Как да кажа на приятелката ми, да отслабне? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да кажа на приятелката ми, да отслабне?
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 3185 пъти
Здравейте! Момче на 18 години тук. Няма да Ви занимавам с подробности, но много ще ми помогне ако някой ми даде съвет. С приятелката ми всичко беше прекрасно до преди 2 месеца. От тогава я хвана голям мързел да спортува, отказва на мен да ходим заедно на фитнес и даже на нейни добри приятелки да излязат да бягат. А понеже Анелия е ходила на СИП-готварство 10, 11 и сега 12 клас, умее да прави чудесни ястия и десерти. В комбинация с този нейн мързел и ситуацията е неприятна за мен. Признавам ако бях отсрани би ми било смешно, но Ви уверявам че изобщо не ми е гот. Просто не знам защо така се получава защото 2 години тренираме заедно и щом бяхме заедно всичко беше перфектно. Да ѝ кажа директно или деликатно според Вас?
ПП: Не видях подобна тема като моята и реших да напиша моята, надявам се модераторите да я одобрят :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: fcf31da347
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Що пък трябвa дa прaви кaквото искaш ТИ, a не кaквото я влече НЕЯ?! Aз спортувaм цял живот, зa мен си е чaст от нaчинa ми нa живот, но не смятaм, че трябвa дa го нaлaгaм нa човекa до мен. A ти не си кaзaл, че е дебелa или с нaднормено тегло, a че можелa дa прaви вкусотийки. Е, и?!
Aко е нaдебелялa директно и кaзвaш, че е кaчилa килцa. Тя решaвa дaли ги смъквa или не. Aко пък не е, a сaмо се притеснявaш дa не кaчи, знaчи сaмо, че винaги си хaресвaл визиятa и сaмо, дори не знaеш може би кaкво и хaресвa нa нея и сегa те е стрaх дa не зaгубиш визиятa която си хaресвaл-повърхностно и жaлко зa ТЕБ, не зa нея.
Aко пък ти липсвa компaниятa и зa тренировки, е, опрaвяй се, не я зaнимaвaй нея, дa не е мaйкa ти товa?
И нaкрaя един въпрос, кaто те четa колко си "тънък и лек" от към мозък, дa не би във фитнесa дa си въртял очи по други момичетa и зa товa дa откaзвa дa ходи с теб тaм? Може дa се срaмувa от теб и поведението ти. Aко е тaкa, зaгубил си я вече. Не сaмо във фитнесa нямa дa се върне с теб, a вероятно с някой друг придруженa ще си тренирa, че дaже и юе си хaпвaт полезни вкусотойки прихотвени лично от нея.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1a6a5d7201
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво значи надебеляла? Колко може да надебелее човек за 2 месеца -
два, пет, десет килограма? Напълняването с 2-3 кг е нещо напълно нормално, хората непрекъснато варират с няколко кг и то най-вече като се премине към зимния сезон. Съвсем нормално е и за малко да спре с тренировките, ако така се чувства. Аз също правя понякога паузи и съответно след една такава почивка мотивацията пак ми се връща и подновявам занимания.
Нещо ми се струва, че проблема ти всъщност е доста повърхностен, което говори доста зле за теб. Не виждам как 2-3кг, а даже и 5кг, могат да се превърнат в проблем между двама души.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a2665e8f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Само едно ще ти кажа че ако имам мъж като теб който да ми мрънка за 3 кила плюс с тигана ще го тормозя цял живот. И не по предназначението му! Ж27

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b47a592cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поредното доказателство че мъжете обичат СЛАБИТЕ ТЕЛА НА МОМИЧЕТА, не самите тях.... такива като теб ги мразя!
Кажи и директно, че не я искаш вече защото е дебела, така ще и убиеш чувствата и тя ще те зареже...
Каква е тая мания по този ФИТНЕС? Има хора които не обичат да спортуват особено да бягат!!! На мен например ми става тежко на гърдите като бягам, бягането не е за всеки ама от къде акъл да го разбереш.
Ти си сигурно поредния фитнес маняк с плочки и мускули нали?
Остави горкото момиче ясно е, че не я обичаш взел си я само заради СЛАБОТО И ТЯЛО... :(

Писна ми от копия

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1a12cd9a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Както виждаш тук повечето коментиращи са жени, които се засягат много на тема килограми. Аз те разбирам много добре защото съм бил в подобна ситуация. Най-вероятно ще реагира както са реагирали коментиращите преди мен и няма да го приеме добре. Приготви се да изиграе картите: "не ме ли харесваш такава каквато съм?", "ама аз се харесвам такава... трябва и ти да ме харесваш", "ами като забременея и напълнея пак ли няма да ме харесваш?". Мили дами тук не става въпрос за това кой как се харесва и дали му се спортува или не. Виновни ли сме че искаме половинката ни да се поддържа? Вие ще излизате ли с момче което е изглеждало супер в началото на връзката ви, но след като е видял че нещата са сигурни се е отпуснал и е станал 100 килограма?

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c1199bc89a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Това е най-глупавтаа тема, която съм чела. Жал ми е за момичето, че се занимава с такъв повърхностен човек като теб. Смятам, че не я обичаш заради това, което е, а си бил привлечен от външният й вид и по-точно тялото. Имах едно гадже преди време, бяхме дълго време задно и по времето на нашата връзка аз напълнявах и отслабвах и ми варираше теглото като от 70 съм била и 50кг и знаеш ли какво ми казваше въпросното момче? "спри мъничето ми да се изтезаваш с тези диети и тренировки, каквато и да си ще те харесвам такава и нито паласките нито кокалите ти ще ме откажат от теб, искам само да се чувстваш добре и да си щастлива. " Няма смисъл да те определям какъв човек си ти сам помисли над това.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d4e37ed883
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами аз също съм жена, но това определено не е най - глупавата тема, която съм чела :)
Но все пак е определям като глупава - някой да не си помисли обратното..

Иначе авторе по - добре се разделете, защото ти реално не си влюбен в нея, а си с нея просто за да не си сам. Много ненавиждам хора, които са с някого просто, защото да не са сами. И ми е супер странно как не осъзнават, че по този начин не само, че прецакват другия човек, ами и излишно си усложняват живота - на практика прецакват и себе си. Айде ти си малък, по ти е простено да не си осъзнаваш вътрешния свят, ама тези на повече години...

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ecdfe50f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Донякъде коментиращите са прави, че приятелката трябва да бъде такава, каквато се харесва и че разсъждаваш малко повърхностно, но и ти си прав, че тя трябва да се поддържа. Една жена трябва да е красива за един мъж, както и един мъж трябва да е красив за една жена, защото в противен случаи се губи привличането между двамата и накрая връзката им е обречена.
Не знам доколко е добра идея да ѝ го кажеш или намекнеш. Вероятно реакцията ѝ ще бъде рязка.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c55645ad4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   При мен беше горе долу същото. Миналата година бах понаедряла леко и ходих на фитнес веднъж в седмицата. Приятелят ми ми каза директно че съм качила няколко килца. Първо естествено ми стана тъпо и не бях забелязала. Верно че само ядях ;д. Та като ми каза се мотивирах и от лятото почти не пропускам ден без фитнес. Стегнах се и сега много му харесва. И ние сме заедно от 2 години и мисля, че е най-добре да кажеш на приятелката си че е хубаво да тренира повечко и да не яде боклуци. Ще се садне в началото, но е за нейно добро. Яко иска да е с теб ще направи всичко за да ти се хареса дори и ако ходите от 2 години.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d79cd142b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, ти си мъжката версия на онази изтънчена госпожа, чийто мъж имал лоша хигиена. Едва днес видях твоята тема и забелязвам, че сте еднакви. Тя е против недостатъчното според нея къпане, ти си против недостатъчното според теб трениране и нетърпимите килограми, ама на партньорите ви. Кой ви излъга, че това е ваша работа?

Дори да стане "кит", ти защо си с нея? От чувства или заради килограмите ѝ? Ако е второто, направи услуга на себе си и на нея като прекратиш мъките. В крайна сметка тя или друг човек не са длъжни да се съобразяват на 100% с теб и имат правото да ти теглят един тактичен отказ.

Някой ден (не дай си Боже) да ѝ се наложи операция и да остане белег, ти пак ще се чудиш как най-тактично да я принудиш да намери някой пластичен хирург или нещо подобно, защото белегът не влиза в представата ти за нея. Човек търпи изменения през целия си живот - и откъм ръст, и откъм килограми, и откъм външен вид. Приеми го или... то май няма втори вариант. И без твоето съгласие слънцето изгрява, ако ме разбираш.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 964e5cea65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И аз съм съгласен с повечето хора тук, смятам че си падаш повече егоист. Иначе ми е интересно какво е станало с тези двамата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker