Едно объркано момиче...;( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Едно объркано момиче...;(
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3052 пъти
Първо да кажа здравейте на всички читатели.. :) Преди около месец и нещо се запознах с едно момче. То идваше да играе баскетбол в нашето училище и едно момиче, което беше от моят клас играеше с него.. И така се запознахме. Всичко беше нормално, но той имаше приятелка. Това нямаше голямо значение за него май..

И така да преминем към същността на историята.. ;d
Аз започнах да го харесвам и забелязах, че и той имаше някакъв интерес към мен.. но си беше само това докато един петък не му се обадих да отидем на дискотека. Той не намери с кой да дойде а в нашата компания бяхме доста момичета и той понеже беше срамежлив не пожела, но точно когато му казах: Няма нищо ще излезем друг път, той ме попита дали искам да се срещнем на едни пици преди да се прибера. Казах му, че ще си дойда чак към 4 часа, но той каза като ида на пиците да му звънна и така аз, моята приятелка и гаджето и отидохме на пиците. Там те си купиха пици и седнаха на масата отзад оставяйки ме да го изчакам и да останем сами заедно. Той дойде, но му беше студено и ми предложи да се разходим в училището, чийто вход беше до пиците. Разходихме се и нищо.

Когато си тръгнахме той ни изпрати до блока на момичето, защото щях да спя в тях и отново нищо. После си писахме по скайп. Каза само, че ще ми звънне да излезем на другия ден. Звънна ми към 9 и нещо вечерта и ме попита дали искам да сляза пред блока ми за да се видим. Аз слязох, той седеше на една пейка каза ми здрасти и ми се усмихна после си говорихме. Аз бях вързана назад с бритона, а преди няколко дни се бях подстригала с прав бритон и му бях пратила снимка. Той ме харесваше повече с бритон и ме молеше да го пусна, но аз не исках защото щеше да стърчи.

После ме изпрати до входа на блока ми и ме хвана отстрани на тялото погледна ме в очите, а аз хванала бритона си, да не ми вземе фибата го гледах плахо. Той ми се усмихна изрече мило имито ми и ме целуна по челото след това ми пожела лека нощ и си тръгна. На другия ден отново дойде пред блока ми вечерта. Говорехме си после взех баскетболната топка, която носеше и започнах да я ритам. След това седнах на стълбите на задния вход на блока той дойде и каза, че е мръсно и няма да седне. После аз станах и той седна там където седях аз. Казах му да стане и той се усмихна и каза да една в него. Седнах и се свих, защото ми беше студено. Той ме гушна и облегна глава на рамото ми. След гова се обърна и ме погледна в очите като предишната вечер и точно тогава телефонът ме звънна. Беше гаджето ми. Аз скочих бързо и той след мен. Попита кой е, защото не вдигах. Показах му дисплея на телефона мълчаливо. Той не каза нищо. Телефона спря да звъни. Той каза, че ще тръгва, защото е гладен каза ми лека нощ и се скри в тъмнината. Прибрах се.

Той не ми се обади, не ми писа. Обърках се. Не знаех какво е станало. След няколко дни отидох с едно момиче до едно училище. Там висяхме на една пейка и си говорехме. Точно и казвах, че повече от всичко искам да го видя и забелязах как едно момче със слънчеви очила влиза през входа на училището. Това беше той. Каза ми едно здрасти и мина. Игра баскетбол с някакви малки момиченца. По-скоро ги учеше ;d.

И така днес приятелката ми с която го видяхме ми каза, че го е видяла с гаджето му да ходят по центъра и да се държат за ръце... Много съм объркана.. имал ли е той някакви чувства или само ме е използвал?? Моля Ви хора изкажете мнението си и кажете с какво да привлека вниманието му отново! Защото мисля, че го обичам... ;((( (h)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: b9cc45e541
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вниманието му можеш да привлечеш като му предложиш секс. Най-вероятно за това е искал да те използва.
Само не разбрах... писала си:
" и точно тогава телефонът ме звънна. Беше гаджето ми. "
и ти ли имаш гадже или неговия телефон с неговото гадже е звъннал?

Един съвет запиши си някаде на компютъра това твое писание и го прочети след 10-на години ще паднеш от смях тогава :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 895e6e94f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   според мен той се отдалечи от теб защото видя че гаджето ти звънни ако е научил че имаш гадже това означава че си го изгубилаа!!!!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: ad632bac05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Какво те е използвал бе?? Че те е гушнал? Леле, че аз тогава съм "използвал" маса хора =)))

bile

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 57530d87fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Един мъж не може да прегърне всички жени на света, но нищо не му пречи да опита! :)

А който се влюбва от една прегръдка, няколко погледа и няколко мили думи е, хех, най-меко казано - много неопитен ;)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: f510172570
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   закфо да те използва не ми стана ясно ти си тая с гаджето станало му е гадно на пича ако е свястен тип де ии е решил че ако тръгне с теб може да се повтори същия сценарий... развалил си е мнението за теб ама няма да казвам предположения за мнението му щот може да не ми публикуват съветчето :д следващия път кат изневеряваш си изключи звука на телефона и му махни вибрацията :д

17*

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1179ecd4e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   от публикувалата:
Хора не ме разбрахте.. той също има приятелка и нищо от това не е било от жал или нещо такова.. 100% съм сигурна ако не ми беше звъннал телефона щеше да ме целуне.. а и приятелката му е на моята възраст.. той е на 17 ние сме на 14...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: bf1480a793
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Писателката... ; )
Днес го видях.. мина с едно колело усмихна се и ми каза здрасти.. каза, че отива да играе баскет.. Не исках да го виждам, защото тъкмо го забравих... ;(( каквоо да правяя искам да го забравя...!!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b3ea7b6ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Според мен е имал, защото не на 1-вата вечер се е опитвал да те целуне... Е как няма да се отблъсне момчето, ти имаш гадже... и продължаваш да имаш (ако се сещаш к`во намеквам)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 9deea90173
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Публикувалата
Първата вечер ме целуна по челото, а втората се опита да ме целуне... но разбираш ли защо аз да съм го отблъснала с гаджето ми като той също има приятелка..? И бе това днес ще скъсам с приятелят ми пък ще видим какво ще стане.. май ще ходим на един и същ лагер през август.. (happy)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fd24c180d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   той те използвал преди година и аз бях така

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f002047d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И според мен е използване

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker