Обичта на ученичка към съученика си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичта на ученичка към съученика си
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2785 пъти
Всичко започна есента на 2008 постъпих в новото си училище. Всичко беше наред освен че имам нови съученици, мина известно време и дойде ново момче в нашия клас не беше кои знае колко красив, метър и седемдесет, мургаво момче с красиви очи. Говорехме разхождахме се заедно естествено не излизах ме след училище заедно, споделяхме си много неща за гаджета, секс и т. н. Докато един ден не осъзнах че пред мене седи момчето в което се влюбвах постепенно и неусетно.

Това може би беше най-голямата ми грешка в живота, тогава не осъзнавах какво би могло да се случи. Ходехме на ляво и надясно винаги двамата, споделяхме един чин. Действието се развиваше постепенно и неусетно чувствата продължаваха да ръстът а на мен не ми правеше голямо впечатление, неусетно осъзнавах че ще проваля едно много красиво приятелство. Когато се замислих за бъдещето дори без този приятел, тогава се спрях и си казах К стига потисни чувствата си и недей да губиш този приятел Днешни дни, 2010 края на годината което ще рече 15-ти Септември.

Учебната година започна както всяка година с настроение за приключения и нови запознанства, „учене“ и така на татък. Цяло лято тръпнех да го видя, деня наближаваше и тръпката се усилваше. Вечерта преди 15-ти Септември не можех да заспя от вълнение че ще го видя. Сутринта бързах за първият ми учебен ден стъпих на прага на училището отвътре всичко бушуваше. Настъпи и мигът който очаквах стоеше пред мен, толкова се беше променил сякаш не гледах него а някой принц на бял кон, за когото всяко момиче мечтаеше. Не мога да ви опиша колко щастлива се чувствах, гушнахме се и се целунахме по бузите, когато ме доближи ми ме прегърна някак си се почуствах в вълшебен свят в който сме само двамата, всичко това траеше няколко секунди, но ми се стори че сме години заедно в една приказка. Денят мина както всеки първи учебен ден бързо и неусетно. Със секи следващ ден той започваше да се доближава до мен се повече и повече. Не можех да спра това, наричаше ме негова сестра целуваше ме по врата, устата на всякъде, гушкаме се постоянно.

Почнахме да излизаме заедно навсякъде, но настъпи страшният ден в който осъзнах че не мога да го спра, не обръщах внимание. Докато той не тръгна с едно момиче казва се В. На мен ми ставаше се по-гадно и гадно гледах ги как се целуват а всъщност си представях че аз сам на нейното място, той се държеше с нея както с мен, но през учебното време. Когато беше с нея не ме поглежда внимание а само на нея. Не можех да търпя това и казах на една приятелка да му каже че искам да сам с него. От тук от там и най-накрая му каза, а той отвърнал че не сам го интересувала обичал си неговото гадже накратко ме отряза.

Н когато ми каза това ми се преобърна стомаха, плаках признавам си, не мога да изразя какво ми беше. Преодолях го, почнахме за най-малкото да се караме и след това се сдобрявахме. Той вече знаеше какво изпитвам към него но не му правеше голямо впечатление нали отчуждавахме се повече и повече един от друг не се държеше както преди студени бяха прегръдките и целувките, беше нормално от негова страна това негово действие. Говорихме си след това и той ми каза че сам неговата сестра и няма как да стане това имал си гадже и такива неща приех и това. Сега освен да се надявам да го забравя няма какво друго да правя, не искам да развалям връзки и приятелства. Оставям се на съдбата, която ще прецени какво да направи. Моите сили се изчерпаха. Това беше моята история на кратко и най-накрая да ви разкрия и името на момчето което преобърна целят ми живот: И. А аз се казвам К.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: cf53e9f54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За малко щях да се разплача, докато го чета :( Представям си какво ти е и напълно ти съчувствам, много е трудно такова положение, в което любимият гледа на теб само като на приятел. Но от една страна трябва да знаеш едно - истинското приятелство е много по - ценно от каквато и да е любовна връзка, само то може да бъде вечно, а любовта е временна. Гаджето му ще е до време, а ти ще му бъдеш приятелка винаги. Затова не се отчайвай, опитвай се да свикнеш да го възприемаш само като приятел и с времето ще се справиш. Помни, че приятелството е над всичко. По - добре да си му вечна приятелка, отколкото временно гадже, нали? :) Гуш.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 3f0d611aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря, наистина по-добре е да съм негова приятелка отколкото гадже. Опитвам се да го възприема и дано да се получи. Иначе не знам какво да правя. Благодаря отново :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 3f52b00447
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Колкото и тъпо да звучи, според мен не бива да си тровиш нервите за мъж, в случая момче, но няма значение. Щом не ти обръща внимание и се държи така с теб, значи не те заслужава. Поне това е моето мнение, също така много ми хареса как разсъждава номер 1, с който/която съм напълно съгласна ^. ^ Успех ;]

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5525ea88a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да съгласна съм с вас, но днес се случи нещо което не мога още да го възприема седяхме един до друг и той ме целуна а аз не можех да устоя и отвърнах на целувка. Какво да правя сега? 468

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: d0c471482a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей, мило момиче. Днес те е целунал... целувката различна ли беше от предните пъти? Ако е била, може би ти намеква нещо, ако пък много е приличала на старите, е просто приятелска целувка. Не искам да те натъжавам още повече, но трябва да си изясниш нещата с въпросното момче. Не може да те целува и прегръща и в същия момент да не се интересува от теб? ! Извинявай, че съм толкова директна, но така мисля.
Не се разстройвай. Ще намериш своя принц и ще бъдеш много щастлива с него. Не се съмнявай! Пожелавам ти успех! ;)

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5525ea88a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   целувката не беше както преди по бузата, ами по устните беше целувка която не можех да спра стори ми се че имаше чувства в нея. Не мога вече нищо да разбера много съм объркана. ;(

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker