Много ме тормозят в училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много ме тормозят в училище
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1662 пъти
Здравейте, надявам се историята ми да бъде одобрена...
Още от началото на учебната година съм главна мишена за упражнение на тормоз... Почти всеки ден ужасни обиди, които прерастват и в интернет... Няма никакво основание да ме мразят! От малък град съм, така че няма как да сменя училището, сега съм 8-ми клас! Постоянно игнорирам, като стена съм, не изразявам абсолютно никаква емоция, когато ми нанасят обиди или в чат само сийнвам... По едно време поспряха за няколко седмици, но знаех и усещах как се шушука, смеене и заговорничене зад гърба ми... Класът ми се състои от предимно от деца на разклатени финансово състояние... Може би причината е че моето семейство е доста по-добре финансово
осигурено... Просто искам всичко това да спре... Бях е депресия, сега ме гони параноя от минали събития! Моля Ви помогнете ми, какво да правя? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: a37fb761da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Запомни много добре хората, които са те обиждали и тормозели. Дръж ги във фб контактите си. Когато пораснеш, намери начин да им го върнеш!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 02c6150902
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Учители? Родители? Къде са? Разкажи на всички оплачи се в полицията ако трябва, не си пропилявай образованието заради темерути..

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 55ed4f8cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Явно прекалено силно страниш от тях и те го усещат и се опитват да те "приземят". Не казвам, че се мислиш за нещо повече, а че може би така изглежда в техните очи. Не говоря даже за финансовото състояние, а например за културно и интелектуално ниво. Аз до гимназията се имах за много "специален" и "развит" (абе реално си беше така, ама айде) и повечето в класа ми приличаха на някакви неопитомени животни в моите очи. А съм от много бедно семейство. Всъщност винаги съм бил от най-бедните в класа. И въпреки това бях прочел най-много книги. Така де, след като влязох в гимназията лека-полека започнах да се интегрирам с другите (но и тотално различна среда беше за мен). Опитай да си по-приятелски настроен към тях, пускай им шегички от време на време, закачай се приятелски. Аз на моменти изгрубявах, но как да е.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 651a32d4fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом си от заможно семейство се запиши другаде или смени класа си, ако имате а, б, в... Това е аз също имах в класа си такива мижатурки, бях бедна, нямах хубави дрехи и обувки, богатите се каниха на баловете си и партита, нас никой не ни канеше. Последната година се кротнаха, защото като завършихме всички бяха скъсани на матури, аз не бях и сега уча и работя във Варна, а те в чужбина берат малини и тънат в мизерни бунгала!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8f56e460af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Като за начало сподели с хората, на които имаш доверие - било то родители, баба, дядо, сестра, брат, вуйчо... схвана какво имам предвид. Кажи, че е сериозно, сподели също на учител, на когото имаш доверие. Заедно с роднините ти трябва да намерите решение на този проблем, защото това е голям проблем. Може би не сега, но след време ще избие без да осъзнаваш.
Психолог също е вариант. В крайна сметка - родителите ти са длъжни, както морално, така и по закон да ти осигурят нормален живот в подрастващите години. Училището би трябвало да е най-хубавото време в живота ти, келеши нямат право да ти го съсипват.

Кажи ни какво е станало после!

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 93089b70c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   В днешно време всичко е пари и, когато видят човек с възможности гледат да го оплюят. Естествено има хора, които използват парите за избиване на комплекси.
Трябва да се опиташ да игнорираш отношението им, да го приемеш като детска завист от сорта на той има желязна количка а аз пласмасова.
И трябва да се замислиш дали не предизвикваш по някакъв начин подигравките, защото не виждам логика в това да те мразят защото имаш пари, обикновено е точно обратното в България -имаш ли пари ти се лиже задника.
Момиче на 17

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 13a191e4ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм момиче на 16. Искам да ти кажа, че като игнорираш проблема той няма да изчезне. Направи нещо, аз съм сигурна че можеш да се справиш и без родители, учители или полиция. Колкото повече мълчиш толкова повече те ще продължават. Трябва да им покажеш, че не си ти човека с който ще се ебават. Обмисли си различни варианти в къщи ако ти кажат нещо как ще им отговориш и действай. И трябва да ти кажа, че не е много хубаво да показваш прекалено много емоция, колкото може по-спокойно и уравновесено говори. И най-важното нещо е, че трябва да се отпуснеш и да се впишеш с останалите. Закачай се, смей се и други неща който правите. На ясно съм, че сме в училище за да учим, но не може да се ходи с притеснения и всеки ден да е Ад. Аз съм на мнението, че психиката ти е много по-важна. Училището е 12 години, ще ги избуташ за да успееш ама развалената психика ти е за цял живот. Стягай се защото това да можеш да се защитаваш ще ти трябва докато си жив. Ако ти сам не можеш да се опълчиш на някви пикльовци няма кой друг да го направи. Не се страхувай, всичко ще е наред и аз съм сигурна, че ще се справиш. Успех!!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 38f0eefff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   От автора: Много благодаря за съветите Ви... 2-3 пъти съм се защитавал, опълчвал съм им се, но те намериха начин да се подиграват и на това... А на въпроса са местенето в друг клас, няма как да стане защото всички други паралелки са пълни....

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 055fc96b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Говори с родителите си. Ако трябва да отидат при учителите ти. И аз си мисля, че най-добре е да си смениш училището или поне класа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ef269bcb20
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора: Няма никакво развитие, продължават да ме тормозят... Опитва се да не го взимам навътре, но си се засягам...

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c1b6d8fa1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Знам за какво говориш. Недей да търпиш и в никакъв случай не стой безучастно, оставяйки ги да те тъпчат. Намери слабото място на всеки един от тях и отвръщай на удара с удар. Иначе няма да се спрат никога, а на теб това ще донесе много болка, както сега, така и в бъдеще. Защитавай се!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 80542211f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе поинтересувай се как би могъл да минеш в самостоятелна форма на обучение. Ако си изчерпал всички други варианти, това може да бъде единствения ти избор.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker