Мразя си живота .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мразя си живота ..
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1907 пъти
Здравейте, в този сайт ви пише едно 15 годишно момиче, което вече меко казано почва да му писва от всичко, което тепърва ще започва. Чувствам се уморена от живота и всичко. Чувствам се по-самотна от всякога.. В училище не ми е добре.. Мразя баща ми, защото се срещаше с други жени и щеше да ме набие само защото неможе да общува човешки и винаги с бой се решават нещата. 2 години страдах за момче, което ми беше първата любов. Забравих го с друго момче, което се оказа лицемер, който си отиде при бившата и просто всичко е много "хубаво" при мен. Всичко почна от февруари месец тази година как лека полека почнах да осъзнавам всички какви долни боклуци са и си нямам никого. Чувствам се толкова самотна и безсилна. Всички си хванаха гаджета, аз си нямам никой. В приятелска гледна точка също ми е някво самотно... Въпреки, че само слушам проблемите ма хората, добра съм към тях и ги подкрепям и не получавам нищо в замяна. Незнам просто... исках да си излея. Живота ми се струва толкова черен, особено когато вървя към училище и си мисля как ще видя хора, които преди ми се пишеха "приятели", а сега са със супер високото самочувствие и ме мразят без причина. Незнам просто колко може 1 тинейджър да се разочарова от живота, който тепърва почва.. Има ли нещо истинско и вечно? Има ли въобще свестни хора, които не са до време? Мога ли да се впиша в някакви компании... незнам. След седмица е Коледа, идват празници. Въобще нямам настроение. Не ми е до нишо, искам просто да си се завия под юрганите, да си слушам тъжна музика и да гледам вкаменено в 1 точка без никой да ме тревожи. Писнало ми е от всичко и всички. Мразя си живота просто. Пиша тука за да споделя поне някъде, защото иначе не чувствам, че ще мога да се изразя правилно където и да е и пред който и да е. Благодаря на тези хора, които отделиха време да ми прочетат безмислената ми "история" или по-скоро мисленето ми за живота на толкова ранна възраст. Също така и заради проблеми пропуших защото при започването на проблемите в училище, тогава най-добрата ми приятелка ме заряза, момчето, което харесвах и въпреки че не ме харесваше, правех всичко за него както винаги се държеше тъпо, караници с майка ми в нас и такам. Стана окончателно като беше влязла в болница в същия ден, в който вуйчо ми почина и така. Еха, колко е хубав живота. По 1 време си мислех, че е минало и че всичко ще се оправи, напротив. С времето лека полека става по-зле и се чувствам по самотна, и почвам да мразя хората. Даже тези дни забелязах, че много почвам да се нервирам, ако трябва да говоря за себе си. Особено ако някой ми каже, че съм била заслужала момче до себе си, което да ме цени и обича. Не мога да опиша колко ми е писнало от всичко или колко съм отчаяна вече от всичко случващо се...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9422a5bfe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спри да се изживяваш като жертва. Разбирам, че понякога е много примамливо да се отдадеш на самосъжаление, но това състояние трябва да бъде по-скоро лукс, отколкото обичайно ежедневие.

Намери си нови приятели, ама гледай да са стойностни хора. Огромен проблем на голяма част от хората днес е, че изобщо не подбират приятелите си. Толкова са отчаяни за внимание, че лесно се доверяват на всеки и после претърпяват разочарования. За да се изгради добро приятелство трябват усилия. А някои хора изобщо не стават за приятели. Ако някой се отнася лошо с теб, това не е насочено лично към теб самата. Лошите хора са лоши по принцип, те са лоши и към себе си. Няма значение кой ще застане насреща им, те ще се държат по същия начин. По-добре не си хаби времето с такива.

Много внимавай да не се хванеш като удавник за сламка за първото момче, което се интересува от теб. Такова поведение е отчаяно и изглежда отблъскващо. Освен това трябва гаджето ти да ти е гадже, защото го харесваш като човек, а не защото нямаш друга алтернатива освен него.

Всички имат проблеми. На никого не му е приятно да го натоварват излишно с чужди проблеми. Може би постоянно говориш за своята неудовлетвореност и това не се харесва на хората. Далеч по-приятно е да се общува с усмихнат човек, около когото витаят приятни емоции, а не с намусен и вечно мрачен. Да се оплакваш можеш само на близки, затова първо спечели приятели, станете си близки и чак тогава може да им мрънкаш колкото си искаш.

Друг е въпросът, че от черногледството няма полза. Дали ще мислиш за гадни работи или хубави - това си зависи изцяло от тебе. Ти избираш дали да си тъжен или щастлив. Не говоря за моментни състояния, а като цяло. Много ясно, че ако току-що си си купил сладолед и го изпуснеш, няма да ти е много кеф, ама това минава и заминава, след десет минути ще го забравиш. Затова не е ли по-хубаво като изпуснеш сладоледа, просто да свиеш рамене и да подминеш ситуацията с усмивка? Така и така си го изпуснала, няма връщане назад, следващия път ще се опиташ да предотвратиш това. Така е и с всички останали ситуации. Вземаш си поука и продължаваш напред. Най-малко смисъл има да се тръшкаш и да влизаш в ролята на жертва.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 123f1f7d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми ако си напънете недоразвитите мозъци, вероятно ще се сетите, че когато някой наистина свестен и нормален те заговори или иска да си с него, вие го отблъсквате и търсите ''BAD BOYS'' дето за 2 стотинки не струват. Еми стой си сама.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: be8df75724
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Спокойно, миличка! Скоро ще се намери някой, който да те почеше между крачетата и ще ти светне пред очичките. Тогава ще видиш колко хубав може да бъде живота :)
Майка ми разправяше на времето, че който искал да мре всъщност искал да се жени.
И при теб така ще стане. Ще видиш!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9cd9043086
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В бг доста са отчаяни от живота.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4bc253dd9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз на твоите години бях по същия начин, но поради други причини. Бях отхвърлян от съучениците и така и не успях да се впиша, което ме накара да започна да бягам, с месеци не стъпвах в училище. Всичко това срина живота ми, сега съм на 21 и нямам абсолютно нищо. Отскоро постъпих в психиатрична клиника, където лекувам психичното си разстройство. Надявам се най-накрая да живея един нормален, социален живот!
Та в тоя ред на мисли по-добре потърси помощ сега, навреме - не като мен - игнорирах проблема дълго време, мислейки си че просто ще мине, а той всъщност се задълбочаваше и така стигнах където съм сега!
Не губи време, настоятелно те съветвам да потърсиш помощ в най-скоро време! Особено на твоите години психиката е още изключително крехка и може да се стигне до много лоши неща.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker