По-добре мъртва,отколкото всеки път изолирана ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

По-добре мъртва,отколкото всеки път изолирана !
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1935 пъти
Здравей те, незнам как да започна тази история... тя касае мен, животът ми, чувствата ми, емоциите ми т. н
Може да стане дългичка, но моля ви прочетете и помогнете!!
Няма на кого другиго да споделя! :(

Много ми е трудно да говоря за това, да пиша даже..
Винаги гледам да избягвам тази тема, за да не мисля много, много и бих помолила модераторите да я публикуват, тъй като най-после реших и се престрашиха че трябва да споделя на някого!!

Малко информация за мен :
- Аз съм момиче на 19 години, ромка на половин, израснала в кръг от ограничени, неграмотни хора до 15 г, завършила съм основното си образование в ромско училище.. след основното си образование се преместих, в доста елитна гимназия, смених и квартала и кръга от хора (за мое щастие).. живея в малък град 5-ти по големина (мисля че )... т. н. Имам сериозна връзка от 4 години, живеем заедно, не всичко естествено е перфектно. Личното ми мнение за мен е че съм изключително добър човек, обичам да научавам нови неща, добре изглеждаща съм, спазвам високо ниво на хигиена, абе нормално момиче, обаче проблема мисля че е в характера ми, никои не иска да общува с мен още от малка, всички ме отбягват и се чудя защо, никои нищо не ми казва, но моята преценка мисля че се свежда до характера ми. Много пъти са ми казвали че имам лош поглед, вървя и говоря флегматично, реакциите ми също са по бавни, трудно схващам, та даже вече и незнам как да комуникирам с хората, когато някой ме попита нещо, толкова се развълнувам че чак почвам да заплитам езика си.

Нямам приятели, никога съм нямала, освен с гаджето ми няма с кого друг да излизам... притеснявам се че и той започна да забелязва игнора от другите към мен и е възможно и той да ме зареже...

Нямам много добри отношения с родители те си... Не говоря Много, много със сетра ми

В училище стоя сама на чина, всеки си има по някой, всички излизат някъде в междучасията, а аз оставам сама в стаята..
Когато помоля за нещо, все ми отказват....


Леко съм неграмотна заради миналото си, нямах възможността на връстниците ми... и това ме провокира да уча много... нооо нищо не запомням.

Когато започна да се изказвам, никои не ме слуша, прекъсват ме и още доста груби неща...

Често да ви кажа, по- добре да умра, отколкото винаги да стоя в ъгъла сама!!
Много ми е самотно, искам да съм като другите до някъде, но винаги съм била различна!!

Докато другите се събират по кафета, аз ходя в библиотеката..

Повечето не ме харесват, защото съм прекалено директна, нещо като не ми допада си го казвам в прав текст, не съм двуличник, но явно трябва да си, за да не си аутсайдер :( не говоря много, когото няма какво да кажа си мълча, според е по добре отколкото да дрънкам простутии

Няма да издържа, още дълго така... все си казвам " и сам воинът е воин ", но не се живее без хора, не ми се иска да се самосъжалявам, но пред вас мога да си го позволя... Изключително оценявам когато, някой ми обърне внимание, чувствам се важна *_*

А до моят приятел, той е страхотен, но комуникацията ни е на ниво 0... Нищо не мога да му споделя, всичко каквото кажа после се използва срещу мен.


Може би съм темерут, знам ли... между другото майка ми е на това мнение..

Искаше ми се да комуникирам с всеки и на всяка тема с лека ръка!

Какво да правя и докъде ще стигна така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6973cd2283
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те и на мен има няма ми се случва все едно описваш мен може би такава ни е съдбата или кармата както изкаш така го наречи някои от малки имат късмета да ги уважават обичат и да ги глезят просто всичко им се случва с лекота докато други все се чудят защо точно те защо им се случва това и т.н. каквото ни е дал господ това ще си носим.

Успех или късмет което то е нужно пожелавам ти го от сърце!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 450733afeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Продължавай да учиш и ще успееш.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 91f990b13b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Абсолютно едно към едно си с мен..чета и се изумявам как сме толкова еднакви..и бих искала както на теб така и на себе си да дам съвет, но не мога..следя темата

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8b2fefd063
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам те идеално, на мен също всичко това ми се е случвало и наистина те разбирам, много е лошо и гадно да стоиш сам и да нямаш поне един приятел до себе си. Няма с кого да си споделяш, с кого да излизаш, да разговаряш в междучасията, да питаш за нещо. Тази година съм в нов клас и не успях да се присъединя към класа, намерих си една приятелка с която обаче нямаме общи интереси и нямаме за какво да разговаряме. Всички други успяха да сформират група от приятели даже.. Просто на нас ни е по-трудно да разговаряме свободно, да общуваме с лекота, да свикнем веднага, докато на други им е лесно. Трябва да бъдем силни и да се борим, дори да сме сами.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 24e3906031
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Авторката :
Между другото, ако някой се интересува аз съм зодия Козирог :))

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6b7f4bcf30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Откривам много общо в себе си от това,което си написала.Не съм сама извън училище,но ако става въпрос за класа ми нещата стоят точнп така. Бях въвлечена в интриги и скандали,слагаха ми думи в устата и така загубих една моя близка приятелка. Много ми тежко и не знам как да се измъкна от ситуацията. Знам какво ти,но конкретно за твоя случай бих ти казала просто да не гледаш да се съобразяваш с когото и да е,бъди себе си и очевидно твоя клас е точно като моя и има така да ги наречем тартори,които командорят останалите и живеят за това да унижават другите. Горе главата и гледай само напред. Все някога нещата ще се оправят.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7a42d0ca4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Малко късен отговор... Много ме изкефи това как казваш, че другите докато ходят на кафене ти си в библиотеката. Така показваш, че обичаш а учиш и ако продължаваш да го правиш ще успееш и ще стигнеш много далеч. Какво от това, че си ромка, ти пак си човек, като всички останали. Не обръщай внимание на другите. :) Успех!
#SweetTiger

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: bc6db5b91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Напълно те разбирам, защото аз не говоря с никого от класа ми, защото само се заяждат. Общувай с хора, отпусни се и да не ти пука.
Мисли положително!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7f0c549a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Душицо, виж сега. Това, че хората от класа те игнорират не значи, че трябва да се предаваш. На доста хора им се случва да забравят и то доста често. А това, че си в библиотеката е само плюс за теб и минус за останалите! Бъди такава каквато си и ако момчето до теб не те оцени, някой друг ще го направи. Повярвай ми. :) Относно отношенията с родителите, това не трябва да те сдухва. Напротив, даже трябва да те нахъсва да им покажеш колко много струваш! Вдигни високо главата и гледай напред и продължавай да си толкова истинска!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c548c6eaf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Виж това, че те игнорират тези от класа ти не значи нищо. Не означава, че си темерут. Като чета как пишеш ти си интелигентно момиче, което е с акъл на по-голям човек, хората като теб често нямат допирни точки с връстниците си. Но това не трябва да те отказва да комуникираш с различни хора, опитай се да завързваш контакти с по-големи от теб.
Аз също не говоря с почти никой от класа си, просто нямам общи интереси с тях, но разговарям с хора от другите класове.
Момиче на 17.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker