Отчаяно влюбена в неподходящ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Отчаяно влюбена в неподходящ...
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1624 пъти
Здравейте! На 17години съм и вече няколко месеца съм изправена пред една дилема, която не спира да ме мъчи! Влюбих се в момче с което е невъзможно да бъда. На кратко той е обвързан... Всичко започна когато се записах да ходя на танци. Оказа се че той е учител на групата в която ходя нищо че е едва на 16. Той е страхотно момче и страшно си допаднахме. Всеки път танцува с мен, учи ме, държи ме за ръка постоянно и виждам че му е приятно колкото и на мен. Когато тренировката приключи си тръгваме заедно и си говорим много. Колкото повече го опознавам толкова повече се влюбвам в него. Познавам приятелката му, тя е страхотма и много красива. Много го обича, както и той нея и връзката им е сериозна. Аз не искам да се бъркам и да наранявам никого просто имам чувството че той изпитва нещо към мен, но ме е страх да призная чувствата си докато е обвързан, за да ме му създавам проблеми. Наистина ми е нужен съвет какво да правя тъй като с всеки изминал ден започвам все повече да се влюбеам в него и да желая да сме повече от приятели...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 156b691124
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом си има има приятелка не се занимавай! Намери си добро момче без ангажименти. Нямаш място там! Днес се занимаваш с обвързани момчета утре ще започнеш да се буташ и на женени мъже и да разваляш семейства!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9d153c8469
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, ще се бута, ще се бута и на края ще си намери майстора. Тогава ще разбере в кой да се влюбва, но може вече да е късно за нея. Странно, че повечето жени научават урока си все по трудния начин.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: bedb88da00
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Единственият начин да ти олекне е да си признаеш чувствата пред него.
Но в никакъв случай не започвай връзка с човек, който е обвързан.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8b466d9a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъжете харесват всички хубави жени, без изключения.
Изглежда ли добре - харесва.
Не си прожектирай филми, и не се бъркай в чужди връзки, защото когато преживееш изневяра, ще разбереш защо хората имат панически страх от нея.
Плюс това е клише, че всичко се връща, но е ИСТИНА.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0bb805cefa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ей, как пък ВСЕ в неподходящия си влюбвате, бе момичета. Как един не уцелихте дето всичко ще му е наред и няма да му намерите кусури.
Ей, това жената е страшно чудо от мен да знаете.
Все лошото момчета търсят, все на неподходящия или някакъв чичка дето е с повечето от 5г от тях и все нещо му има на този човек, бе.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9089012eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ми спри да ходиш на тия танци.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 19adca3ccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Недейте да упреквате момичето така. То не е направило нищо все още. Не ние избираме в кого да се влюбим. Това любовта е страшно нещо, пълна е с обрати и никога нищо не се знае. Искам само да кажа че ако двама човека истински се обичат никой няма да може да им попречи и да им развали връзката. Ако пък тези хора не са един за друг го всечко рано или късно ще се проличи и всеки ще тръгне по своя път. Всички ние сме хора, а не богове. Присъщо ни е да допускаме безброй грешки и да се учим от тях. Любовта е най-висшето чувство и най-голямата сила на тази земя. Според мен всичко е написано и решено от съдбата много преди нас. Решено е кой с кого трябва да бъде и никой и нищо не е способен да промени бъдещето. Ако ти е писано да бъдеш с това момче ти ще бъдеш. Все пак до колкото разбирам от описанието и двамата сте още малки. Възможно е все още да не сте ориентирани с кого искате да прекарате живота си и срещнали ли сте истинската любов. Първо трябва да се убедиш дали чувствара ти са истински или е просто увлечение. Времето помага за всичко. Бъдете приятели и чакай. Опознай го без да пречиш на връзката му и остави той да направи избора. Напълно е възможно и той да има чувства към теб и да е сбъркал с приятелката си но е напълно възможно и да я обича и да иска да е с нея. Пак ти казвам за люновта няма точни формули и схеми. Тя просто се случва и то когато май-малко я очакваме. ДА, когато са замесени повече от двама човека винаги ще има някой излишен и наранен след всичко но това не означава че не трябва да се борим за чувствата си, защото не винаги взетире първоначално решения са правилните. Защо мислите хората се разделят? Дали винаги се разделят заради трети човек или просто защото разбират че се сбъркали и не са един за друг? ! Още сте млади и животът е пред вас. Обичайте се и не чакайте прекалено дълго. Животът е един и трябва да се изживее както на нас ни харесва, а хората.. ами те никога няма да са доволни така че.. Живейте и Обичайте днес.. защото утре може да е късно!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1bb1121492
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами 100% той се е замислял (поне отначало) дали да направи нещо. Чудел се е дали да се опита, дали имаш чувства, дали да изневери. На всички се случва. Лошото е че не си направила първата крачка. Това че ти познаваш приятелката му съвсем го е отказало. Според мен вече си закъсняла. Можеш само малко да се позабавляваш, като му покажеш че ти си по–добра от приятелката му, но е закаснял. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1adcef04e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ех, номер едно... разсмя ме... значи според теб... жените се бутат на женените мъже и им развалят семействата... пък, те горките хич не искат.. насила се съгласяват кво да правят... направо да ги съжалиш...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker