Много съм влюбена! Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много съм влюбена! Какво да правя?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1725 пъти
Здравейте, аз съм прилично изглеждащо, що-годе умно и забавно момиче на 17. От края на предходната учебна година изпитвам силни симпатии към едно момче от класа ми. Мисля, че и аз не съм му безразлична, но не съм сигурна. През лятото въпросното момче си направи инстаграм и аз бях първия последван човек. Това е първото нещо, което ме кара да си мисля, че ме харесва. Второто е, че често го забелязвам да ме заглежда. Друго, което ми прави впечатление е, че май се опитва да контактува повече с мен.
На първият учебен ден тази година по време на тържеството с част от класа обсъждахме как ще седим. Аз измърморих, че не знам до кого ще седя, но се надявам да не съм сама, тогава той ми предложи да седим заедно. Така сега сме на един чин. Контактуваме, но общо взето само в училище. Шегуваме се един с друг, забавляваме се изключително много, от време на време се хващаме на басове, които обикновенно губя и го черпя, много си помагаме и така. Когато съм около него се чуствам прекрасно! Кара ме да забравям за всички проблеми, които имам. Първия път, когато го почерпих, беше, защото без да искам разлях Hell-а, който си беше купил. Тогава му се извиних и му казах, че ще му купя. В междучасието след часа с най-добрата ми приятелка отидахме до близкото магазинче и аз си изпълних обещанието и му купих. Случайно го засякохме на ъгъла на училището и аз реших да му дам въпросния Hell. Тогава той изненадано ми благодари и каза, че не е очаквал наистина да му купя. Приятелката ми му отвърна, че съм готина и няма как иначе и той и отговори, че знае че съм готина и че съм пич, ама чак пък толкова не е очаквал. Знам, че не е кой знае какво, но някак си се почуствах много добре като чух тези му думи. Та така. Много харесвам това момче, караме да се чуствам страхотно и знам, че искам да имам нещо повече с него. Отдавна не са ме карали да се чуствам така. Просто буквално летя от щастие. Не знам какво да правя. Дали трябва да направя първата крачка и да му кажа какво изпитвам или пък да чакам? Мисля, че той е малко срамежлив или по-скоро неуверен в себе си. Чувала съм дори, че казва, че е грозен, а всъщност е много сладичък. Това ме кара да се чудя, дали ако наистина ме харесва( а той май ме, но не съм кигурна) ще направи нещо. Искам да ви помоля за съвет. Първо как мислите, дали ме харесва? Второ дали ще направи нещо? Какво да правя аз? Как да му покажа, че го харесвам и искам нещо повече? Не изсържам вече! Ще се побъркам! На моменти просто ми идва да го целуна! Помощ! Дайте ми съвети, моля ви. Брагодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 54ee0cdda2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Действай, момиче, не се туткай. Докато си задаваш въпроси и се чудиш /и аз не знам какво/, ситуацията ще се промени. И най малкият елемент от ситуацията ако се промени, това, което "се носи във въздуха между вас" изчезва. Ако отмине, ще се късаш да си задаваш въпроси какво е могло да стане, ако.... Очевидно е, ЧЕ И ДВАМАТА СТЕ НЕУВЕРЕНИ, но направи и ти нещо. Ето, побутвам те.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5381bb6208
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо не го целунеш? Той ще е очарован, повярвай! Мисля, че ще произлезе нещо чудесно от това. Давай напред!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 94481bd78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здрасти,

Твърде много детайли си изложила. :) Сега остава само някой ваш познат или самият той да мине през сайта и да разбере за какво става дума. :) Както и да е, минало е вече.

Исках просто да ти кажа, че ми стана много приятно като четях историята ти. Желая ви да се съберете и да сте щастливи! :)

М32

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 23894f81d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката: Ами аз нямам нищо против това да се случи. Даже бих била щастлива, ако той прочете историйката и се припознае. И ако изпитва същото нещо, просто дойде и да ми каже. Би било толкова лесно.
Иначе благодаря за съветите! :)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 32a027307d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз изпитвам същото към теб , мила. Готов съм да направя всичко за теб. Довери ми се. Разбира се, че се припознах в историйката.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: dc0fc557c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами другия път, когато ти се прииска да го целунеш - го направи! Няма как да разбереш, ако не бъдеш смела. Обичам да казвам "Животът обича смелите". Искам да ти кажа, че докато четях историята ти вървеше една много красива балада и ми стана толкова топло на душата :) От все сърце ти пожелавам тази тийнейджърска любов да прерасне в една красива дългогодишна връзка. Успех, прекрасна!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 23894f81d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами щом си се припознал в историята на момичето, отиди при нея и и го кажи. Напрани нещо! Не е нужно да и го казваш тук, щом изпитваш същото! Действайте! Един от двама ви трябва да направи първата крачка! Пожелавам ви много щастие!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 23894f81d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм мъж и съветвам момчето да поговори с момичето, щом е прочело историята. Можеш да я поканиш на среща или пък да я дръпнеш някъде на по-усамотено място и директно да и кажеш всичко. Но ако той не направи нищо, момиче действай! Вярвам, че това между вас може да бъде една много сладка тийнейджърска любов. Пожелавам ни късмет!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: aaab200337
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вие наистина ли сте толкова наивни да вярвате, че номер 5 действително е момчето от историята? Възможно е това да самата авторка, която се забавлява да създава измислени истории.
Иначе по въпроса по принцип мисля, че няма по-жалко нещо от това жена да тича след мъж! Обратното е приемливо, но това е просто убийствена жалкария!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 23894f81d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторката: Не съм аз номер 5, но май реално не е и момчето. А и защо ми е да създавам измислени истории? Не виждам ползата от това. Историята ми е истинска, просто исках съвет и затова я споделих.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker