Как мислите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как мислите?
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1404 пъти
Здравейте, на 17 съм, мисля че в този етап водя доста скучен живот искам да го сравня с вашия. Кажете как прекарвате ежедневието си или как сте го прекарвали като сте били тийнейджъри. Още не съм си имала приятел това нормално ли е? хаха Вече всички мои приятелки имат, постоянно обсъждат проблемите с тях, секс и тн. Аз няма какво да кажа само ги слушам иска ми се и аз да си имам някой, наистина супер много искам вече. Дори някой път плача, защото не мога да се влюбя. Те всички са влюбени с истории, сега е моментът за тези неща, а аз не се възползвам и това много ме притеснява. Търсят ме, много ме харесват, хубаво, високо слабо момиче съм (модел), но аз не мога никой да си харесаааам. Ядосвам се, защо? Ще дойде ли някой вече? :( Какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: df50367bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Душичке мaлкa, рaзликaтa между теб и други момичетa нa същaтa възрaст е, че може би дори подсъзнaтелно още, но ти имaш критерии. Нямa дa се хвaнеш снякого сaмо зa дa не си сaмa и дa бъдеш "кaто другите" дa подржaвaш поведението нa стaдото, което е чудесно зa теб.
Може и дa се чувствaш готовa зa връзкa, преживявaния с гaдже, но не би приелa кой дa е- aми супер си!
Дa, ще се появи "твоето" момче, до тогaвa изполвaй възможносттa дa нaблюдaвaш двойките около теб и си прaвиш изводи зa себе си, дa знaеш кaтегорично кaкво ТИ би хaресaлa в другия човек и кaкво НЕ би допуснaлa.
Изобщо не се притеснявaй, дaже си по-зрялa от повечето нa твоятa възрaст.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 98f75b51b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз си имам въображаемо гадже и ми е супер

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2d0cd4a711
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не скачай на първия срещнат. За връзка трябва да се харесвате и да се уважавате като за начало, така че добре си решила да не си хващаш гадже само, за да имаш такова. В такъв случай пак няма да рабираш темите на другите и пак няма да си щастлива. Не е ненормално, че си нямала връзка, на всеки му идва времето, ти си едва на 17 и знае ли се, след няколко месеца може да пуснеш тема за теб и приятеля ти, не го мисли толкова. Любовта има навика да идва, когато съвсем забравиш за нея и никак не я търсиш.

Сега към въпросите ти.
В момента прекарвам ежедневието си в университета, после уча, готвя, чистя, ако имам време излизам, ако нямам сядам вечерта със съквартирантите си и си говорим общо неща. Освен в дните, в които директно се прибирам и заспивам, но това са си лично мои извращения. Сравнително скучен ми е животът в момента. Преди няколко години, когато бях в гимназията, винаги си намирах занимание. Често четях книги, гледах филми и почти всяка вечер излизах или виках някой на гости. В един момент ежедневието ми стана много пусто, затова просто си намерих повече хобита и започнах да се занимавам с тях- рисуване, език, разходки... по принцип не си падам по шумни места, така че не съм ходила по дискотеки, но излизах с приятели на кафета. Не можех да се оплача. Това са добри години. Познаваш си града и хората в него, имаш си твои места и е хубаво да отделяш време на себе си и на твоите си занимания. Имаше период, в които с приятелите ми бяхме решили, че е време да попътуваме, хващахме се с нечия кола и ходихме до близки градове, не, че имахме пари в нас или нещо, просто за спомена се разхождахме. Може по-често да си правите гостувания по селата и други такива. Има опции, гледай да не се скапваш толкова, заради един кофти, сив период.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c3e15c29e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бях същата. Всички наоколо бяха 'влюбени', заобиколени от внимание, с гаджета.. Водеха луд живот, купони всяка вечер, смятах, че получават всичко, а аз водя някакъв задръстен тийн. Е, полупих първата си целувка на 17, момчето не го познавах дори. Случи се без да го мисля, чиста случайност. До тогава ми беше някак тежко, чувствах се изостанала. После нещата се подредиха някак, забавлявах се, както мислех, че трябва за моята възраст, намерих си приятел.. Не беше 'голямата любов', за която мечтаех. Но пък получих всичко, което мислех, че трябва да преживея преди да напусна училище. Не съжалявам, че закъснях толкова. Сега не съм далеч от тези времена, но някак ми писна от всичките купони и търся спокойствие. Не го мисли толкова, за всичко си има време. Теб поне те харесват, аз винаги бях втория избор..

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7ec52d571e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   "Модел" анененене нимоа :DDDD. А аз съм много красива ( актриса в Дубай).

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 85c1a5f2d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Какво значи "ще дойде ли някой вече? ", след като самата ти пишеш, че разни момчета те търсят и те харесват. Ами те идват бе, ама ти не ги харесваш. Виж може да харесаш някой, дето не идва при теб, може би трябва ти да си по-активна тогава?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker