Не знам за какво да говоря с хората - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам за какво да говоря с хората
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2246 пъти
Добър ден!
Аз съм момиче на 18 години и имам доста сериозен проблем-не мога да общувам с хоратаа. Когато седна в училище само мълча, вцепенявам се-изобщо забивам на място.
В училището нямам приятели-те са по-малки от мен, но като трябва да се съберем-те говорят, смеят се, а аз мълча като някакъв бъкел-просто не разбирам каква е тази моя странна природа-още не съм пораснала ли, не съм опознала света ли.
Раснах в прекалено много затворена атмосфера, така да го кажа-от в къщи на училище и от училище в къщи. И може би и това има значение, добъл човек съм, всички ми се усмихват и ме обичат, но не мога да проумея какво не ми достига, за да намеря приятели и да комуникирам лесно с тях. Докато спя се опитвам да преобърна нещата, да стане някаква магия, но пак не се получава! )
Моля ви, помогнете ми!
Ще ви бъда много благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 141e5d71a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно, не си сама, разбирам те перфектно. Знаеш ли, може би просто ние сме такъв тип човек, с други думи интровертен тип и затова се получава така. Е, може би някой ден ще се променим, кой знае. Успех :*

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0e7ee50386
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Симона - Мони ли се казваш?

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 639ec83dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И аз съм така с разликата, че аз чувствам пренебрежение към настоящия тийнейджърски начин на живот и просто не желая да съм част от това. А и мойте теми хич не им са интересни на съучениците ми. Чакам да завърша и да си поема по пътя. Ще оцелея и без тяхното внимание. ;D

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c55f0bd512
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много ви благодаря за ценните и безапелационни съвети, явно не в менв е проблела, а в това, че хората са прекалено високомерни. Моаже да се каже, че достатъчно не мисля или не разсъждавам, не знам или съм се оттегчила. Но все пак се отзовахте-ще се радвам ако си разменим контакти и се получи едно искрено приятелство между нас, ао разбира се желаете де. А и хората в града пушат наргилета, играят комар, просто някак си не се вписвам там, а и непрекъснато ме обиждат!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5684dd8513
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тя е по малка№2!

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: faf276f12c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5 и 2 за какво говорите? :D

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5dd9ef666d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз съм момче на 20г. , който вече и работи от 1 година. Същото е и при мен. Вечно не харесвам никой и все на хората им намирам негативи и ги отбелязвам в черния списък. Особено, ако е момиче просто няма начин да я харесвам. Понеже работя в топла кухня т. е. в заведение и мога да ви кажа, че никой не харесвам почти. Аз принципно извън работа съм почти същия, но там разликата е, че си имам и питбулче, което адски много обичам и ме прави най - щастливия човек на света. Нивга няма да бъде по щастлив от това да си имам куче. То е единственото нещо, за което живея може би пълноценно извън работа и ме мотивира да бъда по контактен с (непознати) и познати. Когато кучето ми е с мен и се говори на тема кучета или моето куче конкретно мога да съм контактен, но ако става въпрос, за работа или чалги и подобни гадости просто ме отблъскват с всякаква простащина и ставам заинтересован. Просто не знам защо аз не съм от хората, които се интересуват оня как е умрял в катастрофа, оня как е забогатял, оня какъв е и т. н.

Ще те съветвам аз нещо. По добре се съвземи, за да не се налага да ходиш при психолог. Това ще е под достойнството ти да отидеш при психолог. Никой като теб не е луд просто не можеш да приемеш, че обществото е коренно различно от теб самата. Е, виждаш не си само ти така срамежлива. Има и други като теб, но са малко. Имах бивша колежка в студена кухня и ми казваше, че не е срамно да отида на психолог, но нивга не бих отишъл въпреки, че моя проблем е буквално в hard позиция по зле от твоя. Ти пак си млада на 18 г. охо.. 2 годинки разлика и имаш много време за размисъл, а аз вече съм стар. :D

Това, което се случва при хора като теб е може би, , наследство" или някакъв механизъм, за защита, който си отключила като по малка.

Повярвай ми разбирам те какво ти е. Сега си пълнолетна и има време. Може би ще се оправиш, а може би не. Пак казвам, че това може да е наследствено, а ако е така няма оправия.

Успех! И. 20г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker