Фимоза - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Фимоза
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 4140 пъти
Преди да разкажа за проблема, искам да се извиня за правописни грешки или понктуационни такива...
И така аз съм момче на 14 години и мисля, че имам онази болест ФИМОЗА, при която не можеш да заголиш главичката на члена. Проблема е друг. Аз мога да го забеля в отпуснато състояние, но не и ерекция, а и много ме боли като го докосна по забелената част. А най-лошото е, че може да ми се наложи да правя секс след 2 дни. Чел съм, че трябва операция ма съм в малко градче и няма как просто да стане. Нямам си и представа какво да правя. Мога да се оперирам, но не и за 2 дни да стане.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 082b02688b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предполагам, че става въпрос за елементарна манипулация, която би трябвало да се направи когато си бил малко момченце. Аз имам син - на 17 и когато беше бебе редовно трябваше да оголвам главичката на члена му, но явно не бях го правила достатъчно, защото се наложи съвсем леко да резнат където трябва и всичко се оправи. Тогава беше с местна упойка - напръскаха го с нещо, което изстудява и не боли. Та мисълта ми е, че първо отиди на уролог и той ща прецени какво да се прави и ще ти обясни. Второ - естествено е, че при ерекция членът се напълва с кръв, увеличава се понякога значително и за това те боли. Та си мисля, че нищо приятно няма да изпиташ при секса, защото най-вероятно ще има болка и след това нали се сещаш - може да ти спадне образно казано. Та измисли нещо за пред момичето, ако щеш не казвай за проблема, а ако сте близки й сподели и ходи на лекар. До седмица след манипулацията всичко ще е наред. Това не е болест, а често се среща при момченцата. Не е трябвало да се чака до сега, но както и да е. Освен това не е срамно да споделиш с майка си или баща си, за да отидете на лекар заедно. Не се страхувай, а действай!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5b58b35cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До номер 1
Знам, че в това състояние ще има болка при секс и затова нали казвам днеска ше ми се наложи и няма как да го отложа. Па съм в малък град и от къде уролог...???
От автора

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: dc6501f65c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Авторе - в малките градове живеят хора, не някакви четириноги, нали? Този проблем го имат много момчета. Няма да ходиш на проститутка, а на ЛЕКАР!!! Уролог има, там ходят и хора с бъбречни заболявания и жени значи ходят на уролог (бъбреци, възпаление на пикочен мехур...) и тези лекари са много важни (без бъбреци умира човек). Като станеш над 45 трябва да ходиш веднъж годишно, за да те проверява за рак на тестисите и рак на дебелото черво - това е включено в профилактичните прегледи за всички!!! Това го правят и хората в твоя град, при последната процедура докторът ти бърка в дупето - не е смешно и унизително, защото има много хора с такъв рак в семейството и ако не се хване се умира от него. Как мислиш, клюкари ли се за това в града ти??? Не, човешко си е!!!

Как мислиш, колко често жените ходим на гинеколог? Как си се родил ти - да не те е донесъл щъркелът? И в малките градове имат хората проблеми (по-големи и „срамни„ от твоя), а твоят се среща много ама много често там точно, защото явно родителите ти не са ти забелвали като си бил бебе добре пениса и сега имаш този проблем.
Аз на твое място бих отложил секса, ще бъде пълен дизастър и момичето ще се разочарова, а теб ще те боли жестоко!!! Това вече може да се превърне в тема за клюки между кокошки в малкото градче.

Говори с баща си и отивайте на лекар, не се прави операция, а с местна опойка леко цепят кожичката.
Освен това, ако не ти се забелва кожичката в спокойно състояние, ти не може да спазваш лична хигиена като хората и какви ли не проблеми ще имаш за в бъдеще!
Виждам, че се срамуваш, но срамно нещо няма.
Ако нямаш баща, отиди на личния си лекар ако е мъж и да ти даде направление, ако е жена, разбирам, че може да се срамуваш. Запазваш си час при уролога, той те поглежда и какзва какво ти е - дава ти друг час и те сцепва малко и проблем нямаш за цял живот!
Няма малък и голям град, ние сме хора и това е естествено. Лекарите нямат право да говорят за пациентите си (лекарска клетва) и не го правят, иначе ще останат без работа. И аз съм от малък град и знам, че такива проблеми не са интересни за клюкарките - е, ако те видят да се целуваш на някоя спирка е друго нещо. Спокойно и хайде на доктор!!! Ако все пак някой познат те види пред кабинета, казваш че имаш проблеми с бъбреците и готово!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1fe24413d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   аз имам същият проблем и сам на 13 помогнете моля :( много се притеснявам МНОГО.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1baf6dd591
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   мило момче номер 4. не се срамувай от тялото си! Проблемът ти е много често срещан, направо банален е! Ако имаш баща и ако той има доверието ти, сподели с него и нека той те заведе на лекар. Ако нямаш баща, срам те е от него или той не се грижи за теб, отиди на личния си лекар, той ще ти даде направление за уролог. Урологът ще те погледне и при нужда ще сцепи малко кожичката и си готов.
Няма нищо срамно в това, срамно е ако стоиш и търпиш! Не само сега не можеш пълноценно да мастурбираш като всички момчета на твоята възраст, а и един ден ще срещнеш момиче и какво??? Ти няма да си в състояние да извършиш нормален полов контакт заради тази глупост, тогава действително си за смях. Урологът пак повтарям не е някакъв вид мъжки гинеколог!!! При него ходят и всички, които имат проблем с бъбреци, пикочен мехур и т. н., има хирурзи-уролози.... какво ли не - значи няма сега всеки да знае ти защо си при него, освен това просто не бива да се срамуваш от един такъв проблем, даже болест не може да се нарече!
Бягай на лекар - първо личен, казваш просто, че не ти се заголва членът и боли и той да те прати при уролог, ще ти каже и при кой. Не се срамувай и от сестрата, ако има такава - на тях това им е работата, твоят проблем пак казвам е просто злободневен, имат много такива всеки ден!

Но най-добре с родител да ходиш, с баща ти например, защото не всеки на 13 може да се оправя по лекари сам. Не се срамувай от разговор с баща ти на тази тема, дори с майка ти, ако имате приятелски отношения - това не е смешно, срамно и т. н., а е нормално!!! Ненормално е да се срамуваш и да си мълчиш и да те боли и един ден да не можеш да си намериш приятелка!
успех!

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5b58b35cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 3
добре, добре ма аз си я забелвам в спокойно състояние и прав си отложих секса споко, знам какво ще е в това състояние и точно това ме притесняваше. Казх и да го отложим, защото не съм в разположение и сега ше търся уролог, ма след цепването ше боли ли???

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a3e7030625
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   права съм ми!!! Не мога да знам дали боли, ама ти какво мислиш - жените имаме всеки месец менструация - тоест бели се цялата повърхност на матката, където трябва по принцип да се развива оплоденото яйце - да не мислиш, че не боли? Ей така, тече си малко кръвчица, после носим 9 месеца бебета и си ги раждаме без болка?

На теб само една кожичка, която И БЕЗ ТОВА ТИ ПРИЧИНЯВА БОЛКИ!!! ще ти цепнат, доколкото знам под местна упойка - значи изтръпва мястото само. Много си чакал и чакаш даже, не знам как поддържаш лична хигиена, но за да се миеш както трябва, трябва да се забелваш, а това сигурно или боли много, или е невъзможно и ще те доведе до някаква инфекция.
Бягай на лекар - мечка страх, теб не страх и бъди истински мъж. Може даже да кажеш за проблема си на момичето, ако ти е приятелка и ходите. Жените говорим свободно помежду си за такива работи, така че не само няма как да ти се присмее, ами ще се чувства поласкана, че си и се доверил и ще чака търпеливо и ще е по-вниматална с теб ( с Него - твоят инструмент)... не знам колко трае заздравяването, но ще е повече от седмица - това е рана все пак.
Успех и другата седмица да си си решил проблемчето, докажи че си мъж и не се спирай пред такова нещо!!!

Успех и действай, че момичето чака...бъди МЪЖ, не момче

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker