Защо се държи така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо се държи така?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1531 пъти
Здравейте.
Момиче съм, тинейджърка. Преди месец и половина с мой много добър приятел станахме гаджета благодарение на една приятелка. Излизахме преди училище, срещахме се и си прекарвахме време заедно. След седмица решихме да се разделим с уговорката да останем приятели. Аз още го харесвах, но наистина така беше по-добре и за двамата. На следващия ден заминахме на зелено училище. Той се държеше много лошо с мен, заяждаше се и ме обиждаше цял ден. После ми се извини и каза че много съжалява че се е държал така. Простих му. Събрахме се всички съученици, за да купонясваме заедно. Той ме извика в неговата стая като искаше да бъдем приятели с привилегии. Аз отидох и да ви кажа, беше уникално. Аз бях върху него, той ме целуваше, пипаше ме нежно, обарваше ме, чувствах се страхотно! На другия ден се държеше сякаш нищо не се е случило. И така до края на зеленото. Той ме нарани с една негова постъпка и аз много се разтроих. В училище отношенията ни далеч не бяха както преди. Аз бях доста груба към него. Бях му много ядосана и го бях намразила. Той ми писа. Първо ми каза че съм комплексарка и че никога не ме е харесвал, а след един ден ме попита защо се държа така, извини ми се и каза че иска да сме приятели. Аз тотално го отрязах, защото знаех, че пак ще ме нарани и предпочитах да го мразя, защото ме беше страх да не се влюбя отново в него. Мина време, намерих си друго гадже, което му беше приятел. След като разбра, бившият ми започна да се държи както преди пак по същия начин-обиди, нападки и какво ли не. Той се разсърди на сегашния ми приятел и каза, че е предател след като излиза с бившата му (т. е мен). Казал му е че не ме харесва вече и дори не ме понася. Също е помолил приятелките ми да му помогнат да ни разделят понеже не сме си отивали и аз не съм била подходяща за приятеля му. Осъзнах, че сега не съм толкова щастлива с това момче. Когато бях с бившия ми приятел бях много щастлива, отслабнах, бях все усмихната и така. Сега си мисля постоянно за онази нощ-как ме пипаше, целуваше, говореше и как се държеше с мен. Не знам как да постъпя в тази ситуация. Защо си мисля постоянно за онази нощ? Защо като разбра за нас, започна да се държи лошо с мен? Защо ме гледа като говори с някой, а в същото време не ме понася? Не може ли да бъдем приятели? Защо иска да ни раздели?
Нека, който може да ми помогне.
Моля редакторите да одобрят историята ми.
Благодаря предварително!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8ea76d532a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Харесва те! И двамата си създавате комплекси. Един вид е предателство да бъдеш с бившата на авера си, доста гадничко е. Изпитва още чувства към теб, поговори на лично с него, най-добре ще е.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: fce853f158
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е готов за любов, а и даже не мисля, че знае какво е любов.
Ясно е, че иска само секс. Въпроса е... ти дали само секс.

Ако търсиш нещо друго - търси го. Недей да се задоволяваш с малкото.
Секс с всеки можеш да правиш, но любов... само с един!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3068887ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   До номер едно: Щом ме харесва защо каза че никога не ме е харесвал и защо поиска да се разделим? Трудно ми е да говоря с него, той е твърд характер. А колкото до сегашния ми приятел, не знам колко още ще продължава тази връзка, но ако бившият ми приятел ме харесва защо просто не ми го каже или не може ли просто да бъдем приятели като преди?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: dd28d94b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Харесва те но в същото време ревнува. ⭐️ Бъди внимателна с него и не се подвеждай на номерата му.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 42c19897ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да обобщим:
Ходиш с момче една седмица, разделяте се, после спите заедно, след месец тръгваш с негов приятел...?
Нормално е той да не е много щастлив от събитията, да ти е ядосан и да се държи гадно. Самата ти се държиш зле, когато той те наранява.

Имаш някакви обичайни тинейджърски любовни драми. И двамата постъпвате лошо с другия, искате се, но се наранявате, после съжалявате и се мразите, но не е съвсем ясно какво изпитвате. Опитай се да намериш разумно решение, което няма да нарани никого допълнително. Не прави нищо, което не искаш да се случва на теб.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3068887ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 5: Здравейте. Така казано от вас наистина звучи ужасно. Но той ме нарани много повече с поведението си, аз просто продължавам напред може би, защото той ми е давал признаци че не ме харесва. Наистина не виждам нещо нередно, но ви благодаря за изказаното мнение, сигурно сте прав(а).
От авторката

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker