Защо не съм, като другите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо не съм, като другите?
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 5167 пъти
Със сигурност повечето от вас ще ме помислите за задръстена, но моля ви не пишете негативни коментари.

Винаги съм била със ниско самочувствие и съм искала да съм като другите - лесно да си намирам приятели, да ме знаят и уважават повече хора и други неща. На 14 съм и още си нямам гадже, а всички покрай мен са имали вече минимум пет. Винаги съм отвинявала зодията си за това (малко съм суеверна). Аз съм дева. Да, вярно си е, че вместо да се събирам с много хора по молове и други, аз предпочитам да съм сама и да се разхождам по плажа или в гората. Всички момичета слушат чалга и обичат да се разголват, а аз не харесвам такъв вид музика и никога не бих се разголила - бих предпочела да ходя с дълги панталони или дънки и със дълги фанели или имам си едно много дълго черно палто което много си го обичам :D.

Обичам да се обличам в черно комбинирано с бяло и сиво. Не съм от зубарите в класа!!! Домашните си ги пиша колкото да скълъпя нещата и отценките ми са 4 или 5 и понякога 6. Много не излизам, тъй като живея далеч от приятелите си, трябват ми два автобуса да сменям и докато ида до там то става време да се пребирам, излисам само събота и неделя да се срещам с приятели за няколко часа и след това се разхождам в парк до нас, слушайки си музика със слушалките на телефона си. Аз си мисля, че не съм много грозна, но не съм и мис свят. Все пак има много по-зле изглеждащи от мен, но може би те за "по-отворени" от мен и лесно се сприятеляват. Тогава на мен, Какво ми има???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: c9f9c93c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо ти няма, според мен. Това, че те не те искат не означава, че си лоша. И мен не ме искат, защото съм по-различна. Не слушам чалга, не се разголвам, не се държа като уличница и не обичам да съм сред голяма компания. Аз също имам малко приятели. Вече много рядко се срещат такива хора като теб и мен. По-добре не ставай като другите. Трябва да се харесваш такава, каквато си.
*Яса

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 974090e291
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче, това, че има комплекси, поради липса на гаджета е глупаво. Веднага подкрепям думете си - зависи от средата, в която се движиш, от семейството ти и тези на приятелките ти. Моите деца са на 17 и 14 и приятелите им /общо 5-6 момичета и момчета/ и никой не е имал гадже. Компанията е смесена, прекарват свободното си време все заедно, а се познавами еи с родителите, ктака, че съм сигурна. И колкото и да е чудно не те, а аз взех да се притеснявам, че са си направо деца - не по външен вид, а по акъл и занимания, но те изобщо не са комплексирани. Така, че има много време, а гадже не се намира, за да си като другите. Освен това и моите и приятелите им не слушат чалга, не пият и не пушат, не ходят по дискотеки - изобщо може да са по-различни от представите за тийнейджърите, но какво от това. И мисля, че не са единствени. Така, че нека всеки да е себе си, приятели, които му пасват според мен може да се намерят, въпреки някои пречки като разстояния и пр.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0d5e8052a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   А защо трябва да си като другите? :) бъди себе си.
И аз съм малко по-различен от другите.
Но в днешно време нали знаеш как е?
Малко по-различен=малко по-човек
:D така че остави ги ония, дето се напиват и избиват комплекси и т. н. т. н. бъди себе си!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5a20db2737
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе, по спокойно. Аз съм на 15 години (след 6 дена ще ги правя), момиче и съм като теб - направо същата. Напълно нормална си, другите около теб трябва да се замислят, а не ти!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: c6b42aa17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз съм горе-долу като теб.. На 14 години съм и с извинение почти всички момичета от класа ми са големи К*РВИ :).. Аз не си говоря с тях, не се сприятелявам, защото знам че най-важната тема за разговор е дали розовото потниче си отива с дънковата поличка.. Аз също се интересувам доста от външния си вид, но чак пък това да ме е обсебило не! ХД А да и за чалгата без коментар.. Имам чуството и че и аз почвам да слушам покрай тях.. Но не се притеснявай. Наистина мн ама мн бих искала приятелКА като теб, която да ме разбира :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1ead6cc8f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всеки е различен, аз никога не съм се интересувала от модата, ходя с каквото ми хареса. Винаги съм се гримирала и лакирала, гледах баба ми преди мноого години как се гримира. Фондьо тен не слагам, защото имам проблемна кожа а и не искам да съм мазна, и лятото всичко да се разкапе, пудра слагам отвреме на време. Но сенки и черен молив задължително. Иначе спирала само за специален случай, не искам да ми окапят миглите, от всекидневно чистене. Чалга не мога да кажа че ми е любима музика, но мога да я слушам. На всякъде има момичета обличащи се като леки момичета. намазани с 1 туба фондьо тен че и перли и пидра и горе долу да замяса на човек. Преди години когато учех имаше една която се мислеше за хубава, а от близо като се загледа човек лицето и беше зеленикаво, сигурно не го мие това нещо. Но един съвет ще ти дам, не се отдалечавай от хората, след ходини това ще вреди. Хич да не ти пука че твоите съученички са имали 5-10 гаджета, и със всички са се.... След време ранният полов живот вреди на писхиката и от части на физиката. Всичко се разпъва. И ако някога си чувала от момчета:Тая (.. ) е като шахта, кофа или нещо друго, знай че поне 10 човека са я минали и са я... като диво животно. Надявам се че не искаш и теб да те наричат с такива имена. След много партньори започваш да се чувстваш изхабена в един момент. На всякъде да влагаш чувства, желание, обич дори и накрая се питаш защо. Успех в живота.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 49dec1f565
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Здравей! Не се притеснявай от това, че нямаш много приятели, защото понякога е лошо да имаш много. Виж мен например, аз имам доста приятели и често говорят зад гърба ми, имам само няколко на които вярвам. Не е важно колко приятели имаш а колко са ти верни и можеш да споделяш с тях. Да често и на мен ми се случва да оставам без компания, защото не харесвам чалга, не ходя по дискотеки и т. н. Но това не ми пречи. Така значи разхождаш се из парка, знам че не си много "отворена" и не би говорила с всяко срещнато момиче или момче. Но все пак срещнеш ли някакво момиче или момче в парка до вас, заговори го, и то може да е в същото положение, сприятели се и готово. Повечето тинейджъри не сме "отворени" и не можем да се сприятеляваме често и всеки чака другия да го заговори. Пробвай това, което ти казах сприятели се с незпознато момиче, момче станете приятели, споделяйте си :) И аз като теб не съм зубар в класа, аз съм често 4, 5, 6... не съм и най-горзният но пък често осъзнавам, че съм различен от другите :)

Поздрави от мен,
****И :)

 
  ...
преди: 13 години, 17 дни
hash: a8f2172dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   здрасттий... Само да ти кажа да не се притесняваш от мнението на другите около тебб (... ) Аз съм на 15 и още съм нямала гадже (само няколко други много добри приятеля-момчета) :) ама кпокойно... ще си намериш някой ден :) Както ми каза едно момче "Лидерите в един клас винаги се оказват последни в живота" - т. е. днес ако се правят на... утре няма да е така :)) в моят клас има едно много възпитано момиче, но се е захванала с едно "приятелство"... две момичета, които буквално й бъркат в мозъка... ама аз знам че след няколко години тя ще осъзнае това и ще съжалява много... ама всеки за себе си, нали знаеш :дд
Мисълта ми е да не се предаваш и рано или късно ще намериш човек, който да стои до теб и да те подкрепя и като се обърнеш назад да осъзнаеш колко успяваща си ти и да видиш другите ФУКЛИ зад гърба си, както те гледат теб сега :)
Животът е като "зебра" - един път си на черно, но знай че след това следва и бяло (по-добър ден)
Желая ти много успех и след някой месец пиши какво е станало :)


... Дано намериш това, което търсиш в живота и да не подлагаш на всички неволи... :))))

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c7bb5d0cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм така не харесвам момичетата от класа всички са със адски голяма самочувствие, винаги другите са им виновени и категорино НЕ слушам чалга

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 261d3aba25
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За мен си даже перфектна личност...мисля,че доста си приличаме...няма лошо в това да си по-потаен,аз съм мн мистериозен;)

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: da7ded904e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   О, мила! Историята ти ми е до болка позната. Аз съм като теб, на 14 съм и хората не ме обичат особено. Различна съм, също като теб обичам да се разхождам по плажа или в гората, или някъде, където няма много хора. Не слушам чалга, това ме отвращава. Не си вра циците в лицата на момчетата и не ме е грижа за "лайковете във фейсбук". С две думи - нищо общо с другите. Бях отчаяна като теб, мислех си, че всички ме мразят и никога няма да си намеря приятел/ка (защото не съм хетеро) и приятели. Но преди няколко месеца се запознах с нови хора (ех, този аск. фм! ) със същите интереси като моите, вече не се чувствам ужасно. Имам си приятели.
Та, съветът ми е простичък - интернет. Да, принципно е опасно, но на мен нищо лошо не ми се е случило още, само хубави неща, намерих си приятел (който зарязах, защото не беше правилния, но това е едно мин изключение), сдобих се със страхотни приятели. Не се страхувай да потърсиш в интернет! Правилните хора не винаги са на точното място, но в точното време в интернет ти ще ги намериш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker