Как да ги убедя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да ги убедя?
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1436 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 18 години.
Имам връзка с момче по-голямо от мен. С него сме заедно от година и два месеца. Проблема е, ако мога да го нарека така, че родителите ми не ми позволяват да спя у тях. Не става въпрос всеки ден, а просто поне един-два пъти в месеца и то през почивните дни. Познават се с родителите ми, виждат го че е свестен и нямат никакви проблеми с него. Твърдят, че съм малка, и до някъде ги разбирам, но все пак съм на 18 и не искам кой знае какво.
Много мои прителки, които са на моята възраст спят в приятелите си, само аз не мога :D
Дайте ми съвет, моля ви как да подходя с родителите ми..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 506c5c3e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами и аз бих постъпила като родителите ти. Те искат да те предпазят и ти мислят най-доброто. Само не разбрах дали той живее сам, или с родителите си? Ако е сам е нормално да не те пускат. Хормоните ти още не са се успокойли и те си мислят какви ли не неща. И колко да е по-голямо от теб? Няма да те съдя за разликата в годините ви, просто я кажи. Не знам как и по какъв начин да говориш с родителите си (пък и мисля, че вече си говорила с тях на тази тема). Ако си още ученичка изчакай докато завършиш. Пък и си на 18 години. Би трябвало сама да решаваш (но щом живеете заедно това би станало много трудно).
Надявам се да постъпиш най-добре и да ти е най-удобно на теб. Пиши какво е станало.


Ж32

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5b9738ede7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Кажи на родителите ти, че си на 18 и си достатъчно голяма, за да взимаш собствени решения. Плюс това, сте заедно от повече от година, ако си мислят, че не сте имали сексуални взаимоотношения до сега, дори и без да си спала в тях, сигурно грешат. Просто отиди при тях и им кажи, че имаш глава на раменете си, след няколко месеца ще се изнесеш от вас, ще отидеш да учиш, ще бъдеш самостоятелна... те пак ли ще ти казват къде да ходиш?? Аз също съм на 18, цяло лято бях на морето, работих заедно с приятеля ми, с който спахме заедно в една стая почти 3 месеца... (и ние сме заедно от година). Доказала съм им, че съм отговорна и могат да ми имат доверие. За тях завинаги ще си останеш малкото им момиченце, но им кажи, че е крайно време ти да взимаш решения за себе си... Аз от половин година се замислих над въпросът - "Това, което правя мен ли прави щастлива или родителите ми? ". Родителите понякога вместо да подкрепят децата, те ги принуждават да не правят еди какво си, защото те навремето са сгрешили с това действие. Искат или не искат трябва да свикнат, че си имаш приятел и искаш да си с него, връзката ви е сериозна, а не "всяко чудо за три дена".
Замисли се просто, ако послушаш родителите си, ще бъдеш ли щастлива?
Вече сме в такава възраст, в която трябва да приемаме казаното от тях като съвет, а не като позволение. Научи се да казваш "Аз излизам... ", " аз отивам... ", отколкото "Може ли да изляза... ", " МОЖЕ ЛИ... ". Имаме един живот, ако не си го изживеем така както НИЕ искаме, то какъв е смисълът тогава? :)
Има доста приказки от сорта на "Никога няма да разбереш какво ще бъде, ако не опиташ.. И винаги ще се чудиш какво е могло да бъде... ", и според мен са абсолютни истини.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6b48a7735e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо трябва да спиш в твоя приятел? Малкп директно започвам, но... Както и да е.
Преди всичко се постави на мястото на родителите си. Виж от тяхната страна какво е. За теб е само една нощувка, но за тях това е нещо сериозно. Предпазват те. Не искат да станат баба и дядо ;) Наистина си помисли какво точно ще правиш там... Не казвам, че е възможно да усъществите полов контакт само, защото спиш в тях, но стават доста такива случаи. Може ти да се мислиш за голяма (и наистина си, но не си на възрастта на родителите си. Те са видели много повече от живота от тебе ;)), но за тях независимо дали си на 18 или 48 пак ще си малката им дъщеричка. За тях е малко трудно да приемат, че порастваш (свиквай с идеята)... Не им се карай и не ги упреквай за неща, които може би (, когато един ден си имаш дъщеря и тя те пита такова нещо, съм сигурна, че на 98% ще си на същото мнение, както на родителите ти в момента :D) и ти няма да одобриш. Това е от мен❤

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 64500ce751
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От авторката: Благодаря Ви за коментарите :)
№1 живее с баба си за да и помага. Имаме почти 9 години разлика. Говорила съм с тях няколко пъти и отговорът е един и същ.
№2 родителите ми знаят, че водя полов живот с него. Достатъчно добре ме познават и знаят, че мисля с главата си, но явно това не променя нещата. Бих искала да кажа, че никога не съм правила нещо, с което да им загубя доверието, но и това също не помага.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3a2d25cccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря Ви №4..
-авторката

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 71c8b89646
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен причината да не те пускат у тях е за да не заживееш при него. Може би ги е страх, че у тях ще ти хареса повече и ще се изнесеш. Аз друга причина не виждам. Аз съм на 16 и нашите ми позволиха да отидем на вила с моя приятел и няколко момчета и момичета. С него ходим от 2 години вече.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 715699913a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Според мен не е нормално, и аз не бих те пуснала. Днес спиш у един, утре ако се разделите у някой друг, като лека жена. Имаш къща, спи си там, когато имате сериозни намерения-тогава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker