Подути срамни устни след секс - нормално ли е?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Подути срамни устни след секс - нормално ли е?!
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 32963 пъти
Здравейте!

Имам си приятел.. с който водим полов живот от скоро.. Днес правихме секс около 2 часа и 30 минути.. ии след това имам огромна мускулна треска.. и се чувствам уникално протъркана.. трудно ми е да ходя.. и т. н. освен това.. забелязах, че малките ми страмни устни са подути.. и се чудя дали това е нормално или да посетя гинеколог? ! .. Ако някой може да ме посъветва както да правя.. ще съм му много благодарна.. = )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 0d8ae4f550
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно, това е нормално. Не ходи на гинеколог, ще ти се изсмеят на проблемите - пожелавам всекиму такива!

Срещу мускулната треска помага, ако не сменяте позите толкова и временно само мисионерската (жената по гръб лежаща с леко разтворени крака, мъжът горе) - остави го той да върши цялата работа. Но с течение на вермето ще свикнеш и няма да имаш повече мускулна треска, а и поводът си заслужава, нали?
Явно дискомфортът в интимните части е в следствие на недостатачно лубрикация, особено ако пенетрацията е бъла продължителна. Няма мъж, които може да изрържи непрекъснато толкова дълго, но явно имаш предвид множество актове и любовна игра. Съвет - вземете си лубрикант например на Дюрекс (струва към 20 лв. за 100мл. и се ползва с месеци, съвместим с кондоми 100% http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=240717). Кондомите също са добри, защото са винаги с лубрикант. Не ползвайте кондоми в съчетание с възелин или други кремове на мазна основа, САМО ИЗРИЧНО ИНТИМНИ ЛУБРИКАНТИ (на водна основа), които са съвместими с кондоми, иначе кондомите се разлагат от маслото и се пукат.
Бих те посъветвала да си починеш освен това 1-2 дни и да минете на фелацио, ако момчето не може без секс.
Най-важното обаче, за да не се чувстваш „уникално протъркана„ (явно и размерът на момчето не е малък) е достатачната лубрикация! Ако актът (овете) са толкова дълги и размерът му е значителен, ти може да нямаш естествено толкова влага и да се стига до протриване. С времето освен това ще се напаснеш към размера му и всичко ще е ОК. Малките срамни устни са раздразнени също от триенето без лубрикация, а това състояние би следвало да мине от само себе си. Ползвайте лубриканти и всичко ще е тип-топ. Не се ограничавайте иначе. Ако ползвате кондоми, виж дали си алергична към латекс (но това е много рядко) - има иначе и кондоми, които не са направени от латекс, по-скъпи са доста.

Споко, много удоволствие желая и по-малко стрес

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 6cd9ec09d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами естествено след две часа и нещо да е така. И на мен ми се е случвало. Стига все пак да не е прекалено. Какво значи подути? Ако много те боли, зачервени са и пр. може наистина да е някаква алергия. Ако не е чак така няма страшно. А за мускулната треска - естествено е, особено, ако не спортуваш.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 53b4aa8d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   ееех ей такъв проблем ми се иска да имам:)не помня от кога не съм се протривала от секс.. започвам да си търся любовник, че моя мъж вече ми отделя по 5мин.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b5609e3e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

6.   Здравей. Аз имам същия проблем долу горе. С приятелят ми правихме секс и след това срамните ми устни се подуха много. Направо все едно имам ташаци( с извинение за израза). Случвало ми се е и друг път. Попринцип минава за 1 ден. Ние не ползваме презервативи, предимно лубрикант, но този път не ползвахме. Знам, че можеби не съм се увлажнила достатъчно, но това не значи че не съм била възбудена, напротив бях си и то доста. Много ми е гадно понеже когато се случи това подуване и само да ги докосна и мн боли и следователно сексуалният акт трябва да спре. Наистина искам занапред да не ми се случва. Ако някой има същият проблем ще съм много благодарна да ми помогне и да сподели. :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3774b53be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

7.   А аз се подувам не само след секс, а всеки път когато се възбудя. И при всеки полов акт болката е същата както при първия път. Мислите ли, че трябва да посетя гинеколог?

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: fa0ab6186d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   да

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 24dd5bfafe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Здравейте.Днес след секс с гаджето ми срамните ми устни се подуха ...за първи път ми се случва и съм много стресирана.искам да знам само дали е нещо сериозно и опасно? Брагодаря ви ;)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 2bca058165
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нищо ти няма! Опасно е чак след 3-я час

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 4fec55ec8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   Аз съм малко изплашена. Опитах за 1ви път да мастурбирам с душ. Пуснах долната част на кранчети. Беше супер обаче после видях как срамните ми устни са се подули ужасно много. Вече 10 часа не спадат.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 16574b07b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

12.   Здравейте, снощи правих секс с моя приятел и то доста бурно мога да кажа.. Той почна и с пръсчета вътре и то доста грубо.. И след половия акт много ме болеше отдолу. Събудих се тази сутрин и като станах и започна да кърви отдолу и една ми устна (от срамните устни) беше потдута МНОГО ;х не знам какво да правя, ужасно ме е страх да не е нещо сериозно. Моля някой да ми даде съвет какво да правя или да ми каже какво означава.. много ще съм му благодарна.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: dc00d508e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Туй е нормално. Аз след 5 часа луд секс отдолу се бях подула като диня през Август месец! След три дни мъжът ми започна да се съмнява дали не крия нещо в гащите си...

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 4fde827b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Здравейте...като цяло пиша по темата защото и на мен ми се е случвало два пъти в целия ми живот. На 25 съм консултирала съм се със специалист гинеколог...напълно нормално е ако не е имало влажност цитирам: "мястото е нежно и реагира на агресивни действия, триене и прочие", това което аз ви съветвам е да ползвати лубрикант и да сте по-нежни, тогава не би трябвало да се случва такова крайно подуване, освен нормалното леко едва забележимо подпухване. Късмет дами... ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker