Приятели с привилегии - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятели с привилегии
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1194 пъти
Здравейте, буквално не знам откъде да започна. Всичко е толкова объркано. Значи занимавам се с едно момче от 7-8 месеца, но го харесвам от 1 година и 2-3 месеца. За да съм възможно по кратка ще обясня отгоре отгоре... карахме се, дразнехме се, разбирахме се и накрая винаги се сдобрявахме и се връщахме пак докъдето бяхме стигнали.
Юни месец се скарахме по сериозно за някаква дреболия и не си говорехме месец... след месец отново се върна при мен, обаче имаше гадже. Първоначално му отказах да се занимаваме както преди, защото си има гадже... но после просто не успях и се предадох. Не ме съдете, просто го обичам твърде много а беше тръгнал с въпросното момиче напук на мен. Ние продължавахме с нашите неща, а те ставаха все по сериозни и по интимни, след време те скъсаха. На 5 Декември му пратих съобщение, че бих искала да си дадем пауза защото имах чувството че не изпитва същото към мен а моите чувства се засилваха. Честно да кажа и той не знае какво иска и какво чувства... Той се съгласи, само защото не ми разбра съобщението правилно. Той разбра, че искам да спрем с всичко и че нещата които правим не ми харесват. И отново направи същата грешка... на 6 декември си намери гадже. А на другият ден ми пише че бил голям тъпак и ми писа някакви глупости за да разбере колко го ненавиждам и мразя. Казах му че нито го мразя нито ненавиждам. Предадох се, защото ми омръзна да ми прави напук на мен и исках да се откажа от него но не ми се получи. Просто той не ми го позволи... пишеше ми 2-3 пъти на ден. Каза ми че не иска да губи връзка с мен. И му предложих да си бъдем приятели с привилегии, защото си мислех че ще ми бъде по лесно да го забравя па и си мислех че може и да се влюби в мен след време. Може би се заблудих с това, но наистина пробвах да го забравя но не ми се получава, сигурно защото той винаги се връща при мен. Моля ви дайте ми съвет какво да правя, защото не искам да свършва всичко, но и ревнувам от собственото му гадже? Според вас може ли след време да се влюби в мен? Също така моля ако ще ме хокате просто подминете историята! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 452d632b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обичаш много несериозно момче. Какво би било, ако си хванеш гадже? Ще ти е по-лесно да го забравиш така, отколкото ако си му приятелка с привилегии. Заслужаваш щастие, а не момчета, които те сменят лесно с други момичета. Смятай колко държи на теб, щом толкова лесно се отказва. Затова го чакаш да те хареса, влюби в теб и т. н. Той не е достатъчно сериозен и отговорен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker