоро осъзнах, че нямам приятели. И не, не е като да съм някой асоциален човек, който не иска да разговаря с другите, напротив. В училище разговарям с всички, не седя в ъгъла на стаичката, включвам се в темите, които говорят, въобще като напълно нормална ученичка на 15 години. Не се смятам за задръстена или негативно настроена към света, гледам да помогна на всеки, когато има нужда. Обаче проблемът е че когато не съм на училище никой не ми се обажда, никой не пише, понякога ако ми пише някой е да пита за домашна и рядко ми пишат да излезем, или просто да ме питат как съм. И не ви говоря само за сегашния ми клас, а въобще за всичките ми приятели. По характер не съм перфектна, но не смятам и че съм непоносима. Винаги моя е инициацията да излезем, много рядко те ми звъннят да излезем. Не знам, хора, започвам да търся вината в себе си, но не мога да си го обясня. Не съм конфликтен човек, напротив даже старая се да съм в добри отношения с всички. Не знам какво да правя, тежи ми, хора, колкото и не чак толкова сериозен проблем да ви звучи. Тежи ми, когато гледам как другите се забавляват, прекарват чудесно най-хубавите си години(тинейджърството). И аз искам, но не става... Донякъде се научих да бъда сама, но това не е решение на проблема. Извинявам се, че ви натоварих с проблемите ми, но трябваше някъде да си излея душата, както се казва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0d2f245a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това не са ти никакви приятели. Просто като не те търсят за друго освен домашни и свързано с училището не им помагай и това е . Аз съм в твоето положение в момента , само че съм на 19 и си запълвам времето с работа. До някъде се получава , но не е същото. Спокойно отпусни се и не го мисли толкова , може да е само 1 фр , но ще си намериш.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: cda281955d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Все едно съм го писала аз дума по дума. Аз също съм момиче на 15 и се опитвам да запълвам времето си с тренировки. Запиши се на някой спорт и там най-вероятно ще си намериш приятели, ако ли не поне ще си уплътняваш времето с нещо. :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d9bc1382b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Теб не те търсят, а ти търсиш ли някого, предлагаш ли някаква идея за някакво прекарване?
Не искам да те упреквам, но вероятно причината е в теб.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ad4923736f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Радвай се, че искат помощ от теб и ти им помагаш.
Много е лесно да отидеш на дискотека и да се напиеш.
Ако почнеш да живееш по тоя начин - купони и алкохоли, ще имаш приятели, или по-скоро компания, но тея хора няма да са ти истински приятели.
Радвай се.
Аз съм на 25 години и не пуша, не пия, не обичам майтапите, спрял съм всички тея неща и нямам приятели. И причината е, понеже не живея по начина по който другите живеят. Просто един нормален, спокоен човешки живот живея-това е.
Аз бих ти бил приятел, бих се поинтересувал от теб, ако беше на моите години.
Такова момиче си... "търся"
Всъщност, не търся, вярвам че Господ ще ме срещне с такова момиче. Не ми трябват алкохолици, пушачи, майтапчии, несериозно отношение и т. н.
Искам да бъда момче-Човек и момиче-Човек да срещна :)

Момче-25

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1d9231eea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Моята история е същата... И аз съм на 15. Знам, че никак не е хубаво да си сама. Много съжалявам, че не мога да помогна с друго освен с разбиране, но аз се научих да вярвам, че в бъдеще ще срещна хора които ще са истински значими. Предполагам сега, в тези години е така. Изглежда, че много малко хора са готови да имат истинско приятелство, всичко друго е компании, ако нямаш такава.... ето това е положението. Чувстваш се сам. Поне искам да те успокоя и да ти кажа, че в никакъв случай не си единствена! Много хора се чувстват по същия начин, просто в днешно време е модерно да се правиш на корав и че всичко ти е наред. Сигурна съм, че след време ще има хора които ще останат в живота ни. А до тогава нека задържим положителното мислене и отношение.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9988156d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това, че не си от кифлите и к*рвите като повече от момичетата на твоята възраст може би кара всички да си мислят, че си някаква зубърка или скучна и тъпа, от която нямат нужда. Не те съветвам да ставаш като тях, а просто намери хора като теб! Такива които ще те ценят повече и няма да те търсят само за домашни и неща свързани с училище. Отиди на място, на което ще намериш хора с които ще имаш общи интереси и така.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9988156d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Запиши се на някакъв спорт както казва номер 2, или отиди на някакви такива извънкласни дейности ако си добра в рисуването примерно, или на някакви танци, пеене нещо в което ти си добра. Така ще срещнеш хора като теб, с общи интереси. Опитвай се да се запознаваш с всякакви хора, ти нямаш проблем с това, защото нали спомена, че нямаш трудност с общуването. Така ще намериш не само хора с които да излизаш а и истински приятели.
Успех!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker