Нищо не става от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нищо не става от мен
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2388 пъти
Здравейте! От много време се каня да пиша тук и да поискам съвет. Момиче съм, на 17 и проблема ми е с обидите. Знам че често се пише за тях и може да съм досадна, но имам нуждата да излея всичко от мен. Проблемът е че хората с които се запознавам ме обиждат с тежки думи. Всеки път когато ме обидят просто преглъщам болката. Усмихвам се, но вкъщи е друго. Човек не избира как ще изглежда. Имам малко по дълъг нос, слабичка съм по ген, нямам перфектната усмивка, не се гримирам и не слушам чалга, но съм добра с хората. Когато имат нужда помагам с каквото мога. За любовта да не говоря. Преди време бях обидена от едно момче и аз съответно му отвърнах не се сдържах. Той ми се обиди и ме намрази, а аз бях влюбена в него. С времето го забравих, но е то че съдбата ни постави в един клас. Веднъж на празника на града той беше с прятели. Аз реших че ще се извиня за грешката си. Тичах по центъра докато го стигна и когато го дръпнах настрани той ми каза остави на мира. Аз стоях на средата на центъра пред всички хора и плачех а приятелите му се смееха, на моята постъпка, а най лошото е че моята най-добра приятелка тръгна с него не защото го харесва, а защото баща му има повече пари и тя покрай него да се подмаже. Аз досега гадже не съм имала. Това е! Искам съвет как да преодолея обидите и това че никой не ме харесва!! Благодаря предварително и то много!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: e1a01a0ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И мен ме обиждат постоянно. Съветвам те да не ти пука. И мен ме обиждат по какви ли не начини. Просто не ги отразявам или отвръщам. А колкото до "приятелката ти"... еми не ти е такава!! И моята постъпи така, а знаеше колко обичам това момче... и макар че вече съм във връзка от 2 години и 1 месец все още ми е гадно за това момче. Започни да я отбягваш. Ако не те попита нищо и тя се отдръпне намери си друга.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3feb75d2a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Всички хора са шибаняци, сам е най-добре. Аз съм на 17 и те разбирам, най-близките ми приятели ме предадоха, винаги така става и се дистанцирах вече от хората. Ходя на училище, работя, сам си изкарвам пари!
Не трябва никой в живота ми, сам ще постигна повече от всички шибани лайнари, а. к. а хора. Не се влияе от другите, заеб* ги и се усъвършенствай накрая ще видиш колко много си постигнала сама и ще се гордееш. Успех, помни че всички хора са нещастни шибаняци ( аз най-вече съм такъв, но не ми пука )
Горе главата сладур ;)!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1fa470232e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ти си идеална за мен. Не съм те виждал, не те познавам, но ти си този тип момиче което искам.

М21

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3fa83bbdd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всичко, което не харесваш по себе си, може да бъде променено, разучи малко. :) Дори и да си перфектна, не вярвам нещо да се промени. Хората са долни утайки, това е просто. Ако променяш нещо по себе си, поне го прави за себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7975a70c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Първо, всеки си има някой кусур. Да, има и идеални на външен вид хора, но това не значи, че всичко ще им бъде поднесено на тепсия в живота. И те ще страдат за нещо. Така, че не абсолютизирай твоите дефекти и проблеми. Един по-голям нос може да се коригира след време. Точно, вчера гледах снимки на принцеса Диана-ами, и тя е имала голям нос. На бъдещета принцеса, носът също е леко дълъг и вирнат, въпреки че тя има възможност, не го е орязала. Казваш, че си слабичка-с времето лицето/носът могат да заизглеждат по-съразмерно.
Решила си да се извиниш на момчето-защото тичаш насред мегдана да го гониш, мрънкаш му, когато има тайфа с него и на края ревеш пред всички. Ами, ти си се поставила в тази супер тъпа ситуация.
Първо, защо се извиняваш, че си го обидила, след като то го правиш в отговор на негова обида. За всичко това, можеше да избереш значително по-подходящ момент. После, той не е някаква твоя собственост, че приятелката ти да не може да се сваля с него. Вярно, че не е постъпила много коректно, но с него нито сте били гаджета, нито нищо. Това, че харесваш някого, не го прави запазен само за теб. Ако не е била тя, е щяла да бъде някоя друга.
След 20 години сама ще се чудиш на акъла си за какво си страдала.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6252ebf391
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Винаги има причина хората да не те харесват и не е външен вид, нито пък е защото са скапаняци и пр. Всички знаем много непривлекателни хора, които всички харесват защото са готини. Не те познавам не мога да кажа какво точно ги отблъсква. Аз лично съм отблъсквала хора, които са нахални, досадни, крайно тъпи или филмари. Но не чак да обиждаш, това не е начина и никой не заслужава, това не ги оправдава. Не давай да те обиждат, не тичай след тях като за начало- колкото повече търсиш внимание, толкова повече няма да го получиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a6b1201013
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами като те обиждат, отвръщай им и ти. Кажи им -Никой не е съвършен, включително и ти и пр. Бъди добра само с хората, които са добри с теб. Не с всички, защото няма да го оценят. А момчето го зарежи-така му се пада, да ходи с момиче, което е с него само заради парите му, а не защото го харесва. Гледай си живота, и не бъди толкова зависима от мнението на другите хора. Горе главата и успех!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d96cacbe9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз така се чувствах в средното и какво тия оборотните са като лелки с никакъв живот.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f1d5b92db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всеки има различна представа за хубост, просто тези хора които те обиждат не си техен тип. Не им се връзвай щом така правят значи не са много приятни по характер. Както някои хора не харесват негърки, китайки, европейки, арабки, индийки и други, така има и хора които ги харесват. Ти нито имаш някакъв сериозен физически недъг, нито нещо нередно. Ще си намериш мъж който харесва твоят тип хубост.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker