Грозна и дебела - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Грозна и дебела
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1792 пъти
Здравейте. На 13 годии съм. Висока съм 169см. и тежа 70 кг. Супер грозна съм цялата съм в пъпки. Косата ми е мега изгоряла от боядисване и изправяне. Искам да ходя на фитнес нл няма с кой. Искам да съм като другите момичета. Красиви и с хубави тела. Аз не ям много, но бях в болница и ми вливаха орбазон абе дълга история. Моля ви дайте ми някви съвети. Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 218c712260
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така .Ако не ти се ходи сама на фитнес може да правиш упражнения в къщи има много клипове в ютуб с тренировки които дават ефект( знам от опит )и не ти взимат много време стига да ги правиш редовно .Разгледай и избери с кое ще е най-добре да започнеш .Тренировките на rebecca louse са ефективни при мен .За храненето недей да гладуваш няма да отслабнеш както ти се иска,може дори да напълнееш или пък да се разболееш.Яж умерено и достатъчно ,за да не изпитваш глад без да преяждаш, повече плодове и зеленчуци ,готвени ястия ,шепа печени ядки на ден избягвай дюнери ,пици ,чипсове и тем подобни .Добре е да започнеш с плодове след половин час ,салата и после основно ,нещо готвено и не пържено в много мазнина.Пии поне по два литра вода на ден,но малко по малко не на веднъж.Има много съвети в ютуб за здравословно хранене ,което включва вкусни и здравословни рецепти погледни обаче каналите на английски и коментарите също ,за да знаеш дали е помогнало на останалите.За лицето бих ти предложила да отидеш на козметик ,да ти го изчистят от черни точки и т.н.там ще те посъветват и как да се грижиш за кожата си .Това което аз правя е следното :измивам си лицето с измиващия гел на хималая ,после като изсъхне взимам клечка за уши потапям я в салицилов спирт и налагам само върху пъпката с потупване ,като изсъхне лицето се намазва с мултифункционалното кремче пак на хималая .Всичко излиза около десет лева и при мен поне е много ефективно .За косата не знам вече ,може да видиш някои съвет в ютуб ,търси на английски и за тренировките също .Разбирам ,че не се чувстваш красива и е ок да се погрижиш за себе си и външността си, уви живее в такъв свят,но не позволявай външността да те обсебва ,грижи се и за вътрешната красота ,недей да се променяш само ,за да приличаш на другите момичета .Промени се заради себе си ,за да се чувстваш комфортно в кожата си и за да си здрава.Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 022d57a8ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката : Благодаря много за съвета❤

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6619f60a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   На 13 годинКИ си, защо не се съсредоточиш в учене?
Занимаваш се с повърхностни неща, кой няма пъпки в пубертета, а и извън него? !
Някои страдат от анорексия, други от наднормено тегло, според теб само ти ли си единствената? !
Помисли ли преди да се боядисаш?
Гледаш другите, та и ти по тях, защо момиче? Нямаш ли глава на раменете си, а и в интернет има различни статии за вредата от боите за коса, а пък ти си започнала твърде малка.
Извинявам се, ама до 20-25 години нищо чудно, ако продължаваш с боите и пресите ще останеш без коса.
Има различни трикове в интернет от природни средства да промениш цветът на косата.
През пубертетът тялото се променя, не може да остане само на едно положение.
Не прави диети, защото ще си съсипеш не само тялото, а и организъм, хормони и т. н.
Яж нормално, но намали сладкото, тестеното и мазното, прави повече движения или най-добре запиши се на курс по танци.
Фитнес не ти препоръчвам, защото е пълен шит, с танци и с упражнения в къщи ще имаш стегнато и хубаво тяло.
За пъпките, не слушай номер 1, ако не ядеш сладко, ама никакво, ще ти се изчисти лицето, не е е лошата идеята да идеш на дерматолог, не на козметик.
Сигурна съм, че от "грозното патенце", ще се превърнеш в "красиво и изящно".

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 75c5e409c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей!
Аз съм момиче горе - долу на твоята възраст. Искам да ти кажа, че не е нужно да спазваш диети, за да имаш хубаво тяло. Аз лятото бях вманячена на тема диети и постоянно бях на диети, защото разбрах грешно едно момче. Той ми каза, че ще стана дебела след една година, ако продължавам да ям глупости (чипсове, снаксове и т. н. )... И аз го разбрах, че съм дебела и тогава ми се извиняваше и така нататък. Аз тогава бях с малко по - пълни крака... Не толкова дебели, но не и толкова слаби. Средни крака. И аз си въобразих, че съм дебела (и все още го мисля ;D) и мда. Преди бях 49 кг и не мърдах. След това станах 48 и не мърдах (колко бях щастлива =D). и после станах 47 и не мърдах и ето сега съм 46кг... На мен ми казват, че съм слаба имам хубаво и даже са ми казвали, че имам секси тяло и съм мн красива, но съм на друго мнение... Преди бях 1, 58, а сега съм мисля 1, 59 (казват ми, че няма как да съм толкова, а съм по - висока, но не знам... ) или 1, 60... Аз в момента съм си горе - долу със слаби крака и си харесвам горе - долу тялото, но не знам.... Разказвам ти това, за да ти кажа, че можеш да отслабнеш без да искаш.... Никога не съм била 50кг... Единственото, което ще мога да ти кажа е, че могат и на теб да ти правят такива комплименти стига да положиш труд и за 3-4 месеца да си оправиш тялото. Едно момиче от класа ми е 1, 69.... не знам, тя ми каза, че е толкова висока, но не знам... Или пък беше 1, 70... НЕ ЗНАМ.... И, както и да е... Тя е 75 кг. Момчетата от време на време я обиждат и й викат с ужасни имена... Тя иска сега да ходи на фитнес и се надявам да успее. Няма грозни хора! Казвам ти можеш да станеш с тяло, като на модел само за няколко месеца... Аз станах по - слаба в краката, защото вече не ям сладко през нощта. Само си спомням как се запасявах със сладко за цялата вечер... Хаха... Аз стигнах до извода, че не са нужни диети, за да отслабваш.... Диетите са за няколко седмици, дена, месеци, а хранителния режим ще си го ползваш цял живот =D Не стига, че ще имаш хубаво тяло без да намаляваш храната, а и ще си здрава! Диетите са много зле... Трябва ти упражнение (аз правих и упражнения ) и да не ядеш много мазнини, пържени картофи, чипсове, бейкролс и други... Казвам ти ще има резултат! И историята ми не ти я разказах, за да се фукам или нещо от този род, а за да ти кажа какво правих и как ти можеш да имаш същия резултат! И искам да попитам... Според вас дебела ли съм?
Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 218c712260
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Относно дерматолога, аз съм песимистично настроена. Може и да помогне при теб, пробвай ако искаш. Лично при мен не помогна, изписаха ми няколко скъпи мазила, които нямаха ефект. Козметика според мен е по-добре, защото освен, че кожата има нужда да се изчисти от черни точки, също така ти слагат специални маски, масажират ти лицето и т. н. Първият път като ми почистиха лицето не можех да спра да го пипам(въпреки, че не трябва), беше толкова гладко и хубаво. А и едно почистване поне в моя град е 30 лв. Според мен си струва. Това което предложих като мазила са неща, които козметичката ми предложи и те пасват на всеки тип кожа и поне при мен дават много -добър ефект, също така не предизвикват алергични реакции. Не винаги трябва да е скъпо, за да е качествено. Пробвала съм много кремове на различни марки, само ми изсушаваха кожата, а някои предизвикват и алергични реакции. До номер 3 не знам, защо веднага я погна, че трябва да учи. Ок това че момичето е решило да се погрижи за тялото и лицето си не означава, че ще занемари уроците. Според мен е добре, че иска съвет при условие, че не се чувства добре в кожата си. Естествено, че не бива да обръщаме внимание само на външността, но пък хептен да я зенамарим ли?
От номер 1.

 
  ...


...
преди: 6 години, 23 дни
hash: 218c712260
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Какво стана, по-добре ли си?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 21 дни
hash: 5eeadcd44c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката до номер 9- да, изчистих си лицето малко или много и отслабнах с 6 кг☺

 
  ...
преди: 6 години, 20 дни
hash: 218c712260
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Супер, какво ти помогна,?

 
  ...
преди: 6 години, 19 дни
hash: 0edb47db40
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мило момиче сестра ми е 1 година по голяма от теб но и тя не може да отслабне Аз съм на 25 години вече- вчера ги навърших то и аз имам наднормено тегло, а преди бях кльощав и слаб. - мъж съм . Сестра ми има същия проблем вече цялата е в пъпки стана 75 килограма и се мъчи да свали а преди си беше слаба аз нямам нищо против да е пълничка . Но трябва и да спортува
Успех ти пожелавам бъди себе си

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker