Отрязан и предаден.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Отрязан и предаден..
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1156 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 16години. Явно до толкова съм обвзет от самотата, че седя и си пиша сам. Правих винаги всичко, за всеки и на края останах съвсем сам.
Историята ми е следната.
През пролетта на 2017 се запознах с едно момиче по
фейсбук. Писах си често с нея. Тя ми беше казала че съм и приятен и симпатичен и след като чух тези думи колкото и странно да звучи взех да се влюбвам в нея. Оказа се че тя живее близо до моят квартал и че училището и е точно срещу нас. Контактувахме в продължение на 2-3седмици и аз я попитах дали иска да се видим. Това беше първия път в който тя ме отряза от четири такива. Та така аз се мъчих в продължение на 5 месеца да я накарам да се видим. Тя винаги обещаваше да се видим казваше ми и кой ден даже и после се оправдаше. Стигнах даже до това да ѝ се моля, но пак без успех. Всичко това бях споделил на моят " най-добър приятел ". Даже и той ѝ беше писал, защото му беше "гадно" за мен, но пак без успех. След всичките ми неуспешни опити да я забравя най-сетне се бях решил да го направя. И тъкмо когато започна да ми минава "моят приятел" ми каза, че той се познава с нейн приятел на който тя споделила, че го харесва. Тогава аз го попитах дали той я харесва а той ми отговори, че щом го харесва красиво момиче няма как той да не я харесва. Когато чух това света ми се обърна на горе с краката. Тогава той ме попита дали съм му сърдит и че се притеснявал за мен а аз му написах, че от него не съм очаквал такова нещо. От тогава нито излизаме, нито си пишем. Даже наскоро се срещнахме на улицата и той дойде да ми подаде ръка но аз просто стоях и го гледах. Тогава той ми каза моля те подай ми ръка, но аз пак не му подадох и си замълчах. От тогава не сме се виждали и не се търсим. Сега ще си помислите че съм горделив за това че не съм му подал ръка, но аз не му подадох заради това че и преди ме е предавал и е избирал момиче вместо мен. От както се случи всичко това не ми върви, тоест имам лош късмет счупи ми се телефона оценките са ми 5, 40 или 5, 45 нашите започнаха да се карат и други такива неща. От тогава съм много депресиран най-много от това, което разбрах, че тя ме е харесала като човек, но не и по външен вид. Единнственото нещо, което ме крепи е моята мечта. Писах тук за да се посъветвам от вас и моля ви без да ми казвате да запълвам времето си и да си намеря хоби защото излизам често с приятели и играя футбол.
Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 30f6d35f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ти изчетох цялата история, но много хора сме оставали сами в живота си. И много хора остават като цяло, защото така си функционира живота. Всеки тръгва на някъде, на всеки интересите са различни. Особено във вашата възраст, в която всеки сформира характер и начин на мислене. По тази причина ако имаш различен начин на мислене от повечето хора - ето ти я причината да не си в голяма компания и да си самотен.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4baf2b2448
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Искаш да кажеш, че си отрязал най - добрият си приятел за някаква на, която си се молил 4-5 пъти, за да се видите? Е, това си е трагично човече..

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4f40fbbeef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А ти сигурен ли си, че тя е наистина тя? Защото може друго момиче да ти пише от нейния профил. Може да е пълничка и да си мисли, че няма да я харесаш. Изобщо ти не знаеш в кого си се влюбил. Някой може да е направил фалшив профил... А може и да си има сериозно гадже. Виждай се първо с момичетата и после се влюбвай. Иначе в нета никога не знаеш кой кой е.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ee927e7eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гадно е това което е направил твоят приятел. Обаче не е краят на светът. Просто щом толкова пъти те е предавал, няма смисъл да се занимаваш с него. Щом имаш мечта, съсредоточи се към нея. Оценките са ти много добри. Родителите винаги се карат по малко. Сигурно и преди са се карали, а ти просто не си обръщал внимание. Гледай да си запълваш времето с нещо и да не мислиш за гадните неща. Опитай се да бъдеш по-позитивен.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 04746386f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От Автора
До номер 3
Чети хубаво той се е хванал с нея, а и преди ме е предавал.Аз мисля че това въобще не е приятел!

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 04746386f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От Автора
До номер 2
Истинска е виждали сме се и на живо.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d99c86f2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това не е предателство. Ти не си имал връзка с нея, не ти е била гадже... и приятелят ти, не ти я е отнел зад гърба.
Научи се да правиш разлика, кои е предателство и кое не.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker