Изпитвам постоянна носталгия. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изпитвам постоянна носталгия.
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2306 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 18. Често се задълбочавам в мислите си и наскоро осъзнах, че голяма част от тях са носталгични. Цялото лято прекарах на морето, не особено добре в крайна сметка, но все пак носталгията ме удря постоянно. Има още доста примери, за които се сещам. Та, въпросът ми е: Как да преодолея носталгията по минали събития? Изпадали ли сте в такива състояния?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 648e7baa4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В същата ситуация се намирам и аз вече от година и половина. Още не съм намерила решение на проблема..

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f23da01ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нямa лошо дa си сaнтиментaлен, но ти живееш в минaлото. Човек имa чуднaтa способност дa изопaчaвa спомени и според нуждите си дa ги преобрaзувa от положителни в негaтивни и обрaтно.
Не знaм ти зaщо имaш нуждa дa ги идеaлизирaш явно, може би ти липсвa "живот" в нaстоящето. Догодинa вероятно ще си спомняш сегa и ще ти е също толковa ностaлгично. Ще добaвиш към нaстояшето емоции които не си изпитвaл, но ще "укрaсят" положително тaкa че, дa си "спомняш" фaлшиви моменти с мелaнхоличнa тaкa по отминaлото "розово" време.
И тaкa... животът си върви. Излез и си създaвaй истински спомени. Прaви нещо което хaресвaш, спортувaй, пей, тичaй, върви нa походи, открий си приятни хобитa. Въобще ЖИВЕЙ, не просто дa съществувaш!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 00a0c6b399
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако знаеш на мен за колко отминали моменти и спомени ми е мъчно. Щом се сетя изпитвам голяма болка в сърцето си. От време на време си и поплаквам. Искам пак да върна времето назад, не за да променя нещо, а за да изживея миговете повторно. Но това няма как да стане. Просто продължавам напред. И се успокоявам със следният цитат: ''Не плачи, защото е минало, а се усмихни, защото се е случило. '' И по този начин намирам аз утеха, и свикнах да се наслаждавам до край на моментите в живота ми.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 016737d821
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мисли за миналото, живей с настоящето.
И аз бях така на твоята възраст, просто е някаква форма на депресия. С годините става по-зле. Така че не се задълбавай. Живота е тук и сега, не вчера, не и утре.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 880eb809a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Моите носталгични спомени са свързани с един приятел, който наскоро замина да учи Висше Образование в Холандия. Бяхме неразделни - аз, той и още един пичага. Постоянно пушехме трева, този период започна края на лятото 2016г., когато слушах и много носталгични рап песнички. Това за мен е периода на доброто - подобрих се в училище, имах пари за трева, запознах се с повече хора и т. н. Според мен в това проблем няма, даже ми става драго, като се сетя какви забавни спомени сме имали (простотии главно :Д). Само не се задълбочавай чак толкова, сигурен съм, че ти ще продължаваш да градиш спомени и занапред. Аз никога няма да забравя 2017г., най-яката в живота ми, това също беше и най-готиното лято, което съм карал някога. Спомените са вечни все пак.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6191237251
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Въпросът е там, че съм пречупил това чувство за монотонност в ежедневието ми и пак не се получава. Всеки ден се занимавам с нещо различно, пътувам, излизам с различни хора. Надявам се наистина да отмине този период, защото имам чувството, че съм заседнал в период от развитието ми и просто гледам как другите се развиват като личности, а това не е хич приятно. Благодаря ви :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6191237251
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Въпросът е там, че съм пречупил това чувство за монотонност в ежедневието ми и пак не се получава. Всеки ден се занимавам с нещо различно, пътувам, излизам с различни хора. Надявам се наистина да отмине този период, защото имам чувството, че съм заседнал в период от развитието ми и просто гледам как другите се развиват като личности, а това не е хич приятно. Благодаря ви :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker