Кръстницата ми ще има бебе, много голямо вълнение , подарък - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Кръстницата ми ще има бебе, много голямо вълнение , подарък
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 837 пъти
Здравейте, това е първата ми история, която пиша тук. На 14 години съм и преди месец разбрах, че кръстницата ми (един от най- важните хора за мен) ще имат дете със съпруга й. Аз съм единствено дете и досега съм получавала цялата обич на нашите, но винаги съм искала брат или сестра за да я обичам и пазя от всеки. След три години борба, защото кръстницата ми не може да има деца по естествен път, се случи това чудо и супер много се вълнувам, че ще съм кака.
И много искам да подаря на кръстницата ми и съпруга й нещо за бебето, но да е значимо или да направя неща за бебето, защото обожавам приложните изкуства.
Много ви моля за идеи!!!
И също така моля историята ми да бъде публикувана от модераторите!
Страшно се вълнувам и благодаря за отделеното време.

П. С. Няма значение от цената!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: d1814f0bac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Честито и леко раждане и пожелавам! Можеш ли да рисуваш? Ако малкото съкровище си има стая, защо не му нарисуваш нещо на стената? Аз исках да подаря количка, ако си имам братче или сестриче, но нещата така се стекоха, че няма да си имам. Вече съм на 17 почти и след милиарди опити нищо. Аз исках да подаря количка. Има много хубави колички за по 600-700 лева, но това са много пари. Ако искаш подари на бебчо бебешко столче за кола, кошарката може също. Има ги по 150 лева, зависи от това дали е на 2 нива или не. Като разбереш дали е момиче или момче можеш комплектче за изписването да купиш. Ние с мама подарихме на братовчедка ми, когато се роди одеалце с шише и биберон. Друго какво може? Ами има гимнастика за бебета, която е не повече от 60 лева, има бънджита, жезлонзи, столче за хранене. Избора е голям. Ти си решаваш. Късмет с избора!
Сподели какво си избрала да купиш на бебчо.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ca2b396d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Със сигурност и тв много се радват! Сега ще ти пиша от позицията на майка на 1годишно под 30г. :). Като всяка бъдеща майка и твпята кръстница ще се скъса да чете, обикаля рови и престарава в подготовката за бебето. Всяка майка си формира определен вкус на база много критерии и информация, която събира от всякъде. Та по- добре избягвай конкретни артикули за бебето като дрехи, козметики, уреди и прочие. Стандартните подаръци са -албуми, отпечатъци нза краче, играчка за легло и там нещичко пеещо, одеалца, чаршафчета. Обаче тук се рискува да се дублираш с някой друг (мноого вероятно). Със сигурност си ходила в тях - ако нямат нощна лампа, която да не е силна и да има директен поглед към крушката - хубав подаръл би бил красива детска нощна лампа (не знам в кой град си и дали би поръчала онлай - има в бейби бг и разбира се др сайтове ) има и модели за 90лв, изглеждат приказно -конкретно се сещам за едни квадратни с изрязани фигурки. Лампа е нужна защото бебето става много нощем и е по лесно за мамата или да спят на приглушена светлинка или да има бърз достъп до копче за малко светлина която да не дразни бебе и татко.
Друго - щом харесваш творчеството поразгледай в интернет и ютюб за do it yourself ( DIY) baby decorations, baby room decorations.. и подобни - ще събереш идеи и ще прецениш кое може да направиш. Оснпвно подходящи ми се вижда тип някакъв елемент, който виси на въженце. Една позната ми подари отливка от гипс с форма на облак, облачвето имаше дупки, за които имаше въженца на които висяха по малки отливки на звездички и луна. На облака беше изписала името на детето. ( ако използваш бои тествай дали няма да миришат след това, защотто рискуваш да остане надалеч от бебето. )
Ако искаш нещо по функционашно, то това което в началото е нужно и се подценява са така наречените пеленки - тоест комплектче тензухени и или бархетни квадратни парчета плат, които са много функционашни - стават за избърсване, подлагане под бебето, лека завивка или метване на количката лятно време. Има хубави марки и многокачествени, с лела нежна декорация, кпито често вървят с подходяща торбичка ии катп цяло имат вид на подарък. Хубавото е че могат да се гладят и перат на високи градуси.
И последен общ съвет - често по магазините няма много разнообразие или основно се залага на евтините марки loreli и други. Зависи пт града ест. Пообиколи, разгледай, ако харесаш нещо онлайн, може ваще да помогнат с поръчката (ако я пускаш сама - наппмням че по зскон за онлайн търговията имаш право да я върнеш дори и само ако не ти хареса в рамкита на 14 дни, но трябва да си запазила максимално опаковката ии да платиш доставката за връщане). Каквото и да купиш, ако е мн скъпо питай майката! - като цяло когатп е за дете по пронцип се пита. Ии наистина добави нещо което ти си направила - то ще донесе много радост и ще бъде уникално.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker