Бисексуална - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бисексуална
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1374 пъти
Здравейте! Сигурно ще ме хейтват много хора, но както винаги-не ми пука. Аз съм на 15, момиче. Никога не съм имала гадже-нито момче, нито момиче. Досега съм имала увлечения само по момчета. Но винаги съм се възбуждала когато видя голо женско тяло, но никога не съм от мъжко-безразлично ми е, дори понякога ме отвръщава. Но когато видя някоя сексапилна жена започват да ми минават мисли като на момчетата. Дори понякога се възбуждам когато гледам гола собственото си тяло. Винаги съм искала да съм гадже с момиче. Мисля, че съм бисексуална. Но когато споделя на моя приятелка, те не го разбират и мислят, че е гнусно, или го разбират като лесбийка. А аз не съм лесбийка, а би. Харесват ми и 2та пола. Много ме е срам от това нещо и се чувствам като развратница. Не мисля, че някой би ме разбрал. От около 2 години вече не съм се влюбвала нито в момче, нито в момиче. Имам една фалшива "приятелка" от класа и тя казва как мрази обратните, иска да ги заколи, да мрат и т. н. Затова когато ме пита дали имам гадже, я лъжа, че съм с измислено момче от друг град. Но не ми е приятно да я лъжа постоянно. Но какво да правя, тя постоянно говори как мрази различните хора, как да и призная? Не искам да живея цял живот в лъжи и тайни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 43d9ef090a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, не бива да те притеснява това, че си би. Няма нищо лошо, доста хора са такива. В днеешно време все повече младежи се оказват с наклонности. Разбира се, в нашето общество все още всеки живее с предразсъдъците си и е трудно да се толелират такива хора.
Аз също съм бисексулана и го разбрах, когато бях на 15. Спомням си, че една година бях в депресия, но пък моите приятели ме подкрепяха и бяха до мен. В последствие много се отпуснах и вече спря да ми пука. Разбира се, налага се да го крия. Никой не ме пита имам ли гадже или не. Положението при мен беше дори по-зле, защото моят баща е свещеник и никога не съм му казвала, нито на майка ми. Така, че живей си живота спокойно, ще си намериш момиче, с което да бъдете заедно. Има и открити хора, на които аз много се възхищавам и ги поздравявам за това.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a4e4331559
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Аз съм вярващ и ти препоръчам молитвата. До колкото видях - това ти тежи. Исус е обещал победа над всеки един грях или проблем - Стига истински да го потърсиш. Не ти е нужно нито да палиш свещички, да целуваш икони тн - само една чиста молитва, отправена от сърце!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6d895dde06
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Е за това ви трябва казармата. Да ви бият и да лижете кал и амуниции по земята. Почвам да се отвръщавам от начина, по който изглежда днешната младеж от нежния пол. Разбирам, нормално е да си женствена, ама вие с тия простотии прекалявате. Нищо, че съм на 21 години, не съм мускуляга и нямам яко тяло, обаче това се постига лесно. Въпроса ми е, че вие тотално изперквате с всеки изминал ден. Честито.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: fdd87e97da
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   Уважаема авторке,

Първо - нищо лошо в това, че си би. Аз го намирам за съвсем примеливо - в смисъл... въпрос на вкус. Нямаш причина нито да се срамуваш нито да се чувстваш като развратница... Всъщност самото понятие "разврат" е нещо, което отдавна би трябвало да е изпднало от речника, ама на... А и имай предвид, че един немалък процент от жените, които се определят като "хетеро" поне веднъж са били или при определени обстоятелства биха си легнали с друга жена.

Второ - приятелката ти - някак се съмнявам, че би могла да те разбере. Но рано или късно ще трябва да се конфронтираш с нея директно - ако разбере - разбере, ако не... тегли и една и толкова. Щом казваш, че е фалшива и пишеш "приятелка" в кавички за какво ти е изобщо?


Горе главата, живей си живота както ти харесва и не се връзвай на хейтъри!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 73e4519b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хееей, я се стегни! В никакъв, ама в никакъв случай не трябва да се срамуваш от сексуалната ти ориентация! Гнусно нещо е далеч от сексуална ориентация. В нашия град, дори в класа ми има няколко лесбийки и би. Не съм чула нито един лош коментар за тях, но за съжаление бе всички хора умеят да разбират. Въпреки, че аз съм момиче и ме привличат момчета идеално си се поставям на твоето място и си представям какво преживяваш на тези крехки години, особено когато започваш да го осъзнаваш и си в началото. Да не си кривя душата аз също, когато видя добре изглеждащо момиче с хубяво тяло и красиво лице я заглеждам, хаха. Не, че нещо... просто се кефя на егати мацката дето е. Нормално е. Изпращам ти цялата си подкрепа и прегръдки. Бъди силна и не се срамувай от, това което си. Важното е, че си истинска и не се правиш на друга. А тези, които ти влияят лошо с негативната си енергия... просто им тегли една майна. Нали няма да живееш цял живот със притеснения и тъжни емоции заради някакви хора, които само съдят другите, без да се опитат да ги разберат? !

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b502128b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Прочетох всички коментари и съм ви много благодарна!Преди година бях писала тема как харесвам едно момиче,но тогава всички ме нападнаха и затова малко ме беше страх.Но се радвам,че има хора като вас,които ме разбират и подкрепят,макар и да не се познаваме. -Авторката

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker