Коледни подаръци? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Коледни подаръци?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1342 пъти
Здравейте. На 11 години съм, момиче и се надявам да не ви отегча с историята си. Днес имахме час на класа и обсъждахме дали ще имаме коледно парти, ще ходим ли на кино преди да излезем ваканция и такива неща... Класната ни предложи да си разменяме коледни подаръци. Първо гласувахме до колко лева да струва подаръка, който ние трябваше да купим за този, който ще изтеглим /някакъв вид томбола/. Имаше два варианта - или до 10 лв. или до 15 лв. Разбира се, повечето гласуваха за 15 лв. После всеки изтегли на листче името на някой от класа, разбира се без да гледа и не трябва да казва името на човека, който е изтеглил чак до коледното ни парти когато ще разменяме подаръците си. Повечето бяха много разочаровани от това, което им се е паднало. Включително и мен и още 3 приятелки. Заявих пред всички, че идеята въобще не ми допада, след което класната попита на кой му харесва идеята и на кой не. Разбира се всички казаха 'Да'. Мислех, че трябва да гласуваме преди да вземем такова решение за такива подаръци. Доколкото човекът на който аз трябва да подарявам подарък... Момче е, дебело със счупена ръка. Въобще не ми хареса това, което съм изтеглила а не може да теглим повторно. Хвърлих листа в кофата за боклук и се отказах да участвам в такива неща. Седнах и помислих, че може и нещо да му подаря. Като например... 3 кила гипс? хах. Саркастична съм. Тук идва и въпросът ми към вас. Въобще да му подарявам ли подарък или пък не? Ако да, казвайте нещо евтино. Ако няма коментари, ще премина на варианта с гипса. /дано модераторът одобри историята ми/

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: b528b7a409
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам, че е гадно да не се паднал някой на който искаш да подаряваш. То винаги е така с тези "томболи". Обаче това не значи, че не трябва да подаряваш. Относно гипса, според мен не е добра идея. Въпреки, че е забавно момчето няма завинаги да е с счупена ръка и най-вероятно не му е много готино, че е с гипс. Пък и помисли как би се чувствал ако всички получат хубави подаръци а той получи 3кг гипс. Не знам разбери по какво си пада и му подари нещо такова. Все пак ти си решаваш дали да му подариш, но ако не му подариш нищо хем момчето ще се чувства гадно, хем ти ще си единствената която не подарява.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f7a5738242
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всички правим това в училище. Забавно е, но има и разочаровани. Какъвто и да е човека дебел, слаб, хубав, грозен, с добър или лош характер няма значение. Тези подаръци не се правят да се отбие номера, а да зарадваш човека. И какво значение има дали е с счупена ръка. Трябва да му подариш нещо. Ако не можеш да измислиш нещо 10лв.. и шоколад са най-доброто решение.И на теб няма да ти е приятно да се подиграват с твойте недостатъци (защото със сигурност имаш такива), не се подигравай и ти. Зарадвайте човека за да зарадват и теб!!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a578d32c70
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Много лигаво от твоя страна. Защо това момче да заслужава по-малко от приятелките ти. И след като сте се съгласили с тази томбола трябва да приемете, че може и да не ви хареса изтегленото.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 781f504a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо - не е хубаво да обиждаш хората по това, че са дебели, защото О, ЕРФЕКТНАТА, не всички сме като теб!
Второ - хич не е съркастично да се подиграваш на момчето, че е със счупена ръка, защото Недай Си Боже ти ще си счупиш утре ръката и аз ще ти подаря 3 кила гипс!
Трето - та за подаръка.. можеш да вземеш някоя книга, или чаша, или някакъв сувенир.. има много интересни!
-момиче на 16

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2efcefdfe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не съди хората по-външния вид. Естенствено, че трябва да купиш подарък! Как би се почувствала ако всички получаваха, а ти не получиш подарък при размяната на подаръци? Неловко, нали? Красотата е вътре в нас. Покажи своята!

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8c3030bf5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не мислиш ли,че е малко гадно да съдиш хората заради външния им вид? Какво като е дебело? Какво като е със счупена ръка? Това със счупената ръка е доста гадно и не трябва да се подиграваш с това. Ти си същата като момчетата от моя клас... Няма те да се погледнат,а тръгнали да гледат другите... Ти трябва да помагаш на слабите,а не да ги обиждаш и да ги игнорираш или нещо от този род само,защото някое дете е "дебело" или "грозно"! Това с подаръците и ние го правим и е много весело ;) Това го правиме 5 години,мисля... Аз не съм имала проблеми с човека,на когото ще подарявам ;) Според теб как ще се почувства това дете,когато разбере,че е останало без подарък? Гадно,нали? Постави се на негово място. Аз така правя,когато става въпрос за обиди и такива. Виж един клип на една моя много любима влогърка - Изабел. Снима видеа в ютуб и до скоро снима видео на тази тема ;) Видеото е "ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ЧУЕ ТОВА". Това е видео точно като за теб... Стягай се,защото така до никъде няма да стигнеш!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f17ac89ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И защо толкова грубо към момчето? Вие всички сте деца, след 10-15 години той може да е със здава физика, да е умен, красив и много успешен зрял човек. Вземи му подарък, представи си ти как би се почувствала, ако всеки получи подарък с изключение на теб. Това е празник и всеки заслужава да почувства поне малко внимание. Може да му вземеш някаква декоративна фигурка, книга, някакъв комплект с мъжка козметика на рексона например или пък коледна чаша и лакомства... наистина няма особено значение, но не се подигравай с подаръка му и не го оставяй без такъв.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ab1427325b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Извинявай, че ще те нарека пикла, но си точно такава! Надали ще ти е хубаво ти да си дебела както описваш момчето и да не искат да ти подарят нещо. И аз съм се мръщела, но какво от това. Замисли се как ще го злепоставиш ако не му подариш подарък. Знаеш ли колко гадно ще се почувства това момче? Много лошо правиш така. Научи се на уважение...!!!!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2bf03e284b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От автора: Хора,къде точно съм написала,че му се подигравам? Къде съм написала,че не го уважавам? Само го описах не разбирам какъв е проблема,че съм написала ''дебел''. :) А и... номер 8 (или вече може да е 9) ,който ме нарече ''пикла'' какъв е смисълът на тази обида хах?;д Мерси за съветите,да,имам недостатъци и то много,опитвам се да помагам на слабите,но именно това е един от недостатъка ми. Опитвам се да се подобря и благодаря,че коментирахте. Взех решение,че ще му подаря нещо,няма да е 3 кила гипс :) Весели празници!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2c5610676c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момиченце, в този живот тепърва ще ти се налага да работиш с хора които не са ти толкова приятни и близки колкото и да не ти харесва свиквай с това още от сега ! Светът няма да се свърши ако се опиташ да зарадваш дете ,което не е от твоето обкръжение ! И това да съдиш за човек по външния му е изключително просташко и говори за липса на елементарно възпитание ! Това ,че сега съученикът ти е пълничък не означава , че в бъдеще няма да се вземе в ръце ,имам съсед сега ще бъде абитуриент ,когато беше на твоите години също беше пълничък ,обаче в гимназията се запали по фитнеса и сега е пич и половина . Още по - грозно е да се подиграваш да другото дете ,че е със счупена ръка . Ако на теб ти се случи и ти се подиграват приятно ли ще ти е ? Ами ако един ден станеш майка дали ще ти е приятно някоя такава повърхностна пикла да се подиграва така с детето ти ? Малка лигла ! Ако бях на мястото на вашите и знаех че се отнасяш така съучениците си щях да ти тегля един хубав бой и да те оставя без подаръци за Коледа !

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2c5610676c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   И още нещо малката, вземи си промени отношението към хората защо с това повърхностно мислене не виждам кой нормален мъж ще те търпи когато пораснеш! А ако имаш деца не ми мисли какво възпитание ще им дадеш сигурно ще са същите лигльовци като теб!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2bf03e284b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Автора: Обиди по мой адрес... Ама къде съм казала, че не го уважавам и му се подигравам, а? Само му направих описание. :д А и номер 11, който спомена, че ако ми беше родител щял да ми тегли един хубав бой... Еми не си ми родител, така че

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker