Какво да го правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво да го правя?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 938 пъти
Здравейте! Момиче на 19 съм. Искам да ви споделя моята странна история. Миналата година започнах да излизам с едно момче (по-малък 18г) с което се знаем от малки, но не сме си били близки до момента в който се присъедини в компанията.. излезнахме няколко пъти насаме с нагласата, че може би нещо ще се получи, но излизахме приятелски съответно така и го приех- като приятел. След време той ми призна, че ме харесва, но аз не изпитвах нищо към него освен приятелски чувства. Той не спря да ме търси, продължихме да излизаме и т. н
Задълбочиха се нещата при него каза ми, че е влюбен, дори че ме обича, но аз не изпитвам същото към него освен приятелски чувства и той го знае, но въпреки това много иска да пробваме. Той е много мил, добър, грижовен, свестно момче, но не и мой тип.. отначало си мислех, че може да де получи, но с времето го опознах и го приех като приятел не съм си го харесвала или Нещо подобно нито съм му давала повод. Постоянно ми правеше скандали и известно време спряхме да се търсим, но сега пак ме потърси и почнахме да излизаме отново в една компания и т. н и той все още има някаква надежда и не знам какво да правя дали да му дам шанс? Не изпитвам същото което и той, но дори след 1г и половина той не се отказа и прави всичко за мен и го виждам и осъзнавам, че е много добро и сериозно момче и не трябва да го наранявам.. не знам какво да правя да пробвам ли с него въпреки че не изпитвам същото..?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 345dc57e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, недей. Ще направиш голяма грешка да тръгнеш насила с някого от съжаление. Правила съм го, повече от месец- два не можеш да издържиш с човек, когото не възприемаш като повече от приятел, а той ще очаква и да сте интимни, например. После раздялата ще е по-грозна и неприятна и за двамата. Поговори с него, кажи му че чувствата ти към него са само приятелски, да не очаква повече от теб. Бъди и подготвена той да се ядоса и да не иска да запазите приятелството си, защото има мъже, които не могат да понесат да са само приятели с жена, която харесват.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 05f259ece2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От опит ти казвам, че ще го нараниш. Едно момиче беше така с мене и като няма чувства, накрая останах наранен и страдах много. С години я обичах.
Друга случка- харесвам една вече 6 години и дори връзките, които имах, така и не я забравих! Сега от три години живея с партньорка, но въпреки това не съм я забравил. Тя го знае, но каза, че не можем да сме заедно. Много добри приятели сме, тя живее с друг, аз я съветвам, дори, когато нещо страда съм до нея. Мислеше да го напуска дори по едно време, но аз дори успях да я накарам да не го напусне.
Понякога обаче някои не го приемат само приятелството. Една колежка и колега в университета имаха такава подобна случка и той не спираше да ѝ държи сметка с кого излиза и с кого не. Това беше причина да спрат да си говорят.
Трябва ясно да се изясниш с него, че няма да си с него и ако му е трудно да не се срещате. Понякога така е по- добре за двамата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker