Гризане на нокти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Гризане на нокти
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 898 пъти
Здравейте.
Пише ви момиче на 12 години, почти 13. Преди да започна с историята ми искам да кажа, че имам пробем с лаптопа и shift не работи, затова не мога да пиша знаци като удивителни, въпрсителни... А единствено точки и запетаи.
Проблема ми е, че си гриза ноктите вече от няколко години. Преди 2 -3 години ми пораснаха ноктите през лятото и бяха наистина зашеметяващи. Но пак започнх да ги гриза и миналата година лятото пак ми пораснаха красиви и дълги нокти, но пак стана СЪЩОТО. Пак спрях да си гриза ноките това лято и станаха отново прекрасни. Сега пак съм на вълната с гризенето на нокти и преди около 1 месец ВЪОБЩЕ не ми пукаше дали ще имам нокти, но сега отново искам да имам красиви и дълги нокти. Постоянно гледам красиви нокти на млади момичета на по 14 - 15 години и по - нагоре. Една приятелка има нокти, които са по - дълги и от на майка ми, а тя лятото направи 14 години. Знам, че не е хубаво да имш толкоа дълги нокти на такава възраст, но както и да е... Та мама постоянно ми казва да спра с това, защото като стана голяма ще ми се подиграват... То наистина е така, но не знам как да спра това... Майка ми има УНИКАЛНИ нокти, искам да имам и аз такива, но то се е видяло, че няма да може... Една от най - добрите ми приятелки си гризеше ноктите от 1 клас и това лято спря, БЛАГОДАРЕНИЕ НА МЕН. Какви ли не лекции и четох по телефона и не само, и сега тя има някакви нокти, които не са кой знае колко дълги, но все пак ги има и знам, че след време ще станат много красиви. Палците й са УНИКАЛНИ.... Сега си разменихме ролите с нея и почти достигам прдишните й нокти, които бяха дълги по 2 - 3 - 4 см. Аз си гриза ноктите от притеснение, защото се СУПЕР МНОГО притеснявам, когато връщат тестове или когато правя тест, или нещо от този род. В началото на годината едва не припаднах на връщането на един тест... Добре, че беше тя, за да ме върне на Земята.
Това беше целият роман и моля да ми помогнете, и редакторите да го одобрят, защото наистина не мога да напиша още един такъв.
И искам да кажа, че се мажа с един лак, който е отврат затова спрях с него... Има ужасен вкус, но все едно той ме предизвиква ощ повече да си гриза ноктите, въпреки ужасния вкус.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 29f41ca71f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Тук има предишен пост по темата, намери го. Чела съм, че гризането на ноктите е психическо разстройство, причинено от гняв срещу родител- не можеш да се защитиш, защото си малък и нараняваш себе си. Потърси професионална помощ, а също така ти трябва много силна воля, в противен случай ще ги гризеш докато си жива. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4d682c860e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката към номер 1: Нищо такова няма. Да, наистина понякога ме ядосват родителите ми, но не правя това заради гняв. Правя това, защото се много притеснявам или пък ми е скучно и няма какво да правя. Моля ви, четете преди да пишете и да давате безполезни съвети!
Благодаря и очаквам съветите ви, а не преположения защо ги гриза, защото на мен ми е ясно!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f0300de3bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз го имам същия проблем мило момиче, но съм на 25 почти- млад мъж съм., но ще ти кажа, едно време и аз от нерви ги гризях- но и сега не мога да се откажа от навика, тъй като почти всеки ден ми е напрегнат.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5fdd479a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм на 15 и преди година също си ги гризях. След време спрях нито съм се опитвала, нито съм искала просто явно не са ми толкова вкусни вече. Пробвай като се лакираш може това да те спре.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 202e55fc1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   купи си горчив лак за нокти! на мен ми помогна и е безцветен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker