Не мога повече... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога повече...
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1482 пъти
Имам доста проблеми с училище, това е само един от тях. Та онзи ден госпожата ни по математика отсъстваше и имахме заместничка. Тъй като никой не си седеше по местата аз и моята приятелка седнахме на един от свободните часове. На следващия ден отново имахме заместничка и седнахме на същия чин. Дойдоха две от, , известните момичета, , в нашия клас и започнаха да ни се карат, че това е техният чин и искаха да се махнем. Започнаха да ни обиждат и т. н. Тъй като се преместих от другия клас и имам доста проблеми със здравето всички започнаха да ми се подиграват, че постоянно съм отсъствала и не е трябвало да се местя. Казаха, че не съм имала къде да седна, защото постоянно ме е нямало и те още от миналата година са си имали места, на които седят. Едно момиче беше седнало на моето място, но аз не започнах да и крещя и да я обиждам, нали? Точно заради същите хора съм депресирана и имам още куп психически проблеми. Сега много ме е страх да отида на училище, ако разберат, че съм казала на класната ни ще ми направят нещо. Исках да отида на психолог, но майка ми постоянно го отлага за друг ден. Претърпяла съм много подигравки от началото на 5 клас. Търпях, но вече не мога. Тези хора съсипаха психическото ми здраве и продължават да го правят. Сринаха достойнството и самочувствието ми. Не мога да се защитавам сама. Не мога да разбера какво му е смешното, че някой има проблеми със здравето, какво толкова съм им направила? Сега заради мен обиждат и моите приятелки. Създавам проблеми и на тях. Какво да направя? Помогнете ми, моля ви...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 703ce226e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Аз също съм имала проблеми с моите съученици. Наричаха ме " вълк" и ме тормози ха много психически и не само мен де. Търся, тъпа, всъщност само това можеш да направиш, ако не искаш да се премести в друго училище. Бях с ниско самочувствие и ми създаваха проблем ми преживните лоши неща в училище. Всичко се нареди, когато завърших и се махнах от там.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 901efaa332
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо не с епреместиш в друг клас или училище. Някак трябва да се научишчда се защитаваш. Или поне да не им обръщаш внимание. Не им споделяй лична информация. Не им казвай, че си болна или психическото здраве не е наред. Не им се доверявай. После те използват тази информация срещу теб.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ec10ea401c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Нека да мога да се защитавам сама? Какво трябва да означава това не винаги хората се защитават със бой може да им кажеш две-три думи колкото да се успокоят малко. Другото което е какви точно проблеми имаш със здравето болно сърце? А пък твоите приятелки ако са наистина такива вместо да се притесняваш че им се подиграват зареди теб би трябвало на първо време да те защитят на второ да им помогнеш, така и на себе си помагаш вместо да се съжаляваш и да си мислиш, че не ти трябват приятели в училище защото и те си патят и трето къде са учителите???

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 91facc4c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако искаш да поговориш с психолог отиди при училищния. Поне при нас психолога винаги ни обръща внимание, когато имаме някакъв проблем. Посъветвай се с него, нищо не губиш.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2fef6aa465
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да ти имам проблемите..

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b215f85e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И при мен е същото. Просто тези "готините" се мислят за голямата работа. Днес разплакаха приятелката ми която има страшно много проблеми. Аз също имам проблеми със здравето и те се карат постоянно с мен. Не им обръщай внимание.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker