Много ми липсват, но дали чувствста са взаимни? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много ми липсват, но дали чувствста са взаимни?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 928 пъти
Здравейте
Момиче на 16 г съм. На скоро бях на разменни начела в Испания и много ми хареса. Бях там с най-добрата ми приятелка за 1 седмица и момичетата, при които живяхме също бяха най-добри приятелки. Много беше приятно, забавлявахме се. Аз и моята приятелка много ги харесахме и имахме чувството, че и на тях много сме им допаднали.
Вече са минали около 3-4 седмици откакто сме се върнали и през цялото това време сме си писали и понякога говорили с испанките по интернет. Единственото нещо, което не ми харесва е, че им отнема доста дълго време да отговорят на съобщенията. Напоследък винаги аз питам например, , какво правите'', след известно време отговарят, но не ме питат обратно. Не искам да звуча като кифла (повярвайте не съм), но се чувствам малко тъжна, защото те много ми липсват и наистина искам да поддържаме контакт. Аз не живея в България и тук където живея животът е доста скучен сравнено с Испания. Когато съм си в България през лятото и аз не пиша толкова много на моята приятелка тук. Може би е свикнала и затова тя не е толкова тъжна като мен. Много искам да поддържаме контакт, но в същото време искам и те да ми пишат първи. Искам да разбера дали наистина им допадам, но не искам да ги питам, защото се чувствам малко нахална, че винаги им пиша и понякога имам чувството, че им досаждам. Знам, че там имат много неща да правят, училището е достс по-сложно също и имат много домашни. Като цяло живота е по-забавен. Може би затова не ми пишат първи. Може би не усещат липсата ни понеже имат какво друго да правят, но на нас тук ни е доста скучно и много ни липсват. Ще идват да живеят тук за 1 седмица след 1 година на разменни начела също, но на мен страшно много ми липсват. Мисля, че са добри хора. Никога преди не съм се сприятелявала с някой за толкова кратко време и да се чувствам така сякаш съм го познавала целият ми живот.

Въпросът ми е какво да правя? Според вас нахална ли ви се струвам от това, което ви споделих? Защо никога не пишат първи? Имаме ли шанс да поддържаме приятелството, което сме имали толкова кратко време за сега?

Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker