Моята заплетена тийнейджърска история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моята заплетена тийнейджърска история
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1508 пъти
Здравейте. на 16 г съм. Град няма да споменавам но не е София. Такам да започнем.. най-добрата ми приятелка си имаше гадже на от нашия клас. Той е всичко уникално което можете да си представите.. коса, Очи и всичко 6. Ноо.. си има и лоша страна. Той беше нов в класа ни и всички страняха от него което беше много странно защото принципно кучките веднага щяха да го заобиколят, обаче сега нещо понамирисваше.. та хвана се той с моята най-добра приятелка. Бяха заедно около 6 месеца. На Коледа миналата година се бяхме разбрали с моята приятелка да се видим и да ходим на хижа заедно с още една фр и мама. Към 12 когато си оправях багажериите (знам много късно но аз съм си лудичка :D ) та.. като си оправях багажите изведнъж ми звънна което беше доста необичайно за нея защото принципно тя към 10 си лягаше. И ми вика моля те не ме търси няма да дойда, разделих се със К. И преди да и кажа каквото и да било тя ми затвори телефона. Мина Коледа без да я чуя въобще, мина и ваканцията и стана време за училище. Когато отидох изобщо я нямаше и така около 2 седмици след което класния ни каза, че е напуснала. Бях много озадачена, питах К какво е станало и той ми каза че не знае. През октомври някъде тази година я видях на улицата и изглеждаше ужасно зле, беше бледа, боядисала си е косата, имаше белези по ръцете, но иначе облеклото и не беше лошо. Отидох при нея и я питах как е и тя нищо не ми каза и просто ме подмина ходейки като мумия. Прибрах се и веднага писах на К и му казах да ми каже всичко което е станало и той ми отговори че просто си е тръгнала сама. Оттогава изобщо не съм чувала нищо за нея, ходих до тях но никой не отваря. Липсват ми разговорите с нея, липсва ми смеха и всичко. Заплетеното в тази история е, че попитах съседите и те казаха че такова момиче не знаят да има.. което е почти невъзможно щото все пак сме горе долу малък град и щяхме поне да знаем да се е изнесла а 100% живее там защото съм ходила у тях 929339399 пъти. Питах и мама да звънне на майка и обаче си е сменила номера, направо е.аси загадката. Всякакви слухове пуснаха тия гадини от класа, че тоя новия я е изнасилил, че е напуснала града, дори че е мъртва. И ме навява на мисълта, че ако наистина тоя и е направил нещо и тя е в депресия заради него, и всъщност другите знаят какъв е и затова никой не го иска. Според мама това са глупости и само ме стресират нарочно. Какво мислите Вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 67591b65f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко изглежда като филм, нереалистично ми е.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8749585e39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Това е доста странно. Наистина е станало нещо... Не ми се вярва само заради това момче да се е докарала до такова състояние. Гаджетата идват и си заминават... Имам 2 преположения:
1. Приела е разделянето с приятеля си твърде тежко (може за няколко дена, дори един месец, но толкова време... )
2. Има някаква загуба на роднина. Майка й в тях ли е, а баща й? Доста хора приемат загубите на роднините си с доста време... (Аз съм загубила много роднини и доста тежко им приемам загубите, но времето лекува. )
Не знам как може това момиче да напусне училище заради едно момче (според мен не е това причината)... Може би и, защото се е скарала с родителите си... Гледала съм по сериалите (най - вече по съдби на кръстопът) как деца напускат училище, заради роднините си... Може и да се е събрала с лоша компания... Надявам се поне едно от предположенията ми да е така! Доста предположения имам, но не знам дали са вярни.
Надявам се да съм помогнала!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3b2c615017
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Звучи ми много странно как всички се изпаряват така, особено в малък град. Надявам се да не е измислена история...

Julian

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker