Само аз ли не искам връзка на тази възраст? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Само аз ли не искам връзка на тази възраст?
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2703 пъти
Под "връзка" имам предвид не само сериозна връзка, а всякакъв интимен контакт с мъже, флиртове и подобни глупости. На 18 години съм, 12 клас и повечето ми приятели вече са сменили по няколко "сериозни" гаджета, да не говорим с колко още са спали. Говоря и за момичетата, и за момчетата. Аз съм девствена, предпочитам ученето, други забавления и спорта, а не срещи с момчета, дебилни флиртове и така нататък. Смятам, че за всичко си има време. Не съдя другите, но ми е странно. Току що прочетох историята на 16-годишна, сменила 2 сериозни гаджета. Съдбата не може да се предвиди, но аз не съм от момиченцата, на които им омекват коленете като видя някой по-така. Имам изисквания, а и просто знам, че сега не ми е времето за връзка. Комплиментите хич не ме впечатляват. За мен най-важното е да вляза, където искам, да се развивам в спорта, който тренирам и да се забавлявам с приятелите, защото малко време ни остава и не се знае кой накъде ще тръгне. Те повечето си хванаха гаджета и се вглъбиха в тях де, но само отбелязвам. Хич не ми е до гаджета, нито до романтика, нито до секс. За много неща мисля като възрастен, за много други - още като дете, но любовта за сега хич не ми е приоритет. Само аз ли съм така? Чувствам се като аутсайдер (ама не ми пука честно казано).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 94bd8085be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен човек не бива да се насилва. Има обаче голяма вероятност да си асексуален щом нямаш никакви сексуални, а и романтични нужди.
Има време още де, но на 18 г. ако не те интересува любовта, сексът, то кога?
Внимавай в картинката, защото може както си на 18 г. да се събудиш на 30 г и да си на същия акъл. Предполагам, че си заради последните 2 изречения - провери си нивата на тестостерона... ако до 20-23 г. си на същия хал потърси психолог.
Фройд не случайно е казал, че сексуалността е въпрос на вкус, но има само 1 сексуалност, която е паталогична - асексуалността

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ecf382c8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1:
Недей да плашиш момичето с такива диагнози! Има време още нека изчака, щом не се чувства готова! Аз самият познавам много хора, чиято първа любов се е случила към 20-24 години, като до преди това противоположния пол не ги е вълнувал,а сега са семейства, щастливи, макар, че се били първите.
Може би авторката не одобрява целият този разврат - да преспиш с половина град, в който живееш, преди на си навършил 18.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 063803b3ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Кой изобщо може да ти каже кое е нормално и кое не е? За мен е малко странно, че никога не си изпитвала никакви влечения, но хора- всякакви. До една възраст връзките не ми бяха приоритет, имала съм не много гаджета, учих си уроците, отделях време за хобита, изпитвала съм чувства, но съм гледала да не правя глупости от любов. Не виждам лошо в това, да си имаш някого. Няма лошо и в това, да ти харесва да си сама и да нямаш намерения за връзка с друг човек. И твоето време ще дойде, накрая всеки се влюбва. Живей си живота и изобщо не мисли за тези неща, нито осъдително, нито подкрепящо.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ae71fccecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Асексуалността не е патологична.
Освен това нивата на тестостерона нямат нищо общо, ако човек е асексуален.
И стига с този фройд. Истината е в Карл Густав Юнг.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 344c25c691
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Всеки човек си има уникални потребности. Не сме правени по калъп, колкото и всички да сме хора. И има много хора като теб, не си мисли, че само ти си девствена на 18, а другите са някакви развратени.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 13e399a587
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз съм на 19 и съм същата. А имам приятелки които харесват гръбяни и грубия секс, а аз като ще правя секс искам обикновен секс без грубости. И не искам такива мъже, които се правят на много интересни или всеки ден си сменят бройката. И също така сега изобщо не ми е до гаджета. Разберете любовта не е като работата ако не си работил дълго време после няма да можеш. Истинската любов се случва веднъж в живота. Другото са глупости.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9e0571d6dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Истинската любов се среща рядко, но изобщо не е веднъж в живота и това е много хубаво девойка! Дано не си от тези, които цял живот ще си страдат по някого и няма да си разрешат да обичат повече и ще си тъпчат на едно място!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 982bf6ca01
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Съветвам те да отидеш на психолог. Представата ти за хората и връзките е грешна, ти си асексуална. Няма лошо, но не повод за гордост. И самочувствието е малко над нормата. Като не ти пука, не ни занимавай.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b865b016fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не ти работят хормоните. Това не е до искам или не искам. Имаш хормони-мислиш за партньори, секс, целувки и т. н. Нямаш хормони -не те напъват такива неща. Същото е с яденето-имаш апетит и непрекъснато търсиш нещо за ядене, нямаш апетит-ако ще и да те бият, две хапки няма да преглътнеш. Разбира се, либидото и апетитът могат да се контролират, но само до някъде.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d310ecc643
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Аиий, ми какво е повод за гордост бе 9ти номер, някой/ някоя ..като теб ли? Хахахаа "100 %"

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9777ffc6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката: Веднага ме определите като асексуална, като че ли сексът е единственото нещо, което една 18-годишна може да прави. Направо се разочаровам... Нямам нито високо самочувствие, нито нищо подобно. Просто предпочитам след няколко години да се занимавам с момче, което си струва и с което имаме поне някакви общи ценности, а не първия срещнат батка, на който да увеличавам селското его, с извинение. За мен важното е да си науча идеално за изпитите, да поддържам форма, а не да се занимавам с момчета. И ние сами контролираме инстинктите си, изборите си и дори либидото, така че не връщайте човека в първата фаза на еволюционно развитие, моля. Ако вие мислите с долните си глави, аз мисля с горната. И не знам само как ви хрумна, че съм асексуална. Не ми се прави секс, защото не съм срещнала подходящия човек, а и нещо, което не съм го пробвала, няма как да ми липсва. Елементарно, Ъотсън. Предпочитам да съм такава пред някоя кака, минала целия град, а още ненавършила 18. Благодаря все пак за разумните коментари, редом с абсурдните.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 46e2df902f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Уотсън, кака. Милата.....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9777ffc6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От авторката: Писала съм от телефон, така че е нормално да допусна някои грешки в бързината. Не виждам защо трябва да се заяждаме? Отново повтарям, че на тази възраст човек може да има и други приоритети освен секс и глупости. Пък като ги гледам връстниците, нито "мъжете" са мъже, нито момичетата стават за нещо. Не искам да съм като тях, проблем ли е? Доста бързо ми залепихте етикета на "асексуална".

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b333e611ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   До авторката: Научи за асексуалност,и тогава тръгвай настървено да нападаш.
От къде си сигурна,че няма да станеш поредната "кака",която е минала всички мъже в града си?
Извинявай,ама имаш още път да извървиш,докато можеш наистина да кажеш,че си по-различна и не си като другите.
Писала си тема в spodeli.net,какъв точно ти е проблема?!
Твоят проблем,е че не умееш да приемаш критики,и това те озлобява срещу хората с по-различно мнение от твоето.
Никой не ти пише за "разврат",а за чувства които е нормално да изпитваш на тази възраст,но разбира се,нека ти си правата,а ние грешните.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5791dec9f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Авторке, самозадоволявала ли си се?

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 64f0b81a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Разбирам те! Да, нормално е да не мислиш за полов живот и за гаджета, а за учене. Мисля, че любовта ще дойде сама при теб, придружена от правилния човек. До този момент се образовай и спортувай. В днешно време е по-добре да не си овързана честно казано, защото хората са много повърхностни и жестоки. Бъди силна и следвай сърцето и мечтите си, защото си едно много разумно и различно момиче. :)

"Човек оцелява сам. "

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 982bf6ca01
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   18, кога да мисли за полов живот? На 60 ли? Смешни ставате! Учиш я да остава сама, а утре ще пише в тема "здраве", относно депресия. Ако вие сте асоциални, не учете другите да са такива!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c489b023e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Аз пък доскоро бях нещо като твоя противоположност - изгарях за връзка, но не само за секс, а най- вече някой да ме прегърне, да ми каже мила дума, да ме закриля, да ме подкрепя, да ме защитава... Естествено и аз да му върна със същото, но това, че досега не ми се случи никога и всичките разочарования, ме докараха до това да не искам никога повече да изпитвам чувства към никого. Да, за този, който е бил във връзка с взаимно споделени чувства, сигурно е било прекрасно, но за хора като мен, които само са си патили заради това че са си позволили да хлътнат, е живо проклятие. Така, че може да се каже, че към днешна дата съм нещо като теб - интересувам се да си науча и да си взема изпитите, имам други приоритети и не мисля и не вярвам във връзки.
Някои хора започват да се интересуват от тези неща по- късно. Може би ти си от тях.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8873bca631
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Простаци и идоти в този сайт! Момичето е напълно нормално! Не, номер 19, няма да мисли за полов живот на 60. Тя е на 18, да не е на 59? Какъв е проблемът? Може да мисли за секс и на 20 -30 години? И да го практикува
? Не знам, вие сте сбъркани. Аз съм като нея. Вие сте много странни хора, като някой напише:Аз съм на 16 и си пуша коз и исам да стана лека жена, просто защото така ми е на кеф, ссички опреквате. Когато едно момиче не е минало целия град, пак опреквате. Номер 16:На 30 като е станалаще бъде над 18, а щом ценностите ѝ са такива не вярвам да се хвърли на врата на батките. Момичето има самочувствие и достойнство. Аз загубих девствевността си на 23 г.
Ж, 25 г.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b865b016fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   10 съм-Хормоните се събуждат доста по рано и е нормално на тази възраст човек да търси приятелство, близост, споделяне, айде, за секса да кажем, че решаваш да се въздържаш. Приятелствата, освен секс, носят и социален опит. Защото, малко трудно ще се изучиш, ще направиш кариера и хоп, великият принц идва и казва "ма, аз точно такава като теб търсих". Трудно е да се намери партньор за семейство в днешно време-всеки все чака да дойде по-доброто, а се оказва, че по-доброто е отдавна похарчено.
После, не виждам защо изобщо девойката си е изпляскала мнението за живота. По нея ли трябва да се подреждаме, пита ли нещо, за какво е писала? Така искаш да бъде твоя живот-Ок, живей си го.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3f2e32a94c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Момиче, гледай първо да завършиш образованието си!! Другите неща ги остави настрана!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5185acd11c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   21 - щом тук са простаци и идиоти, интересно ти каква се явяваш тук? Това, че някой е като теб, не го прави нормален. А и с тия комплексарски обиди е ясно защо на 23 някой ти е обърнал внимание. От 16

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8ea670d47d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   И аз мислех така. Но един ден просто ще срещнеш момче и ще го харесаш, дори и да не ти се иска. По-късно ще се влюбиш, не става по твое желание

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker