Искам съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам съвет
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1045 пъти
Харесвам едно момче, той е нов в класа и не познаваше никой. Още когато го видях се влюбих. След време стана известен и всички се влюбиха в него. Не бяхме такива приятели, минаха месеци и все така. :( След време започнахме да говорим по цели дни и си имахме собствена страница. Обаче това не се хареса на моята Н. Д. П. Всички ми казваха, че тя го харесва, че са яки заедно, защото и двамата са "famous"и са от яките, пращаха ми снимки как са двамата, за да ме дразнят. Най-добрата ми приятелка ми се разсърди много, не разбрах кой ревнува мен или него? Той предпочита мен пред нея, но все пак не знаем как да постъпя, той знае че го харесвам! Сега бившата ми н. д. п прави всичко възможно да направи така че да той да ме намрази... Аз не съм от яките, спокойно момиче съм, не обичам да псувам и обиждам и това е една от причините, да не се харесам на момчетата

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0d278ba14b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти бъди себе си и върви по пътя, който си избрала да извървиш. Който иска ще те придружава до тогава, докогато го иска. Баща ми ми сподели, че когато е бил в пубертета не е питал никой да го придружава до закусвалня или навън за една цигара, той е казвал, че отива някъде си, приятелите му са отивали с него, когато са искали, но той не ги е молил. Каза ми, че той е искал да излезе и това е било достатъчна причина, за да го направи. Все пак идеята не е била да отиде с някого да си купи баничка, идеята е била да си вземе баничката. Не се променяй, не се притеснявай от чуждите действия и думи към теб. Продължавай да се държиш по начина, който смяташ за правилен.
Това момче, което харесваш, има глава на раменете си, ако е свестен, той няма да слуша приятелката ти, а сам ще те наблюдава и ще си изгради някакво мнение. Ако те харесва и се влюби в теб, трябва да знаеш, че истински влюбените мъже никак не се интересуват от глупости, те те гледат в очите и виждат само теб. Преди години имах едно момиче в живота си, което смятах за моя добра приятелка. Естествено, всичките ни познати бяха общи. Обикновено имаше този вреден навик да прецаква хората. Отне ми малко време, но видях лошото в нея. Говореше разни глупости за тези, които не бяха съгласни с нея и постъпките й. Отворих си очите, щом говореше така на мен за други хора, значи и на тях говореше така за мен. Аз сама ги преценях. Общувах с тях, общувах с всеки, който ме търсеше и никога не съм била груба към никого, поне не незаслужено. След около година повечето ми споделиха какво е говорила зад гърба ми, аз вече го знаех. Обаче, всеки един от тях ми призна, че на база нейни думи е имал съвсем различна представа за това какъв човек съм аз. Никой, който си беше направил труда да ме опознае, нямаше чак такова мнение за мен. Не съм се карала с нея, пътищата ни просто се разделиха. Естествено, все още имаме общи познати, които някак ме гледат лошо, но те никога не са говорили с мен, не са излизали само с мен, не са ме опознали и единственото, което знаят за мен е от нейните думи. Това важи и за твоя случай... това момче само ще те прецени, ако не си изгради собствено мнение, а вярва на нея, грешката не е в теб. Дори да не те харесва, вината не е в теб. Ти бъди себе си, не се притеснявай от интриги. Има хора, които са умни и отворени към останалите, тези хора си струва да са в живота ти, останалите просто нямат желание и никой няма вина, така се случва. Не ги търси, не им се моли да те харесват и да те придружават по твоя път, остави ги. Имай предвид, че ако той толкова се влияе от общественото мнение и само това го спира да е с теб, защото, видиш ли, обувките ти не струват 100лв и ти не сядаш в най-актуалното кафене в града ти, значи просто не изпитва достатъчно силни чувства към теб. Защо ти е да си с някого, който ще се притеснява от вида ти, от характера ти и от това, което ти представляваш? Не казвам, че момчето не си струва, ако се интересува от другите, но просто няма да е твоето момче. Не се задоволявай с нищо по-малко от това, което сама смяташ, че заслужаваш. Няма принц на бял кон, но има свестни момчета, които ще те гледат в очите и ще виждат само теб без значение от другите.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e583a0d4ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бори се за него

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f738ab4fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Тази история не я ли пишеш за 2ри път ?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker