Просто съм объркана и наранена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Просто съм объркана и наранена
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1652 пъти
Здравейте! На 16 години съм.
Досега не съм прибягвала да пиша в такива форуми и т. н, но това не означава, че не съм чела. И в край на крайщата разбирам, че за всичко има първи път. Намирам се в много "тъп" и "гаден" етап от живота или да кажа от "тийн годините".
Напоследък, чувствам една празнина и самота. Приятелките ми си "хванаха" гаджета. Родителите ми са заети с техните семейни и други проблеми. А аз оставам един вид сама. Приятелките ми ме търсят само когато имат нужда. А когато аз започна да говоря сякаш говоря на стената. Не искам да бъде така. Най-добрата ми приятелка се промени. Не тя, а самото държание към мен. Не е това, което беше в началото. И това ме кара да се чувствам сама и един вид изритана от обществото. Но естествено винаги когато имат нужда от мен, аз съм на среща. Казват ми, че трябва да мисля повече за себе си, но просо не съм такъв човек. Но това не е всичко. От началото на учебната година се "занимавам" с едно момче от другия клас. Общи приятели ни запознаха. Ходим заедно в един клуб и там взехме да си говорим повече. След 2-3 седмици започнаха и закачките и прегръдките. Постоянно ме закача, гъделичка, гоним се по коридорите, носи ме на конче и общо взето нещата мислех, че вървят на добре. В началото да си призная имах само приятелски чувства, но с течение на времето тези чувства се превърнаха в симпатии, докато един ден просто не осъзнах, че аз си "падам" по него. На никого не споделих, защото и аз самата не бях убедена в чувствата си. Но след седмица просто сърцето ми подскачаше като го видех. Исках да съм с него и просто като го погледнех и в миг настроението ми се оправяше. Споделих на най-добрата си приятелка, а нейните суми бяха"
"Не бързай да се радваш, за да не паднеш рязко от небето".
Но аз съм си такава и бързо се привързвам. Нещата с въпросното момче вървят и сега на добре. На два - три пъти неговите съученици ни питат дали не се харесваме, защото само се закачаме. Аз отговарям с "Не", но той мълчи.
А днес се натъкнах на нещо гадно за мен. Седяхме и си говорихме и се закачахме както винаги. Мина едно момиче. И една приятелка от неговия клас се обърна към мен и ми каза "Мръдни се да си види гаджето". Сякаш стреличка се заби в сърцето ми. Но се направих на приятно разсеяна и взех да го бъзикам. Той не реагира, а само ми се усмихна. Дочух, че едно момче попита приятелка на въпросното момиче, дали момчето и тя се занимават, а като чух отговора... Изчаках добър момент, да си тръгна и да си поплача, защото в онзи момент просто стоях и ги гледах как той и тя си говорят... Няма да отрека или излъжа- Заболя ме. Отидох прегърнах Ндпто си и просто взех да плача. Тя се опита да ме успокои, но положението стана по-зле докато просто и двете решихме, че е най-добре да замълчим. Едвам издържах да минат и последните 2 часа, като през тези 2 часа аз отидох при приятелките си и той беше там. И отново започна да ме закача и да ме кара да се чувствам специална. Което още повече ме обърка и ме нарани. Мисълта ми е, че не знам какво да правя. Даже не знам защо пиша тук. Може би, защото няма на кого да споделя. Или от страх. Не знам. Но наистина се надявам някой да ми даде съвет. Както за приятелите, така и за момчето. Защото наистина не знам как да се държа или какво да правя. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: bc341df857
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, какво да ти кажа, ако е женкар и бройкаджия може да се занимава и с други момичета освен с теб. Това че те закача и се държи мило и т. н не означава задължително че се е влюбил в теб. По думите ти, мисля че те харесва, но флиртува и с други момичета. Питай го директно какво изпитва към теб.
Пиши после какво е станало

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b24adea5f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е бройкаджия. Негови приятели и наши познати ми говорят много за него, че бил хубаво момче, общо взето се опитват по един или друг начин да ни притласкат един към друг. Разбрах, че щом е с една ще е с нея до край както се казва. Не знам дали ми харесва.. Не искам да се надявам и няма да го направя.
Благодаря за съвета, но ме е страх да го попитам, защото ще изгубим приятелството си, а и не знам дали ще се изложа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker