Смятат ме за готин, но в същото време не ме харесват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Смятат ме за готин, но в същото време не ме харесват
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1341 пъти
Здравейте :)

От доста време насам се чудя едно нещо, което ми е доста любопитно и искам да го разбера.

Ще започна с това, че съм момче на 16г. и никога не съм имал гадже. Имам приятели, които се броят на пръсти и със сигурност един истински.

Аз съм от този тип хора, които не се нуждаят от особено внимание, някъде около 1-2 обаждания от приятели на седмица и 1-2 излизания на месец (когато не се виждам с тях). Приемам го за напълно достатъчно и повече не ми трябва (разбира се излизал съм и повече, но не особено често).

Не обичам да пия, мразя купоните и чалгата. Предпочитам да си седя вкъщи и да играя нещо, да гледам или чета нещо. Не съм асоциален, принципно аз сам реших, че така ми е доста по-приятно, отколкото да бъда твърде много време с една компания и приятели (бил съм и тези хора ми омръзнаха за един период от време невероятно много и спрях да излизам с тях).

В училище си общувам с приятелите и си се забавлявам, но често си седя и сам и си ми е готино и така.

Не особено лесно, но успявам да си намеря приятели. Доста често, когато си харесам момиче успявам да направя контакт с нея, (не съм особено срамежлив, и да се изложа, голяма работа), но никога момичето, което съм харесвал, не ме е харесвало обратно. Винаги ми е казвало, че не съм като другите и съм доста готин и със сигурност някога ще си намеря момиче, което ще ме обича и уважава, както и аз нея.

Никога не съм го разбирал това. Макар и много сложно да се влюбвам (на пръсти се броят момичетата, които съм харесвал и почти всички са били мили, умни, отличнички) и винаги съм стигал до един и същи резултат - зона на приятелството (ако въобще съществува такава). Обикновено съм мил и добър с всички и повечето пъти не изисквам същото към мен самия, защото просто за някои хора и пет пари не давам, но това нещо ми е много чудно. Зная, че дори и да ме харесат обратно, аз нищо няма да направя, защото е твърде много занимаване, а на мен сякаш засега гадже и връзка не ми трябват.

Но винаги съм се питал, защо момичето, на което почвам да обръщам внимание, ме смята за готин, свестен и добър, но в същото време не ме и харесва? (не че и да ме харесваше, аз щях да направя нещо, но все пак ми е любопитно, защо не става).

Мерси за отговорите симпатяги ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: fe7bab0dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Демек си готин като човек, но външността ти не им харесва. Това е според мен. Другият вариант е да си по-интелигентен и възпитан, а това не върви при българските момичетата, защото са изключително прости и не могат да намерят общ език с интелигентно момче.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 037d4e5881
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зравей. Звучиш, като едно свясно и добро момче, което е рядко за деца на нашата възраст за което те поздравявам. Сега към въпроса ти. Има два вариана. Единия е просто да не искат връзка, което по мое наблюдение е доста срещано при отличничките(нали си падаш по такива). Та те са вглъбени в това да учат и нямат излизшно време, което междудругото е съвсем нормално. На тези години все пак ученето е основното ни задължение, нали? Та, другия вариант е просто да не те харрсват и да ти казва тези мили думи, за да се почувстваш по-добре и да не се чувстваш разкаран.
Другото, което искам да допълня, че клишираната фраза ”За всеки влак си има пътници” все още важи с пълна сила и рано или късно с твоята мацка ще се намерите. Това, че все оше не си имал приятелка не е страшно и аз не съм имала приятел, но ще ни дойде времето.
Това за приятелите е много важно. Хубаво е, че имаш човек, който можеш на наречеш „приятел”.
Е, ами ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА. Много късмет ти желая!!!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f68ff2b437
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Защото си им скучен, може би.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 15eeb9fa2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако не излизаш сега, кога? Твоето не е нормално!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: afe4a70575
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   При мен нещата са абсолютно същите като при теб. Само дето съм на 14...
Имам много малко приятели(но интински), всичките ми съученици имат гаджета само аз нямам, а когато си харесам някоя, ми излиза с опавданието: ти си много готин, обаче просто не си за мен...


Shadow

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 75a839c2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Може би просто не те харесват, не се чувстват привлечени и не желаят връзка на този етап. Истината е, че за да бъдеш с някого, ти трябва да допуснеш в съзнанието си мисълта за връзка с този човек, да го пожелаеш. Не се отчайвай, звучиш като сериозно и добро момче. Предполага се, че ще намериш момиче, което да те оцени. Хората казват, че добрите не се оценят, но за мен това са глупости. Никога не съм ходила с момчета, които са нахакани, груби и са от онези "готините" с тревата, алкохола и дискотеките. Отпусни се, не го мисли толкова, за всеки влак си има пътници.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: eae44f83f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е аз съм момиче - поддържам външния си вид, но не съм от простите лигли и не съдя за това. Обичам да чета, да си стоя вкъщи, слушам по-различна музика. Не харесвам големи компании. И накрая винаги бивам изритване в приятелската зона. Хем си харесвам уж “добри” момчета, ама и те тичат по кифлите.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 726f0d2777
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На 16 години много /но не всички/ момчета и момичета предпочитат да четат книги, слушат музика, да сърфират в интернет, да играят игри и да 'зубкат', вместо да се занимават с гаджета. Прави това което искаш и това което ти харесва, а момичетатта няма да избягат. Със сигурност ще срещнеш момиче което да те хареса и да отговори на чувствата ти (ако са се появили:).

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7d8f619766
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Според мен не излъчваш достатъчно увереност. Най - желаните хора са тези, които са най - уверени в себе си, дори и да са леко грознички и/или тъпички. Трябва да започнеш ти да се харесваш повече - и като външност, но и като личност.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b11f958389
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз така казвам на момчетата, които не харесвам, но ми предлагат. Това предполагам почти всяко момиче го прави. Е, разбира се има и някои, които са доста груби, но аз не съм от тях. Аз, както момичетата, на които си им предлагал, се държа добре, когато някое момче ми каже, че изпитва чувства към мен... Та, това, което исках да ти кажа е, че ти си готин човек, но просто те не харесват такъв тип момчета като теб. Едно момче ми беше предложило преди около 2 месеца (или 1 и нещо) и момчето е наистина с голяма промяна от миналата година, и е уникален, но просто не е мой тип, и не си представям да съм с него. А и си харесвах тогава друг, както и сега. Момичето просто те възприема като приятел и може би си харесва друго момче!
Аз съм момиче и разбирам от това... Все пак и аз казвам така и съм изпитвала такова чувство, когато някой ми предложи!
Дано съм била полезна!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker