Завиждат ли ми или аз съм глупавата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Завиждат ли ми или аз съм глупавата?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1405 пъти
Здравейте, момиче съм на 16 години. Имам въпрос, който ме измъчва от почти една година насам. Преди не беше така, но започнах да усещам завист от страна на приятелите си и бих искала да разбера това наистина ли е завист или аз наистина съм глупава. Винаги намират с нещо да се заядат с мен, дори и да съм права и те да знаят това, пак започват да се заяждат с мен. Някои от думите им са "Оф, много си тъпа", "Няма по-тъпа от теб" и тем подобни глупости. Аз съм много хумористична и винаги всичко обръщам на майтап, а те това не го разбират и го определят като "глупост". Добра ученичка съм. Не си давам много зор за учене, а и нашите не ми се карат, ако донеса по-слаба оценка от 5-ца, докато техните родители им се карат за това. Получавам всичко каквото си пожелая, защото нашите са пичове. Изглеждам доста добре. Висока съм, имам хубаво тяло и лице. Не искам да ги обиждам, но изглеждам по-добре от тях. А и те са нямали гаджета, не си пишат с момчета, докато аз съм имала гаджета и поддържам близки отношения с много момчета. Лятото излизах не само с тях и те ми се сърдеха, а когато излезна с някого друг освен тях отново започват да се сърдят. Мисля че е това, ако не съм пропуснала нещо..

Как да се справя с всички тези глупости и страхове да не кажа нещо грешно и да ми се заядат?
Не искам да се разделям и карам с тях, защото съм 10-ти клас още време ще прекарвам с тях, а и те са ми единствените тук приятели?

Моля модераторите да публикуват историята ми, понеже вече нямам никакви сили да се справям с всичко това!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: cff945c9d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, ти нямаш приятелки, сама се заблуждаваш, че са такива. Те са просто едни лицемерни същества които ти завиждат и за хубостта и за това, че с родителите си си на ТИ. Търси си нови хора с които да се сприятелиш, а с тези просто се дръж по хладно, с две думи, избягвай разговорите, а ако те питат нещо, отговаряй едносрично или с възможно най малко думи без да показваш емоции. Просто си давай вид на досада от приказките им и запомни, че игнорирането на някой хора е по страшно от обидите или тем подобни други разговори. Не се унижавай да разпитваш защо се държат така с теб, а се стегни и ги подложи на пълен игнор, което не значи, че трябва да ги избягваш, а просто в тяхно присъствие да им покажеш, че не ликуваш от щастие. Завистта в някой хора е безгранична и няма лек, но дано си намериш друга компания и да попаднеш на истински хора.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: fbc0c945b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм била в твоето положение и с времето разбрах причината - просто съм по-добра от тях и искат да бъдат като мен, но понеже не могат, се озлобяват. Такива са си и останали години по-късно като ги видях. Злобни и завистливи, че чак и погрознели от това и все още на същото ниско стъпало като преди. Приятелство между жени почти няма.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker