Мъжкият пол напада женкия, женския пол напада мъжкия, а всъщност и двата пола грешат! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мъжкият пол напада женкия, женския пол напада мъжкия, а всъщност и двата пола грешат!
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3280 пъти
Здрасти на всички!
Пише ви момиче на 15 години. с(:
Всеки ден чета теми в този сайт:
"Има ли свястни момичета? "
"Останаха ли свястни момчета? "
"Защо жените са такива к*учки? "
"Защо нито едно момче не ме приема на сериозно? " и т. н.
Всеки се оплаква, че срещуположния пол е такъв и такъв, но нито един от тези малоумници не сяда да се замисли, защо е така. Момчетата казват, че всички момичета са к*рви, момичетата пък казват, че всички момчета са нещастници, копелдаци.. дъра бъра. Страшно много се дразня на такива хора.
МОМЧЕТА!!!

Един съвет от мен.... Сле като искате да си имате сериозна и умна приятелка, научете се, че по дискотеките такова момиче няма да намерите. Половината от оплакващите, киснат по кафенетата и по дискотеките и мрънкат, че няма свястни момичета. Еми там където се намирате, НЯМА!!! Пък дори и да има, вие няма да я забележите, понеже тя ще е срамежлива, тиха и скромна. Няма да се пули на всеки срещнат и няма да се прави на интересна за сметка на приятелите си. Всички момчета реват, че искат да имат едно добре и свястно момиче до себе си... еми извинявайте, ама вие по далеч от онези чалгаджийски травестити не виждате.

Ако поне едно... само едно момче, което иска нещо по-различно, отмести поглед от маймуните срещу него и се огледа, ще разбере КОЛКО МНОГО свестни момичета има. :)

МОМИЧЕТА!!!
"Писна ми от използвачи, които искат само секс от мен. "-е редовната реплика. Според мен, нещата стоят така:
Ако искаш да те смятат за стойностен човек, внимавай как се държиш, как се обличаш и как говориш. След като едно 15-16 годишно момиче е решило, че трябва да ходи с къси полички, 1 тон грим по лицето и да се държи вулгарно и така сякаш притежава света, няма как да те приемат на сериозно. В тази възраст момчетата търсят точно такива момичета... ЛЕСНИ. Мъжкият пол обвинява женския, женския обвинява мъжкия, а всъщност и двата пола грешат!!! Момчета, след като искате интелигентно и свястно момиче, ще се научите да се държите като ХОРА, а не като животни. Момичета, бъдете себе си. Можете да сте красиви и по друг начин, не е нужно да показвате всичко на света. Според мен(не знам дали са на същото мнение момчетата)дори едно момиче да няма невероятна пленяваща те красота още от първия миг, ако се загледате поне мъничко, ще откриете, че това което притежава момичето е много по стойностно от външния вид. :)Може да е една усмивка или просто очите, но така да ви завърти главата, че няма да знаете къде се намирате. Същото се отнася и за момчетата. :):)
Аз лично, нападам и двата пола с(: Защото и мъжете и жените сме един дол дренки.
П. С. Кажете... не съм ли права? :Д

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 0d8f8e8ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох горкото то :-) кога порасна кога съвети за любов взе да раздава хахахахах

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 68beefa0f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако си от отборите на нападателие (от който и от двата пола) ти съчувствам и същевременно ми е и смешно, и тъжно за теб. Далеч от нападателите и нападателките, останалите хора си живеем съвсем нормален, спокоен и щастлив живот...
Нека биткаджиите си се бият, обиждат, нараняват, страдат, реват незадоволено... това са си етапи от тяхното развитие, които явно трябва да преживеят, да разберат колко са безсмислени, и да надживеят. Едва ли за тях има друг начин да го постигнат. Едва ли имат и избор от тази гледна точка.
А ти защо им се връзваш? Събирай се с хора, които не са така настроени и си прекарвай добре с тях. Това, че някой е изпушил и е написал куп глупости в нета, понеже целият свят му е крив за това, че той е цървул и всички го вземат за мезе, тебе какво те засяга?
Дали има истински мъже и истински жени? Ами има ВСЯКАКВИ хора, само че подобните хора се събират и се обвързват с подобни (универсален, природен закон). Така че истинските мъже се събират с истинските жени и си живеят в мир, любов и разбирателство, допълвайки се и развивайки се взаимно. Само цървулите и повлеканите реват, че никой истински не им уйдисал - ами няма как да стане просто, за цървулите си има повлекани и обратно (казвам го в най-общ, метафоричен смисъл), независимо кой/коя от тях какво си въобразява (че е по-по-най-). Та по хората на които налиташ можеш в много голяма степен да прецениш що за стока си ти.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1ff9f6f511
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много си права, де всъчки да бяха като тебе. Много си зряла за твоята възраст, обикновено момчета в тийнейджърските години са простаци(повечето, има и зряло мислещи, но те или го прикриват или се държат като другите само за да се впишат в групата). На твоята възраст момичетата са много по-зрели от повечето момчета. Момче на 18. Браво

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 30ab02ab77
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много точно казано. Права си. И аз съм момиче на 15 год. :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: a9faffe10b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Момчетата не са на същото мнение поне тези който са на 13-17год хормоните им бошуват по различен начин. Докато едно момиче очаква ухажване кавалерство и за нея това е достатъчно, това е най щатсливия миг. То момчетата мислят по друг начин природата ги е създала така, че винаги през целия си живот да търсят къде и как да си посеят семето. И това за ухажването им се струва глупаво но един вид начин за постигане на успех. И когато видят момиче гримирано и с къса пола те си мислят за секс. А момичетата когато видят хубаво момче си мислят колко ще е хубаво той да ме ухажва да ме държи за ръка да ме прегръща и т. н.

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 7d201fa68b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ха, интересна история. Имаш право в някои аспекти, но ми направи впечатление и "Писна ми от използвачи, които искат само секс от мен".
Не знам защо, но просто сексът no strings attached от жените се смята за нещо отвратително, чак се чувстват използвани, похабени, покварени и тн.
Нима сексът е нещо лошо? Нещо вредно? Нима доставя болка?
Някак ми е странно една жена да каже "Ох, поредният, търсещ само секс" сякаш от този секс тя не изпитва удоволствие. Защо трябва да има нещо сериозно за да могат двама души, които изпитват физическо привличане един към друг да си доставят удоволствие?
Наясно съм, че жените търсят партньор, който им дава сигурност, внимание и тн. Но също така съм наясно, че имат и нужди. Да, жените определено могат да изкарат повече време без секс, но имат нужда и го искат.
И след всичко това се почва:
"Щом мъжете са такива бройкаджии и използвачи, пък аз ще бъда надута кучка. Ще се държа надменно, надуто и ще се права на обратна"

Хванете си партньор и бъдете наясно с това каква връзка ще поддържате.

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4ce903f529
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, определено си права! Умно и интелигнетно написано. Бих го дала на децата си да го прочетат - на 17 и на 14 г. са, въпреки, че те застъпват твоите идеи и се държат както ти. Мисля, че умните и мислещи същества съществуват и винаги съм се възмущавала, когато се говори, че младото поколение било такова и онакова. Има достатъчно стойностни млади хора и мисля, че си една от тях.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 505ee347fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много ми харесва коментара на номер 6-но на тази възраст мисля, че момичетата нямат още такава нужда от секс-т. е. -не са се осъзнали. Клко статии има на тема, че нуждата от секс при жените идва даже след като станат майки. Не знам може би сега поколението е друго.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6f2d0508a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   еми евалата мацка... кратко просто и ясно... на 18 съм и се убеждавам колко зле е положението в София и цяла бг... мнг точно е казано

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 898a52b310
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Остава да кажеш, че не спираш да се явяваш на изрити за сертификати и прочие и съвсем няма да завиждам на бъдещото ти семейство, а в другия случай, пък ми се струваш незавидно пропаднала-може да видиш статията "Само с връзки ли става в тази държава? ! " от тези дни в spodeli. net, на някой анонимен автор и да се замислиш за твоето бъдеще.

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 45ffb8e4bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   *Syndrome има фактори, които определят междуличностното привличане и те често имат сложен характер и не могат да се обяснят по прост начин. В самото физическо привличане откриваме и други проявления, за това сме склонни на привлекателни хора да приписваме най - желаните качества: по-сърдечни , по-сексапилни , вълнуващи и др.
Това е така , защото всичко в този живот е въпрос на приоритети, включително и отношенията с другия пол. Така, че
ако твоите приоритети не са подредени като тези на жената която те привлича и сексът категорично заема челно място , решението на въпроса Защо трябва да има нещо сериозно за да могат двама души, които изпитват физическо привличане един към друг да си доставят удоволствие? при теб ще изглежда значително по - сложно и трудно.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: ef8869b42a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към номер 6 - Когато имаш чувства към човека, с който правиш секс, тогава е по-хубаво, отколкото да го правиш с някой, който не обичаш. Аз си оставам със същото мнение, че секс се прави, когато двама души наистина се обичат. Да, наистина на хората (повечето) им харесва сексът, но най-хубаво е, когато е с човека, в който наистина са влюбени.
*Яса

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1a2245f314
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Напълно подкрепям номер 12, сексът без любов си е само гимнастика. (поне за мене)

 
  ...
преди: 13 години, 22 дни
hash: a63924ea83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Кога се роди ? Кога порасна ? Кога проумя света ? Кога съвети почна да раздаваш ? :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker