Бе направо с момичетата ме няма никакъв - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бе направо с момичетата ме няма никакъв
преди: 15 години, 11 месеца, прочетена 4566 пъти
Здравейте, аз съм на 15 год. Имам проблем с жените. Никога не съм имал сериозна приятелка. Не съм грозен ама съм леко пълничък. Това не е голям проблем. Много момичета са ми казвали че съм красив и даже някои са исакали да тръгват с мене, но си имат приятели и немогат да ги зарежат.

Не знам просто на каква тема да говоря с тях. Незнам какво да ги питам. Бе напрао с момичетата ме няма никакаф. Другия малак проблем е, че пенисът ми е 14 см. Това мисля, че е добре, но незнам.

Просто като съм с момиче стомахът ми се свива, адски много се притеснявам. Седим с някое момиче 2-та и след като се притесня викам някой мой приятел. След това тя ми се сърди и си заминава. Имал съм мн големи шансове, ама притеснението... :( :( :(.

Не ходя по кафета. Не ходя на дискотека (Немога да танцувам) и напрао мисля, че си провалям детството. Досега нищто не съм направил с никого. Дори не съм се целувал. Незнам как да стигна до там.

В къщти всички ме мразят, винаги ми крещят. Даже ми се е искало да се самоубивам понякога. Напълно съм самотен. Даже се скарах с някои приятели. То и без приятели останах. Направо съм разбит отсякаде. Незнам какво да правя. Знам че самоубииството е НАЙ-ТЪПОТО нещо, но просто нямам друг избор. Знам че животът е пред мен!!! !!!АКО МОЖЕТЕ ДА МИ ПОМОГНИТЕ....ЧАКАМ !!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 11 месеца
hash: d6b5fcd7b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре аз не разбрах какъв ти е точно проблема? Хем си зле с жените хем някакви те харесвали които си имали приятели! Последно?

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 1185314f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   на 17 съм и не мога да ти дам кои знае колко ползотворни съвети (просто защото и аз нямам много опит) но все пак е нещо :)
Няма значение (поне не много) какво говориш. Важното е да тръгне разговорът. Пък и не се впрягаи ако нещо не стане както трябва (поне си опитал : ) и така след няколко комплимента и 2-3 кафета става номера нищо трудно и невъзможно :)

А тва за танцуването... то като отида в някоя дискотека поне 50% не могат да танцуват (и аз съм от тях) :) важното е да си правиш кефа пък и на никои не му пука кои колко може всеки пие (и там друго квот му е кеф) и се весели :)
маиката му е ИМПРОВИЗАЦИЯТА : )

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: ccb19b5092
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   За всеки проблем си има решение. Аз съм момиче на 16 години и мога ти кажа че до преди 1 година аз неможех да изляза сама с момче на кафе, но бавно по бавно започвах да излизам първо с приятели и после се упрай проблема. Почни да излизаш с приятелки разказвай им какво ти се е случило и какъв съвет могат да ти дадът.. се пак те са момичета и ще ти помогнат в това отношение.

Относно пениса има статии в интернет където пише, че пениса няма значение колко см е или да ли е дебел или тънък ... просто, ако момичето което е с теб я правиш задоволена няма никакво значение.

За дискотеките и др и аз не обичам да ходя, но с течение на годините като пораснеш ще бъде единствения начин да излезиш и да се забавляваш с приятели и последното нещо за САМОУБИЙСТВО виж сега ощи си малък да говориш за такива неща просто всеки има такъв период и аз съм го имала, но сега съм добре и проблема с родители всеки го има аз ти предлагам да седнеш да поговориш с тях да изслушаш тяхните критики и съветите, които ще ти дадът те ще бъдат много важни за тебе като пораснеш и знай каквото и да си мислиш за родителите си те са единствените на тази земя които биха направили всичко за тебе...Това беше от мен дано да съм ти помогнала ако не...съжелявам ;[

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 43f1bdaa32
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За самоубиството направо забрави-това е голяма простотия.
Другото ще се оправи постепенно с времето, а за момента - отиди да танцуваш сега му е времето. Запиши се в някои танцов клуб и танцуваи, подтисни срамовете си и си иззживеи живота така кокто ти се иска от теб зависи.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: c87083f940
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами, аз съм в същото положение, само дето заебах всичко - приятели, момичета и тн. Скоро си купих една щанга и по цял ден блъскам и за нищо др. не мисля и така живота си тече ама не ми дреме... Намери си някво странично занимние и така. Номера е да не ти пука за нищо.

 
  ...


...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 487e185543
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   АВТОРА: Много ви благодаря на всички.Помогнахте ми да разбера туй/онуй :). Ще Пробвам някои от саветите ви !!! :). И Между другото това за пениса не ми пука много, но като си говорим с моите приятели незнам каквао да кажа. А Това с щангата - пробвал съм такива странинчни неща ама е скучно. И НИКОГА няя да се самоубия ама в някои моменти напрао откачам. Аиди ЧаУУууууУУУУУУУу !!!!!!!!!!!! ;) ;) ;)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: ccb19b5092
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм №3 - абе ти ако искаш ще споделяш колко ти е голям те не могат да те накарат насила - кажи размера не е от значение и точка и готово ади успех {}{}{}{} от мене.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 82e12b6f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   АВТОРА: Номер "3" Съжелявам за въпроса ако искаш отговори...Ти как би реагирала ако ти предложат секс с 14 см.?

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: ccb19b5092
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Абе Автора аз съм Номер:3 да ти кажа честно ако го обичам няма значение да малук е но не чак толкова че да го правиш на проблем сега започваш да се развиваш и ще порастне споко ;]]]

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 7b6c9c7ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей ! Аз съм момиче,което има опит в свалянето на момчета и ще ти дам съветчета, които ако спазваш ще имаш сигурен успех:) ... Така...като момиче знам какво ни се харесва на нас. Когато излезеш с някоя мацка, не и се натискай и когато говориш с нея я поглеждай по-рядко (така ще я накараш да прояви интерес към теб). Прави се на гъзе...говори сериозни неща, после смени темата...засмей се леко, прегърни я (но не силно или продъжително) и я попитай " А ти, какво ще ми разкажеш за себе си?" ... Просто се прави на малко по недостъпен...ето тва нещо ни кара да бягаме след момчетата :) по- студеничък но и също така показвай че имаш интерес...Объркай я, играй си със съзнанието и и след няколко такива срещички ще видиш че всичко ще се оправи... Може дори и да станеш мн търсен от женската аудитория (въпреки че още си много малък ) :)

 
  ...

...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: c61b493d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здрасти, :) аз сьм сьщия, и смятам че всичко ще се опраи, но трябва да си много тьрпелив за да се наредат нещата поне това научих. А за самоубийството и аз сьм се замислял но стигнах до заключението че не трябва да се давам толкова лесно и за това трябва да живея на пук, да не се давам на живота да ме смачка, а аз да го прегазя, до когато му доиде времето да го напусна :P :D!!! Пожелавам ти добьр живот, и да знаеш че нещата ще се наредят от самосебеси ;) !!!

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 2af24ce84e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здрасти значи аз съм на 14 и имам приятелка от 4ти клас, но отначало и аз бях като теб и ако искаш да свалиш момиче ети ти начина по който аз оспях:
1.Отиди при нея в межучасието.
2.Говорете си по често.
3.През голямото разбери къде се храни и отиди там.
4.Като те пита какво правиш там кажи, че е съвпадение.
5.Ако имаш скайпа и не си чатете всеки ден а през 1-2 дена.
И НАЙ ВАЖНОТО БЪДИ ИСКРЕН !

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 3fab485b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравей! Искам да ти кажа само, че като видя момче с поведение каквото описа №10, направо ми иде да му се разкрещя, но не защото съм луда по него, а защото мразя надменни арогантни идиоти. Не бих искала да те видя повече след такъв разговор. Тъпо е да се говори от името на цялото женско съсловие ( както правят повечето тук ) затова аз ще ти кажа какво харесват момичетата като мен.

Трябва да покажеш заинтересованост към дамата, да я слушаш без да я прекъсваш ( ако прекали и ти досади значи не си струва), да изтъкнеш качеството у нея което ти е направило най-силно впечатление... Успех!!! (и между другото аз съм на 14).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker