Днешните тийнейджъри - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Днешните тийнейджъри
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 11414 пъти
Здравейте мили хора. Отдавна чета историите тук, и реших да се пробвам и аз да напиша някоя. И така... Защо всички момичета искат да изгубят девствеността си още от малки?? Какво ще постигнат със това? Аз още съм девствена и не се срамувам да си го призная, защото за много тийнейджъри това да си признаеш, че си девствен е “срам” и “позор”.

Наскоро четох една история тук на едно момиче, където приятелят и искал да го направят.. (Той бил на 12, а тя на 11) .. Ами добре де, на този неин приятел дали му става, на нея дали и е дойдело вече?? Те дори знаят ли как да се предпазят, знаят ли какво правят и точно как да го направят?! Вместо да си играят със тяхните набори под блока, те секс тръгнали да правят..

Не обвинявам никой, просто споделям моето мнение. Както казах по-нагоре още съм девствена, на 15 години съм, и не мисля в близките 2-3 години да го направя. Просто трябва да дойде подходящия момент със подходящия човек. Въпреки, че този момент може и да не дойде скоро, аз искам когато това стане да е перфектно..

Благодаря на тези, които прочетоха историята. Просто исках да изразя мнението си за днешните тийнейджъри. Извинявам се за грешките по-нагоре ако имам, но бързах да го напиша.

Поздрави от мен, на всички читатели на този прекрасен сайт. Целувки :*:*

NeSsy

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 103963d9db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Горе-долу имаш право. Но са такива времената. Някак всичко се развива по-бързо. Дори ти и връстниците ти някак по-бързо растете. От хормони ли е, знам ли, но съм виждал 15-16 годишни момчета с брада вече :))
Цялото това по-бързо развитие някак предразполага и за такива неща. Децата от малки имат малка представа за секс и тн. Конкретния пример, който си дала не ме учудва, въпреки че аз на 12 години тепърва откривах това нещо мастурбацията, хаха :))

Като цяло съм съгласен с теб, че вече на девствеността се гледа като на недостатък, но това е съвремието :)) Както се казва - "За какво ми е кака да ме отрака, като вече и някоя 15-годишна може да го направи" :))

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 9bccb02da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съгласна съм с теб. Напълно и то. Аз съм на 12 и вместо да мисля за секс и да гледам порно като някои от наборите си, за които ти спомена горе, аз си уча уроците и играя с децата. Не съм си и помисляла преди 18 години да изгубя девствеността си, дори още не ми е дошъл цикълът!!! Та, напълно те подкрепям!!!

Just me..

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: eb256f78dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Днес NeSsy сексът е ценност и за жалост е ценност подплатена с природен инстинкт, която ако бъде оставена сама, тоест без да бъде контролирана социално, морално или както и да е, разцъфва. Така е днес.

Вече след това, NeSsy, секса според мен зависи от това какъв е човека. Като почнем семейство, статус и тн. Еми знаеш ли дали онези примерно не са роми ми, ако са роми то те вече са закъснели. Ако моделът към, който се стремиш е курва, ми вече е време да те опънат и да ходиш да се похвалиш не съучениците ти. Но ако исхождаш от висок социален статус (хубаво у-ще, родителите ти са заедно, дават ти пример и си в добра социална среда) въобще и няма да ти мине през ума да правиш секс докато не ти се прииска. В смисъл искам да кажа, че всеки избира според това какъв е или иска да бъде кога да прави секс.

Дано да съм бил полезен.

Repata

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 08bfd61d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Мило момиче, праваси в разсъжденията си. Аз също съм на мнение, че тинейджърите не бива да се слагат под един знаменател - правели секс от малки, пушели и пиели. Зависи от семейсствата, от училището, от града или селото и пр. Майка съм на деца на 17 и 14 и добра познавам приятелите им - момичатата са на 16 и 17 г. и мога с абсолютна сигурност да те уверя, че нето пушат, нито пият /даже глътка бира или кафе от време на време/, нито водят сексуален живот. Те са не особено голяма, смесена компония. Родителите се познаваме, знаем кога къде ходят - карат велосипеди, пходят на плаж, игреят карти, гледат у дома или на кино филми, играят на компютъра, четат и пр. Никой няма гадже и все още не е правил секс. Дъщеря ми е най-малка, много сме близки и си говорим за тези неща и тя всичко ми споделя. А и останалите майки също. Така, че на кой когато му дойде времето. Секс не се прави за да си като всички, а когато срещнеш подходящия човекпи когато все пак си узряла да го направиш.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2e046d7b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   И аз мисля като тебе. Докато не намеря подходящия човек няма да го направя. Момче на 18.

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: f995d6d2d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз също мисля, че си права. Това, че си губят девствеността още от малки се дължи на чалгата, според мен, защото от там гледат и искат да са като певиците. Мисля, че от там идва всичко. Също така, имат самочувствие без покритие, което е много лошо, обличат се като уличници и дори така ходят на училище. Вчера видях една осмокласничка, която дойде на училище с къса пола, която едва й покриваше дупето и високи токчета, гримирана... нямам думи просто, гледат да мачкат "по-нисшите" от тях.... УЖАС.. добре, че поне не са всички такива.
*Яса

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d15be06faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Здравейте на всички. NeSsy интересен въпрос подхвана и аз се реших да пиша, тъй като досега не съм го правил.
Едно време, когато бях на твоята възраст беше някак нормално да се приеме 16-17 години да го правят, сега тази летва
се е спуснала прекалено много. Те не могат да го правят, но искат. А от искане се стига до това да бъдат насилени от
някой по-голям от тях, да се стигне до аборти, така хем си стъжняват живота, но и правят проблеми на родителите си.
А за това и биват наричани курви, започва да не им пука много за отделни индиви, които се опитват да им помогнат.
Държат се лигаво и надуто, което си е защитна реакция за в бъдеще от такива мъже, които са им причинили онова в миналото.
Днешните тийнейджъри са много разкрепостени. Те не само мислят за секс от малки, но пушат и пият. Повечето се водят на
принципа "Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може да не дойде! " Модерното уби романтиката, чувствата и
всичко онова което преди значеше нещо. Сега ако не си надут пуяк, не може да си намериш момиче. А ако си момиче, то всички
ще ти се лепят, само и само за да го напарвят с теб, без да им пука за чувствата ти, мечтите ти и т. н. Жалко е, но ще си го призная
аз също съм девствен и съм на 20... все още търся момичето подходящо за мен... но ми идва да се откажа. Защото никой
вече не харесва такива като мен. Романтични натури, които обичат старата музика, разходките, литературата и куп неща, които
в днешно време изобщо не са модерни, а банални за повечето момичета... И така де... вече се тревожа, че нещо ми има, че да не се получава,
че не ме харесват защото съм прекалено различен...
NeSsy аз мисля, че моя момент едва ли ще дойде скоро... даже вече не го очаквам, след като давам толкова много за някои
правя опити да намеря, но ето че излизам все потъпкват... Жалко си е наистина.... Тийнейджърите не знаят какво искат, дали да се водят по стила на другите и
това което е модерно или по това, те какво чувстват отвътре, истинкта да го направиш. Все пак не мисля, че всяко момиче на 12 колкото и да мисли за
това, би го направила сериозно, все пак тя би изчака да съзрее достатъчно, че да го направи... е вече е друг въпроса, дали няма да попадне на някой
които да я насили, защото е искала. И пак, човека за това има глава, за да мисли. :)

Elderly Dragon

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: c665ca0fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №8 / Elderly Dragon /
Никак не е жалко, хора като теб са рядкост :)))

Към Авторката:
Това е то, днешната младеж. Много ясно и правилно си го написала, браво! Също така много добре разсъждаваш, като имаме предвид възрастта ти, продължавай в същия дух!

*EsTe_CoRaZoN-f

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b6405adb68
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

11.   Виж, NesSy и всички останали които са коментирали тази статия, аз съм момиче на 12, изгубих девствеността си когато бях на 11 (някои от вас се питаха дали на тази възраст момичетата имат цикъл - да аз имах от 9 годишна). Момчето беше на 14 аз го харесвах много около 2 години, след много надежди, хранени от моя страна, той ми предложи и аз естествено с удоволствие приех. След "първия път" връзката ни продължи 1 година, в която си имахме редовен полов живот. После се разделихме поради ред причини-родителите, приятелите и хората от града, които ни познаеаха не бяха особено съгласни с нашата връзка, защото ние с него бяхме прекалено различни и това предизвика редица скандали и така решихме да се разделим. Сега поддържаме връзка (говорим по телефона 2-3 пъти на седмица и се виждаме, но попринцип случайно), той си има нова приятелка и така.. Днес една приятелка ме попита дали не съжалявам за това, а аз и отговорих: "Не, защо да съжалявам? Дори и да съжалявам не мога да върна времето назад и да променя нещатата... " и то си е така.. Не знам дали ще ме разберете, но исках да видите версията и от другата й страна, защото ми писна да слушам коментари от вида: "Всички, които правят секс на по 11-12 години са курви със самочувствие до небето, къси поли, високи токчета и пет тона грим! ", ами не е така... Аз не смятам, че съм курва при положение, че съм спала само с 1 момче, което е долу/горе на моята възраст и към което съм имала чувства, освен това не употребявам гримове, не ходя с къси поли на училище и още по-малко не съм изоставяла уроците си-винаги съм била отлична ученичка(не искам да се хваля, но искам да упровергая вашето мнение) и не смятам да променям това...

Това беше, което исках да кажа, надявам се някой да го прочете и да ме разбере...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 769cfda08e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   6+

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5eb6d714e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Номер 11 :''Аз не смятам, че съм курва при положение, че съм спала само с 1 момче, което е долу/горе на моята възраст и към което съм имала чувства'' Какви чувства можеш да имаш та ти още не си влезнала в пубертета бе момиче!! ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ И СИ ЖИВЕЙ ЖИВОТА ВЪОБЩЕ НЕ МИСЛИ ЗА ТАКИВА РАБОТИ.. когато станеш на 17- 18 даже 19-20 години тогава говори за това сега си смешна даже жалка... към всички други във сайта: помислете как се държите с другите, един ден всичко ще се обърне и няма кой да ви спаси.. който каквото си е надробил това ще си яде...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: a28850ac6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Децата сега са коренно по-различни... не ги вълнуват игрите пред блока, а секс и тем подобни.. ДА, жалко е! Но никой от нас не може да го промени..! Времената са други.. децата един път са деца и не бива да го забравят, но в тези времена това вече няма значение....

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: ad11d1d138
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   стига хора, много генерализирате нещата. Това, че навремето не се е говорило за тези неща, не значи, че ги е нямало.
Ако на бригадите и лагерите през кома например се е играло само на "Не се сърди човече", не на чичко доктор, то едва ли щяха да са пълни домовете с деца на ученички, едва ли щяхме да сме и до днес на едно от първите места по аборти. (но с намаляващ брой, като през кома е бил с пъти по-голям).

Да, определено сега не се крият децата вече по таваните, определено имат интернет и пишат, когато имат проблем, ние ако можем - ще помогним. Много по-опасно е според мен това криене и мълчене от преди - майка ми с мен за сексуалност не е говорила, даже за менструация, „секс„ не споменаваше - ама като бяхме на село чувахме старото легло.... и това е добре така - има неща естествени, за които трябва децата да са наясно, а не да ги обличаме в мантии от табута, забрани и обиди - лоши тийните сте сета, ние какви бяхме...

и на нас ни го повтаряхте това преди 10 г. и какво - станехме лекари, адвокати, инжинери, икономисти, обиколихме света и нито аборти направиха повечето от нас, нито се омъжиха на 18 заради „беля„... иначе въведоха униформи в училището ни заради невъзможното ни облекло, и с право де... хе хе хе.

И какви са сега нашите деца - много са си добре даже. Не се различават нито културно, нито по облекло, мечти, начин на живот от всички деца на Запад, макар че нашите са по добри, според мен - от малки свикнали да поемат отговорности за по-малките си братчета или сестричета, от малки знаещи колко е скъп тока, колко струва кофичка мляко....

Не не е жалко, номер 14, защото игрите пред блока често са продължавали зад него и се е стигало до аборти и изоставени деца.

Ок, съгласна съм, не е добре под 14 г. да се прави секс - то и законодателят така го е определил, но е добе и под 14 да се говори за секс, за мастурбация, за целувки, за нещата от живота...

по-добре е от мълченето и криенето...

Авторке, толкова са ти натяквали какви сте младите, че си взела и повярвала - ти си доказателство, че не е вярно каквото пишеш - нали и ти принадлежиш на това поколение. И аз навремето им вярвах и 10 г. по късно като завършихме и си поехме пътя и моите бивши съученици и сестра ми почнаха да говорят какви били сегашните „тийнита„, се събудих - звучеше ми познато.

Ами какви са - аз познавам много тийнита - племенникът ми си играе на Не се сърди човече на компа, пише си с момиченца, уж си имал гадже (хе хе), вълнува се от първото държане на ръчички, после скъсали били (копират поведение на възрастните)... другите пък мечтаят за широкия свят, за някаква проста дрешка, да са като Бионсе...

На село ми се случи най-показателния пример, колко лъжливи са тези обвинения. Беше ваканция и си бяха пратили тийнитата при баба и дядо и тъй като други млади хора нямаше и аз - голямата магарица с тях - и какво правиха - играха на Белот, (от 12 до 21 г. тумба млади хора), заяждаха се кой селянин, кой гражданин, та да ги разтървям, криеха се уж, че пушили, ама нямат пари и за две цигари, облечени - как да кажа, не по моя вкус, но определено като всяко дете на тяхната възраст на Запад... много добре си прекарах с тези фрашкани с хормони младежи - не че нямаше изцепки, дърпаници, целуваници, шамари - как не те е срам... хе хе хе, коя била к..ва и коя не, но им видях ходенето какво е - като преди 10 г., преди 20 дори, едва ли нещо се е променило от времето на баща ми. Тяхната тумба е била по-голяма и 24 годишните каки са били вече женени с деца, но не виждам разлика (много снимки намерих от това време на баща ми и той ми разказа)..

На другия ден идва някаква далечна роднина на гости и разказва как децата, с които цял ден съм била уж се либили в старото училище, моите братовчедки, от които не съм се отделяла, които си имат и брат да ги пази, уж се били натискали, либили се били - ЕЙ ТОГАВА МИ КИПНА - как не ги е срам, така го разказват вече, че ако не бях там и не знаех, че сме играли карти и сме са се заяждали само, за да ги гонят младежи, и аз може би бих повярвала...

Затова - не слушайте старите. Днешните младежи са много добри млади хора и в тях е цялата ни надежда за едно по-добро бъдеще.

Good Wife

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 383f4a53ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Наистина ли е такава реалноста в България? Отговора ми е да. Какво имам предвид ли? Имам син който съм научила да ми споделя всичко като приятели да говорим по темите които го вълнуват. Когато го изпратих в първи клас преди 5 год се оказа, че попаднах в доста стресиращи ситуации. Децата в междучасието правели подобни сцени "вдигали краката на момиченцата и се клатели". Бях шокирана това е първи клас говоря за 7год деца. Когато споделих с две от майките от нашия клас те въобще не се шокираха. Отговориха ми децата по този начин търсели сексуалността си.
Друга майка с дете в друго училище ми сподели, че я викали при директора на училището, защото 8 годишният и син накарал съученика си да се събуе панталона за да прави секс с него. Ученика го наказаха с мъмрене.
Учителката в втори клас: когато попитах защо едно от момиченцата бърка в панталонките на момченцата в тоалетната ми каза, че курвенското било вродено в нея /в детето /, затова си играело с половите органи на едно то момченцата в тоалетната, а момиченцето е отличничката на класа родителите и разбира се не знаят. Държат за учението и толкова.
Родителите са такива не се интересуват от децата си не говорят с тях. Кога ще го разберете.
Когато синът ми в 3 клас се сби с друго дете в училище аз отидох да говоря с майката тя ми отговори, че много се впрягам /така децата обменяли енергия/ пък ако все пак някога моят син набие неиния ще изпрати 13год си друг син да набие моя.
Това е действителноста в нашите училища изглежда майки и учителки прикриват това от общественоста. Или се правите, че незнаете.
Друга майка ми сподели, че в детската градина нейният син имал случка друго дете му казало да си събуе панталона за да му целува дупето така правел татко на мама в къщи. Отговорът на майката бил "ми ние живеем в гарсониера". Разочаровах ви нали. Може би си мислите че съм ромка и детето ми учи в някакво пропаднало училище ама съм българка и живея в голям български град в елитен квартал и детето ми учи в кварталното училище. Има средни училища който пишат отсъствия само при проверка от инспектората. Знам го от данни от ученици в 10 клас децата споделят "Аз ще изляза в очите на съучениците си най простия ако ходя редовно на училище". И ако не направим нещо в момента това поколение ще се развали тотално.
Какви тинейджъри става от тези деца?
На кой казвате да не слушат старите на вашите 12 год пикльовци дето още не знаят пикае ли ми се или ми се е...
Няма значение няма смисъл да се ядосвам аз правя каквото мога с моят тийнейджър. Лошото е само, че една птичка пролет не прави.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 45bedb8e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   16 - това е реалността в България и по света и е било винаги така - малкият човек се интересува от другия пол и това е, той копира и поведението на възрастните, Иванчо иска да види какво има в гащичките на Марийка и обратно и това е нормално - не бива заради това да сексуализираме децата си - те нямат и няма как да имат (заради липса на мъжки и женски хормони) сексуални нужди и не могат да бъдат курви и така нататък (чувате ли се! )

По мое време на тези игри им се викаше „игри на доктор„. В детската градина винаги имаше малки момиченда да бъркат в гащичките на момчетата, за да ги заяждат и унижат, защото са по принцип по-слаби физически на тази възраст от момчетата. Е, може и от интерес да е... но пък „такава е реалността в България„ звучи, сякаш сме някакви марсиянци и децата ни са марсиянски и извратени едва ли не, докато навсякъде по света и в миналото направо са били и ангелчета.

В първи-втори клас намерихме някакви порногравски списания на пастрока на приятелката ми. Спомням си само как се хилихме, взехме ги в училище и зад пердето се събирахме да гледаме - само момичетата (разбира се), момчетата се опитваха да шпионират . В крайна сментка не си спомням какво съм гледала, толкова сме се сещали - по-скоро, защото беше забранено, а и да дразним момчетата, които от малки като чуят „порно„ или „цицки„ и си умират. Е, не са ни хващали учители и родители да ни пращат на съвет, ама май доста мръсни бяха списанията.

Като бях на 5-6 по-големите деца в махалата намериха някаква касета „Хайде на доктор„, скрита от родителите ни. Издебнахме като ги нямаше и след борба с видеото я пуснахме, мен ме затвориха на терасата, била съм малка и уж гледали порно... след 10 мин. им стана скучно - пуснаха ме и гледахме „Ну погоди„ - цял ден, ама остана нали това чувство за забраненото - „Хайде на доктор„.
Един път видях братовчед ми да пикае, много ми стана интересно....
...
и безброй такива случки. А да не говорим, че повечето деца и сега и преди са засичали родителите си, или поне са чували нещичко...

Е й?

Горното не ме е повредило по никакъв начин. На 12 намерих „Книга преди брака„ (медицински написана от 70-те) и разбрах какво е полюция, какво имат момчетата в гащите, какво е менструация, как се правят бебетата (майка твърдеше, че с хапче се правили), какво правят момченцата под чаршафите като са сами и какво правят момиченцата и, че това не е вредно....

и така - знаех какво е менструация, макар че майка не ме беше подготвила, а моя приятелка в трети клас като й е дошло е крила, притеснила се е и е мислила, че ще умре - от големия стрес получи диабет и майка й не може да си го прости.

Почнах сексуален живот на 18 и съм имала един партнъор (до сега), въпреки цялата горна олелия...

В Северна Европа пък съм била свидетел как цялото семейство - мама, баба, тати, децата - голи отиват на сауна. Имат съвсем друга нагласа към сексуалността и човешкото тяло и като прочетох статистиките, колко ниски са процентите на аборти и бременности при тийнитата, си казах - ей, не е бил толкова греховен детският ми интерес и не сме били толкова греховни българчетата в междублоковото пространство вечно в търсене на информация за това „как се правят бебетата„ (а, научих се и сама да чета с баба де на 4-5, за да прочета книжката „Бебе на нулева възраст„, картинка имаше на мама с бебе в коремчето...)
...
намерих на баща си от 3-ти клас (той е набор 1955) химикалка с жени по бански, като наведеш химикалчето и остават по цицки и косми... , имали са и порнографски картички, внесени на черно от Югославия, Плейбой и какво ли не, ама са се крили - не, че е нямало интерес и „докторски игри„.

Като станах на 15 лятната ваканция момчетата изчезваха едновременно, когато родителите на някое от тях отсъстваха - гледали са заедно порно в свободното жилище, разбрах после.
Като идваха във втори клас да гледат мед. сестри „пишките„ момчетата, момичетата бяхме от другата страна на стъклото и гледахме през една дупчица на пердето, после разбрахме, че и момчетата са го правили като са ни теглили „по цицки„.
И не си мислете, че тук става дума за едно-две развалени деца - ВСИЧКИ имахме тези интереси, но не всички са хващали. Аз винаги съм била от привидно примерните, никога не са ме хващали, защото внимавах - майка ми беше учителка в това училище, но гледахме да не се портим, а децата, който споделяха всичко на родителите си (Мариянчето и Мариетчето) сме ги затваряли в едно хранилище.... хе хе хе - ужасни бяхме!!!!
и днес племенникът ми спи на включен телевизор и се изпусна веднъж - Уф, не дават нищо хубаво като не мога да спя, само някакви скучни порнота.
Сестра ми се възмути... аз се подхилих - на него не му е итнересно вече..

и пак си е дете - срам го е от момичето, което харесва, разказва ми с какво момиче си писали, разменяли бележки.... не се е хващал и за ръчичка с момиче (на 13 е)...

и какво и е на днешната младеж и на вчерашната в България - нормални млади хора

а аз се питам пък на моралистките кой щъркел им донесе бебетата...

Good Wife

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 383f4a53ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   № 17 аз съм писала под №16 не съм моралист щъркелът бебета не носи ама синнът ми когато беше на 8 год си дойде с думите "пък /Марийка/ днес прави чеккий на /Иванчо/ в тоалетната обеща и за свирки ама друг път" след разговор разбарах, че са били реални чекий беше ми обяснено много подробно. какво е чекия от къде е видяно и т. н. Вие госпожо № 17 не разказвате на 8 год да сте правили чекий на момчетата в тоалетната пред вашите съученици а те да са се разпитвали кой е наред. Ти в сисъка ли си? /така са попитали синът ми/. А говорите за нормално детско любопитство. Едно е да се опитваш да гледаш порно филми, съвсем друго е на 8-9 год да участваш в порното на живо пред публика /съученици/. Не описах другите историйки реално за да ви спестя ужаса който изпитах, но нещо не сте ме разбрали та реших да поясня.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 45bedb8e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   госпожо, моля ви - какви чекии ви гонят на 8 години. Питайте всеки лекар - на тази възраст момчетата нямат и не могат да имат ерекция, а момичетата нямат сексуален интерес.
Не знам къде съм писала, че съм правила чекии на 8 г. - не съм, разбира се, аз тогава вярвах на майка си за разните му хапчета, с които се забременявало дажа, но знам какво се правише в тоалетните в училище, макар че не съм участвала - закачат се децата, бугат се врати да се види как момчетата пикаят и такива глупости както и обратното - момчетата са ни бутали в мъжката тоалетна и са ни затваряли там за смях или са ни блъскали в нашата и са ни дърпали поличките, за да ги гоним по коридорите...

Какво порно между 8 годишни?

Не знам детето ви къде ги е научило тези неща, ама аз бих се позаинтересувала да не е станало жертва на педофил.

Да, интересуват се децата от анатомията на другия пол, от разни там патета, цицки и т. н., имат достъп и до порнографски материал, но едва ли разбират за какво става точно дума, едва ли на 7-8 децата си правят „чекии„.
Според мен или детето ви е станало жертва на педофил, или е чуло такива глупости из училището, но физически не е възможно да се правели чекии и порнота в детската градина.


номер 17

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 383f4a53ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Към № 17 Нали обясних под №16 "Учителката в втори клас: когато попитах защо едно от момиченцата бърка в панталонките на момченцата в тоалетната ми каза, че курвенското било вродено в нея /в детето /, затова си играело с половите органи на едно от момченцата в тоалетната, а момиченцето е отличничката на класа родителите и разбира се не знаят" просто поясних същата история под №18 Бях спестила подробностите. След като прочетох поста ти под № 17 реших, че ти трябва пояснение.
От това би трябвало да разбереш учителката знаеше. На момченцата им щръква на 6 и на 7 и на 8 год /не с сексуална цел/ на 9 започна да споделя че му щтръква от момиченца. Не съм говорила за изпразване а за движение нагоре на долу. Говоря с децата си всеки ден по темите който ги вълнуват ако има педофил ще разбера. Дъщеря ми не споделя чак такива неща но тя е на 7. Помисли учителката защо говори така тя знаеше. Пък и синът ми е бил свидетел не е участвал. Май не четеш всичко четеш едно изречение и почваш да фантазираш. Аз проблем с сина си нямам не ми измисляй моля. Като имам проблем ще питам. Пиша това което ми се случи по темата Какви тинейджъри имаме и ще имаме заради нехайството на родители, учители и общество.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 82ea6fb0a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   20., майка ми е начална учителка ми е разказвала за проблемът (който го има откакто тя е учителка - 35 г вече) и Вие сте пример, че много родители не могат да реагират адекватно, затова и си има в училището психолог и учители-педагози.
Децата на тази възраст клонят към съчиняване на истории, попиват и от медиии и от улицата разни истории и ги преработват и съчиняват свои.

Това е характерно и за възрастните - една история, разказана от 10 човека, накрая излиза съвсем друга - феномен на разваления телефон.

Аз не бих генерализирала какво било цялото общество, учители и родители, защото просто това води до грешни изводи и до заблуда на доста хора.
По-скоро случаят може да бъде разглеждан като пример за едно вулгарно изречение, чуто от възрастни, филми, медии, музика, което е повторено от невинната детска уста, незнаеща какво значи това.
На един детски рожден ден, на които бях наскоро, едно дете на година и половина повтаряше каквото му каже човек, децата му казаха – Мама ти да е.. ба и детето повтаряше като папагал - да не би да е знаело какво значи това?

И да, физиологично погледнато и на бебетата им „щръква„ както и на мъжете по време на сън, но това е свързано с поддържането на кръвоснабдяването на пениса, не със сексуално желание.
И не - момиченцето не е правило „чикии„, защото за това се изисква момче, поне на 11 г., което да е в състояние и да еякулира семенна течност.
Аз съм спокойна за момичето, щом е отличничка и се учи добре, скоро ще й снане ясно какви ги е вършила и ще се засрами и ще й остане горчив спомен, когато подигравките престанат....
... съветвам ви да си гледате собствените деца или се оплачете на училищния психолог, детска педагогическа стая и т. н., но не превръщайте специалното в генерално, отделната случка едва ли не в заключение за цялата нация, учителски състав и общество.
Учителите се скъсват от работа за 300 лв. заплата и поне малко уважение, според мен като специалисти заслужават. Те всеки ден се сблъскват с такива, а и много, много по-големи проблеми и евала им правя, че не са захвърлили тебешира и химикалката и не са отишли да продават дрехи някъде за по-голяма заплата, а се занимават с децата ни.
Да, понякога е много добре някои неща да ги запазим като деца за себе си, радвам се, че майка не е разбрала за моите глупости, защото това, според мен, не само не ми е навредило, но и ми е помогнало в развитието си...

Аз лично не искам да бъда приятелка на децата си, да им изчагъртвам с памук всичко, а да им бъда майка. Има приятели много, но една майка и според мен (лично) трябва да има някаква дистанция, да ми имат и уважението и да знаят, че не съм им на акъла и за много неща не съм им субект за разговор. Но това е лично моят стил и моят начин и нека всеки родител си преценява. За мен (лично) младото поколение в България са като цяло много добри млади хора, а родителите правят каквото могат и знаят, учителите също. Не смятам, че като общество и като култура сме загубени, напротив - тепърва ще се европейзираме, ще се научим да работим и по-добре с медиите и да пазим децата си от тях. Всеки прави грешки, това момиченце включително, но няма непоправими грешки...
А и да искаме не можем да сме всяка минутка до децата ни, все ще намерят начин за „докторски игри„, въпросът е дали ще се намесваме в тях или не. Всеки си решава. Мен не ме интересуват „докторските игри„, докато няма намесен ВЪЗРАСТЕН те нямат сексуална енергия, характер и значение.

Успех... или - има и други училища, и други общества и държави... там може би децата не правят „порно„ ( а се стрелят с автомати по училищата), знам ли... на мен тук ми е добре, доволна съм била и съм от педагозите и им се доверявам...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 383f4a53ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   №21 Много се стараете да не ми вярвате аз съм №16, 20. Добре детето си измисля мога да приема, а учителката и тя ли си измисля "Курвенското е вродено... ". Писала съм"Не съм говорила за изпразване а за движение нагоре на долу" Или вие пак пропуснахте с четенето. Но е нормално да не ми вярвате аз също бях шокирана.
Също не ви вярвам за някой неща напр. "Учителите се скъсват от работа за 300 лв" това е ЛЪЖА учителите в момента: стартовата им заплата е 450-550лв, а такива с стаж и старание стигат и до 750-800лв имам старателна роднина учител която получава 750лв. Ако искате да и копирам фиша за заплатата и да ви го пратя.
А вашите думи "напротив - тепърва ще се европейзираме" - кога през 1992 г. сме приети в съюза на европа преди 19год /ако не можете да смятате/, през 2007г. сме приети в европейски съюз 4 год и 5 мес. С всяка изминала година само се доказва обратното на това което пишете. Та пак ЛЪЖА т. е. измислица.
Човек който е свикнал да лъже си мисли, че и другите лъжат ама не е така.
Ако за вас това е приятел "приятелка на децата си, да им ИЗЧАГЪРТВАМ с памук всичко" Идеята на приятелството не е "изчагъртване на всичко". Аз и всички хора който познавам не разбираме приятелството по този начин, ако разбирате така думата приятел нямате приятели. Човек от вас май трябва д асе пази като от огън.
Приятел е човек с който си споделяш когато искаш и каквото ти е направило впечатление, обсъждате го заедно ако и той се интересува от темата и т. н. Питаш го за неговото мнение и т. н. това аз разбирам под думата приятел.

 
  ...

...
преди: 13 години, 19 дни
hash: e3e9264e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Малко пояснения за женската част. Момчета започват да правят чекии по различно време. Обикновенно това става около 8, 9, 10 годишна възраст. Спермата се появява постепрнно на около 12, 13 г. Имам познати които са започнали доста по рано. Та оргазма си е същия, само че без еякулация. Малко жени знаят за тази подробност... Поздрави:)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6e5e3dd46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Напълно съгласен съм с теб. Не би трябвало деца да правят секс.

 
  ...
преди: 12 години, 15 дни
hash: de323ca63b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Еми аз съм на 12 но и не мисля дори за връзки. Играйте бе спортувайте имаме едни от класа дето само за това говорят. Не мислете за секс ви казвам това е последното. УСПЕХ С ЖИВОТА

 
  ...
преди: 12 години, 15 дни
hash: 829f1077fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Момиче ли си, или момче? Представяй си пола!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ffb0668afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Здравейте, авторката е представила донякъде обективен анализ. За мен и моите убеждения девствеността е нещо чисто, истинско, сакрално. Следователно, точно обратното, на позор и срам. Момичета, а и момчета, обръщението ми е до всички подрастващи, адекватно можещи да тълкуват смисълът на една от най-великите ценности, дарени от Бога. Сексуалността не е за нагон и удоволствия. Всяка една мастурбация или определен филм и списание, всяко дори похотливо желание-деградират естетическото чувство у нас. Сексуалността е подарък за брака, наслада в брака. Всяка друга форма е грях. Дано словата ми ВИ отърсят от всякакви стремежчета към греховното деяние. А който е съгрешил, нека помоли за прошка и повече да не греши. Не съм духовно лице и надали някога ще бъда, но ми се струва редно да помогна на много от вас, и най-вече на персони, като номер 17. Благодаря на авторката за прекрасната тема, надявам се да съм ВИ бил от полза

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 6f52981562
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Аз съм на 15 и мисля по същия начин като авторката! Някой като ме пита дали съм девствена и аз му кажа да и той вика ама ти сериозно ли, много си назад с материала!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 7c69766c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   мило момиче, не си донякъде права, все пак на 11, 12 години момичетата особенно се възбуждат много и хормоните им са много бурни.. ти какво очакваш? Все пак това са съвсем нормални тийн неща, въпреки, че освен циганчетата никога не съм чуала друг да прави секс на 11, 12 г. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c82712330f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Здравейте, аз съм на 14. Аз съм момиче което не се интересува от такива неща. Немога да кажа че не искам токчета, каса пола и к'ви ли още простотий. Дори един пат свих токчетата на мама, но щом ги обух и направо бях потресена като се погледнах в огледалото. А да не говорим че на втората крачка се пребих. Дори още не си бръсна краката. Вярно имам цикъл, но това че имам не ме прави истински жена и готова за секс. Брат ми е на 11 год. и един път като влязох в стаята гледаше порно. Боже, направо се отвратих. Хахх :D аз дори нямам никакви гримове, само една пудра-мама ми я даде за да си слагам на лицето заради пъпките, но хиляди пъти предпочитам да си измия лицето с мека вода. Имах една много добра приятелка, бяхме приятелки 4 год. и е на моята възраст, макар че тя е от ромски произход. Преди година го е направила. Тя нямаше още менструацияа секс правила. И цяла година тя не идваше на училище.
Немога да повярвам какви момичета с самочувствие има. Но дори да се завърне на училище, яз няма да я изоставя.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 829032381b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Не се ли казва „дошло“ вместо „дойдело“?
вижте приятели, знаете ли каква е истината? Малките деца не знаят какво е секс, мислят си, че е просто игра и винаги това , което е неизвестно и забранено, е интересно. Причината да сте втрещени, е че днешно време благодарение на интернет децата не само се запознават с тези неща по-лесно, но и съвсем откриво изразяват интереса си към секса и много други неща, които нормалният човек нарича срамни, а младите ги превръщат в ценности. А и не само в интернет.
Това не е характерно само за днешните тийнейджъри! Нито само за днешните деца! Просто сега е много по-открито, това е. От всеки период на човешката история има неща, които не се побират в ума на много хора. Неща свързани с децата често.
Вярно е, че те прекаляват със свободата, която времето ни осигурява и я превръщат в свободия, но първо това не е характерно само за децата и второ, Човечеството е преживяло какво ли не! Децата преживяват и този период. Правят големи грешки, но един ден се осъзнават и стават наистина стойностни хора. Вярно, има такива, които не се поправят, но това е част от живота.
Мисълта ми е, защо сте толкова втрещени? Не вървите ли по улиците? То нещата, които се виждат там, са по-фрапиращи от тези в интернет, защото са истински, а тук всеки може да напише каквото иска.
И да, аз също не съм съгласна, че девствеността е нещо срамно, просто много келеши си мислят, че сексът е голяма работа, само за гъзарията и бързат да го правят и да се хвалят.
Но първо, вие също не сте особено големи, както гледам от коментарите по повечето истории, за да сте потресени от хора, които са близки ваши връстници.
Второ, тези, които казват, че не се интересуват още от секс и пр. , браво на вас, но не си мислете, че това ще е вечно! И вие ще почнете да изпитвате сексуални нужни и да трупате напрежение, което трябва да изхвърлите, така че не се правете на Деви-Марии или млади феминистки от клуба на анти-секса! Говоря за всички момиченца на по 13-14, които за щастие са още непорочни, но си мислят, че това е единственото нещо, което ги спасява от провал в живота!
Трето, винаги можеш да се поправиш и винаги можеш да се провалиш! Ако си правила секс на 11 и си осъзнала, че си сбъркала, нищо не ти пречи да си учиш, да станеш голям човек и един ден да намериш любовта може би.
И като си на 14 и се гордееш още с химена си (също като мен на тези години), не си мисли, че винаги ще си невинна, че хубавият ти живот един ден зависи само от това кога си си загубила девствеността и с кого! Вярно , важно е, но не е единственото нещо.
Аз познавам много момичета, които бързаха със секса и много неща, но сега са невероятни хора. Една от тях още на 13 го беше правила с циганин, а сега от 4 години има връзка с друго момче, което е българин. Момичето си завърши училище, даже последната година взе стипендия, ходи си на фитнес, взе и шофьорска книжка, както виждате била е заблудена и се е поправила и сега води здравословен начин на живот, има си и приятели. Извод, кога ще правиш секс не е единственото нещо, което да те определя.
Мисълта ми е, не бързайте да съдите съвременните тийнейджъри, те до голяма степен са жертва на глобалната конспирация, манипулациите и пропагандите на поколенията и времената, в които хората живеят и на базата на това имат изкривени представи.
Аз съм на 18 и за пръв път правих секс на 17. Никога не съм мислила, че е срамно да си девствен, даже си мислех обратното, че е тъпо да се бърза. Но повярвайте ми, разбрала съм, че няма и голяма файда от това да се хвалиш на ляво надясно, че си девствен, също както другите разгласяват, че са правили секс! Просто се пази, защото ти така искаш и знаеш, че е важно за теб, но не бързай да говориш лошо за другите!
Вместо да се чудите на децата, си гледайте вас, вашето образование, вашите интереси и вашите цели! Супер е, че имате собствено мнение, супер е, че не бързате с нищо, е! не бързайте и да съдите! защото не знаете кога и какво може да ви се случи и къде може да се озовете! Да не станете вие като тези, които оплювате, че са избързали! Никога не е късно за това!
Иначе смислена тема авторке, но повярвай ми, не си единствената, която мисли така и не си запозната с още много неща, както и аз! Всъщност ние също сме част от днешните тийейджъри все още!


*Silver Moon*

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: be51a3b463
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Брат ти щом на 11 вече гледа порно, това означава че вече е започнал да мастурбира ли? Не му ли е раничко още? Жена съм.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ad991d6b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Ох за бога кой ще ви чете романите. Хиляда коментара едни и същи по 3 тома. Днешните тийнейджъри даже станаха на 11 години тийнейджъри. Никой не знае какво е тийнейджър... дори и ти авторке.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b7c955891a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Ами ти, номер 36!?
Твърдиш, че знаеш какво значи тийнейджър ли?
Ами, ако е да, тогава, моля обясни ни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker