Той ме е обсебил. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той ме е обсебил.
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1646 пъти
Здравейте, на 17 години съм Преди 2 месеца се запознах с едно изключително мило и добро момче на моите години. В началото не забелязвах неговите постъпки и намеци, но в последствие ми стана твърде много. Той постоянно ми звъни, пише. Никога нищо не ми е забранявал директно, а по заобиколен начин. Разделих се и с малкото си приятелки. Скандалите ни са изключително жестоки, аз съм много лесно ранима и избухлива. Винаги всеки наш скалндал развършва с рев от двете страни и молби да не се разделяме от моя страна.. Когато не се караме всичко е невероятно, но напоследък това време е изключително рядко. Телефона ми се проверява всеки ден. Заради него изтрих всичките си регистраций от социялните мрежи и останах само с Viber (за да можем да си пишем непрестнно). Много е ревнив, но за всичко това са виновни техните. Те го тормозят постоянно и власват над него и предполагам това рекушира върху отношението му към мен. Аз съм като кукла на конци постоянно на тръни да не направя нещо нередно което ще го ядоса, защото после бивам наказвана с рев и заплахи от сорта '' ще се разделим'' '' ще се самоубия'' и т. н.

Колкото и да е странно аз искам да съм с него, иска ми се да го променя.. как мога да го постигна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: afdaa40689
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Господиии... махай се веднага от тази помия!
Зад маската на "милото и добро момче", стои един абсолютен тиранин, егоист и насилник. Ама нали си ги избирате по външния вид...
Като те чета - и ти не си цвете за мирисане, но да се поддаваш на подобно безумие е изключително вредно и за тебе самата.
на 17 години.. да беше на 37 - да тръгнеш да се притесняваш за нещо. Ако знаеш колко момчета/мъже има по света. Първия от улицата да хванеш ще е по-добре, отколкото с тоя.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8f11d72029
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм точно такъв мъж и ще ти кажа, че няма как да се променя. Няма как тепърва да го промениш. Това не е заради техните, по- скоро да е бил нараняван или излъган в миналото, както беше при мен. Опитвах се над 100 пъти да се променя, но не мога. Това си е природа и характер. Щом досега не се е променил, не очкавай и да го направи завбъдеще. Както казват хората, "Проблемът е, че жените мислят, че той ще се промени... Няма.
И мъжете мислят, че тя няма да си тръгне... Ще. "
И както описа вашата връзка, по- скоро звучи, като мъчение.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 621e7bd9ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мила, зарежи го на момента и това е иначе не ми се мисли, ако заживеете в какъв ад ще превърне живота ти не, че и сега не ти го трови! И не няма да се самоубие, ако искаше да го е направил 100 пъти досега просто те манипулира, за да останеш с него. Спри да му се връзваш на манипулациите и му заяви, че чашата е преляла и слагаш точка. Също така кажи на вашите на вашите как се отнася с теб и ако опитва да те тормози подайте оплакване срещу него. Вълкът козината си мени, но нрава не неслучайно са го казали хората и колкото по - бързо разкараш този нещастник от живота си толкова по -добре за теб!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b4bcf6f525
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче бягай колкото можеш по-бързо.
Не знам, защо все още има хора който смятат това отношение за нормлано. Това, че родителите му се държат зле с него не трябва да засяга теб, а точно обратното трябва с теб да е мил и да те дарява с любов, не да си го изкарва на теб. Ти не си рубиня, нито затворник.
Такива хора никога не се променят.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 98c64c869c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Моя приятел беше същия, исках да се промени, чаках това. Е, промени се, сега супер отпуснат, не ме ревнува, не ми забранява, не ме разпитва. Осъзнах, че искам отново да е ревнив, искам всичко да е както преди. В имай какво си пожелавам, че може и да се сбъдне. :D

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 56728c742b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Късай!
Ж29

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 45a75afbe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дами - престанете да бъдете толкова наивни. НЕ МОЖЕТЕ да промените мъж. Ако той иска да се промени сам ще го направи. На всичкото отгоре се "влюбвате" в подобни типове по най-тъпия начин.
Авторке заплахите му са празни приказки. Препоръчай му да ходи на психотерапевт и си обирай крушите преди ти да станеш тази която граничи със самоубийство. Подобни отношения влияят крайно негативно в емоционален план и изобщо е възможно да те отровят до такава степен че да не разбереш какво е нормална и любяща връзка. Впоследствие винаги ще "попадаш" на подобни типове, защото подсъзнателно ги асоциираш с неуспеха си да промениш този. Примири се че е невъзможно а и най-малкото не е твоя отговорност.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4aad688f6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Такива хора не се променят! Бягай докато е време, преди да е станало късно...

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e885c03c6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Бягай колкото може по-бързо от този... ще си ми благодарна... действай!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e5e791fed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Оо момиче, той се опитва да те манипулира, иска да му играеш по свирката... не разбираш ли? ! Само и само да стане по неговата е готов да прави какви ли не сценки. Не мисля, че това е здравословно за теб самата, играе си с теб и това така ще продължава, трябва да си го знаеш! Аман от ревнивци, аман от откачалки, които си мислят, че щом са във връзка с някого, могат да го имат за собственост и да му контролират живота идействията. Та това каква "любов"? Това е затвор, нали "любовта" било хубаво чувство, да си щастлив и все по-положително настроен към живота, понеже си открил човека с който да споделиш това чувство. Не си струва цялата тази драма, не и не! Бийм му шута и да не ти пука! Не е последното момче на тоя свят! А и да беше, по-добре човек да е сам, отколкото зле придружен! Желая ти успех!
Д.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f61dc9f31c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ахаха какъв е тоя глупак? Авторке, вие сте същински хлапаци!! “Рев и от двете страни”! Ако тоя лапьо е човек на честта, ще ти бие шута и няма да реве. Ако ти си момиче на място, ще сториш същото. И бъди спокойна, няма да се самоубие. Не му стиска на дуплето да го направи, щото още не се е начукал на наивни момичета като теб. Хващай с чукалята и да те няма, щото после още по-зле ще става.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 536a1bfcdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Раздели се с него. Нещастността, че неговите родители го тормозят, после той я изкарва върху теб. И прави и теб нещастна. Кажи му да изчака да стане пълнолетен и да се изнесе от дома на родителите си. Като се успокои пак да ти се обади. Той си има проблеми, първо да ги разреши, а не да ти ги стоварва върху теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker