Не знам как да му кажа?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам как да му кажа?!
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 2541 пъти
Преди известно време се запознах с едно момче което е страшен плейбой в града. Всички него ви бивши му приятелки казват, че е супер свестен и, че има убийствен чар. Това е толкова вярно < има една страхотна усмивка и когато я пусне, направо ми се разтопява сърцето. Така де.. ам започнахме да общуваме и аз започнах да си падам по него. Той постоянно прави разни комплименти и с този чар направо ме прави луда.

Преди седмица бях с приятелка от вън (пред входа) говорехме си и забелязахме някакви момчета да се смеят. Говорехме за точно за него, той и приятелчетата му дойдоха при нас, с него започнахме да си говорим аз само го гледах - не го слушах, но като пусне някоя шега, усмивка или нещо от сорта, направо сърцето ми започва да се чува.

Същатата нощ той е писал с момичето ^^ ии казал :Мъж не води връзка без СЕКС! Когато видях това, направо щях да припадна с него постоянно говорим по телефона идвал е от единия край на града до други само за да ме види в училище. Това ме кара да си падам още по него. Не се познаваме толкова добре днес си пишехме и аз му написах:Не съм много по твоите теории, не те познавам толкова добре, а той ми написа:Ами опознай ме! След това водихме разговор и само ми даваше нещо подобно на намеци и това малко ме из дразни, но нвм искам да му кажа, и щях да го направя тази ваканция (великденската), но се оказа, че ще я прекарам със семейството ми някъде де си вместо да с него и с приятелите си.

Но няма избор, искам да му кажа може би в последно време не мисля за нищо друго освен за него. Но се страхувам, че ако има нещо между нас той може да иска да правим секс, а аз не съм готова, много хора ми казаха, че той не е такъв и че чака момичето да направи знак че е готова, но пък понякога спи и с момичета ей така за бройката. и след това не ги поглежда, но по принцип това прави с хора който дори не знае името им.. но няма значение това. Не знам какво да направя, много си падам по него и искам да му кажа, независимо как ще постъпи той, дали ще е взаимно или не, не ме интересува, искам съвет как да му кажа или покажа по някакъв начин за чувствата си ми към него. ХЕЛП!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 25382c576d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бягай далече, ще се прекараш много. Как изобщо имаш доверие на такъв? !?

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d1c3145597
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Глупаво е изобщо да си с това момче. Най-много да преспи няколко пъти с теб и толкова. И после ще ти е още по-гадно, защото сексът и нещо много интимно и сближава хора, които се обичат. И тъй като ти при всички случаи ще си по-влюбената ще страдаш много. Както виждам си от малък град и представи си като започнеш да го виждаш с други и си представяш какво прави с тези момичета - същото, което е правил и казвал на теб! Така, че преди да се впуснеш в това помисли хубаво дали ти харесва този тип момчета, колкото и да са чаровни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker