Мисля че имам много сериозен генитален проблем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мисля че имам много сериозен генитален проблем
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2601 пъти
Здравейте пише жена на 18 години. Ще съм изключително благодарна ако се публикува историята ми.
Бръсна се от не знам може би 15 годишна защото си спомням че първият ми цикъл беше на 14 години. Въпроса е че аз винаги съм си бръснала триъгълника и там няма никакви проблеми но опитвам и надолу обаче не виждам какво правя със самобръсначката и не знам как страхувам се да продължа много надолу защото не виждам какво правя все пак. Говорила съм с мои приятелки всичките се бръснат и надолу и винаги съм се чудила как за бога се бръснеш надолу освен ако не ходиш на козметик? ! Говорим сам да се бръснеш, та махам докъдето видя но просто надолу не знам как опитвала съм всякакви начини да взимам огледало и да гледам с него да съм легнала.. Това е първият ми въпрос към жените тук как става това? Другото което е за тези години не съм си докосвала ануса със самобръсначка защото знам че ако избръснеш там - край после няма отърване от косми, то аз и не мога защото не виждам там, но напоследък забелязах че имам дълги косми на ануса това въобще нормално ли е? Отначало мислих че е мъхче и всичко е наред, но после започнаха да стават много и дълги въобще как да се отърва от това? + това (тук идва най-гнусното) което дори анонимно ме е срам да кажа, забелязах че от известно време има някакъв наистина много сериозен проблем това не го намирам за нормално. Имам косми във вагината??? Как така? Усетих нещо там и дръпнах дърпах ужасно дълго време и косъма беше като от дълга коса на жена? ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е? Ужасно много се притесних тогава не съм говорила с майка си нито съм ходила на гинеколог не съм спала и с никого девствена съм но това е наистина плашещо при някой друг случвало ли се е такова нещо? Ужасно ме е срам да говоря с когото и да е било за това...
Моля ви сериозно е помогнете ако знаете какво е това и какво да правя.
Надявам се историята ми да бъде публикувана защото наистина имам нужда от помощ преди да отида на гинеколог колкото и да ме е срам аз просто това не го виждам за нормално. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 25fbf9f256
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен тези дълги косми във вагината ти са от косата ти. Смисъл когато се къпеш космите от косата ти падат, и е вероятно някой да е попаднал там.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e3312499fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се мъчи с бръсненето, аз съм момче на 18, от 2 години си правя сам кола маска, не боли. Е, първите пъти ще стискаш зъби, но след това не боли. Понеже едва ли ще можеш сама, посети козметик, поне първите 3/4 пъти. И спокойно, няма от какво да те е срам. През козметичните дневно минават кой знае колко момичета, като теб. Не си единствената окосмена, дишай. Всички сме хора и си имаме биологични нужди. :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ecb97ba0c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не се притеснявай, нямаш косми във вагината. Явно ти пада косата и по някакъв начин е попаднала там и на мен ми се е случвало и ми няма нищо. Дори бях чула за едно момиче, което отишло на гинеколог и от там му извадили една топка косми, но не е била болна. Не си внушавай, но все пак за твое успокоение отиди на гинеколог.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 22a519d163
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз се бръсна със самобръсначка навсякъде. Отдолу, отгоре, отстрани. Просто си разтварям много краката и с времето се свиква. Не мога да видя , но когато се докосна усещам къде имам косми и къде не. А аз ануса, и да го бръснеш, и да не го, косми ще си излизат. Ако не ги бръснеш най- много по- дълги да станат.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 715ea49bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря много за коментарите! Явно ще трябва да посетя гинеколог за мое успокоение както каза номер 3.
Всъщност може да сте прави защото си боядисах косата с черна боя и започна доста да пада от боята навсякъде е, но как ще попадне там? Аз издърпах косъма беше дълъг косъм и го издърпах усетих го чак...

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 52ded33cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   :) С дългa косa съм и често ми се "зaмотaвa" косa долу някъде докaто се къпя. Просто космите които си пaдaт се "зaтлaчвaт" тaм повлечени от водaтa, нормaлно е. След къпaне клякaй и мини с ръкa от долу.
Aз се бръснa долу, имaм сaмо лентичкa отпред, нaдолу и нaзaд го прaвя по нaпипвaне. Но мaшинкaтa ми зa бръснене е много добрa и нямa опaсност дa се порежa примерно. Друг вaриaнт е дa ползвaш крем зa депилирaне. A с огледaло си се виждa всичко, не зaнм зaщо ти не можеш. Aко клекнеш пред по-голямо огледaло нямa кaк дa не виждaш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4a0ed2b82e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Аз си бръсна само краката, а интимните части - не, защото кожата ми по принцип е много чувствителна, зачервява се, започва да ме сърби и т.н. Махам си окосмяването по интимните части с депилатор, който е специално за интимни зони. За мен лично това е най-безболезненият начин и без кожата после да ми се зачервява и да ме сърби. За отдолу ползвам огледало и се вижда добре.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 567f84e0d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Н 6 много добре си и казала. На авторката дори не й идва на ум как се поставя огледалото, за да се види навсякъде там долу. Как може такова невежество. И тя един ден ще роди деца, а с такова невежество как ще ги отгледа. Не мога да проумея и как може във вагината й да влизат косми. Ами то някой път може да ти влезе там и някоя хлебарка. Спазвайте хигиена бе момичета. Авторке сигурно си много невежа и голяма мърла. Твоята история ми говори що за жена си.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b876c22ad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не се шашкай изобщо. Първо, не е задължително да си гладко избръсната отдолу. Ако те е страх да не се порежеш, ами не го прави. И второ, относно косъма от вагината ти. Най вероятно при къпане са ти паднали косми от главата и понякога струята на душа ги вкарва точно там, в дупето и във вагината. Така, че това си е бил просто косъм, който ти е паднал от главата. Е, да и аз не обичам като ми се омотае някой косъм там, но не е нищо фатално, махаш го и толкова.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 740f41047c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Като момиче на 18 години много странни въпроси задаваш. Няма ти нищо от където и да го гледаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker