Еднообразие? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Еднообразие?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1022 пъти
Здравейте, на 14 години съм. Живея във Великотърновска област и уча в една от гимназиите там. Ще се наложи накратко да се опиша като характер: слушам абсолютно всякаква музика, за каквото се сетите - рок, метъл, чалга, поп, класическа, от 90-те, 80-те и т. н., обожавам да чета книги, да научавам и откривам нови, и нови неща, поради което имам много интереси. Принципно съм доста емоционална, но от известно време апатията ме гони. Мразя ограниченията и еднообразието, старая се да не съм повърхностна и да не съдя по първо впечатление, толерантност ми е второто име. Зодия Рак съм, ако е от значение.
Какъв е проблемът? Мисля, че ще се побъркам. Попаднах в ужасна среда и в ужасна гимназия /не самата гимназия, а по скоро индивидите, които учат там/. Хората от класа ми, очевадно, вече са се разделили на групички, а ние не сме и много. Едните са от тези, които се гримират, слушат чалга. Другите четат книги и слушат главно рок и поп. Третите са неутрални и не общуват много, много. Останалите са 4-5 момчета.
В началото всичко беше наред. Принципно аз не съм кой знае колко общителен човек/по собствено желание/, но рязко се социализирах с всички, защото бях прекъснала взаимоотношения с много важен човек за мен и по някакъв начин трябваше да компенсирам загубата и да се залъжа, че всичко е супер, за голямо щастие сега всичко между нас е наред. Първите месеци всичко беше наред, общувах с тези, които слушат рок и поп /първата групичка/ и тези, които се гримират/втората групичка/. С първата групичка беше забавно, плоски шегички, обсъждане на книги това-онова. Минаха няколко месеца и със същите теми на разговор, и със същите плоски шегички се продължаваше, стигна се до едно еднообразие, което ме задушава и убива психически. Втората групичка все обсъждат някого - и за добро, и за лошо, но и с тях не ми е комфортно. В един момент различието си даде думата и хората от тези две групички започнаха да се обсъждат, което ме натоварваше излишно. Първата групичка обясняваше за другите какви тъпи курви са, а втората - че са забили и ще си умрат девствени. Няма да разтягам локуми, само ще добавя, че картинката е трагична. Всички се оказаха лицемерни и двулични, а зад гърбовете си постоянно подмятат иронични подигравки. Сега обстановката си е същата - все така еднообразна, а мен еднообразието ме побърква, задушава ме. Все едно всеки ден е различен, но едновременно еднакъв. От другите класове положението също не е цвете за мирисане. Сега ситуацията е същата, само че аз започнах да се изолирам и да избягвам да общувам с всички.
Стигам до извода, че може би аз съм проблемът и аз не съм като другите. Просто те са от Марс, аз от Венера ;') Убедена съм, че няма да издържа пет години там и сега ще опитам да поговоря с нашите за преместване по възможност в друг град, но си нямам и на представа как... Благодаря на тези, които прочетоха историята ми, просто исках някъде да си излея товара. Постарах се да съкратя всичко максимално, но предполагам много неща останаха неясни. Като за край ще задам въпрос: Има ли някого като мен? Да не харесва еднообразието, да не е поредната празна персона, да не се ограничава и да не влиза в стереотипи, човек бягащ от ограниченията?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: dd7cd9f9de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сега си 8клас нали?
И аз също така ще е в началото и моят клас бяхме така, че и по - зле сега вече сме г/д добре до края на годината ще се оправите!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker