Дали наистина е объркано или аз съм се вкарала във филм ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали наистина е объркано или аз съм се вкарала във филм ...
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1273 пъти
Здравейте!! Аз съм момиче с "проблем". То пък един проблем... Всичко, което слушам е само "Момчета, момчета, гаджета, целувки и прегръдки". Както се подразбира... всичките ми приятели са във връзка... аз съм самотния вълк, който е на среща при проблем. Дали съм отчаяна и депресирана? Не. Но просто съм объркана. Но от друга страна... може да не е толкова объркано, колкото аз мисля. Затова се обръщам към вас. Няма към кого да се обърна. И просто реших, че вие можете да ми дадете съвет.

Както казах всичките ми приятелки са във връзка. По пътя на логиката... и аз имам нужда някой да ме прегърне и да бъде до мен. И разбира се... Има момче, което много харесвам. Наистина много. И знам, че сега ще си кажете "Кажи му го... не протаквай нещата". Повярвайте ми опитах, но точните думи не излязоха от устата ми, колкото и смешно да звучи...
Въпроса е, че ние се водим приятели. Но както винаги правя... прескачам границата приятелство и минавам към лошата страна, а именно "мисълта за нещо повече от приятел".
Може би, точно това ме спира да кажа какво изпитвам... защото се страхувам да не проваля и малкото нещо, което имаме.
Ние сме в различни паралелки. И аз всяко междучасие съм при приятелките ми или така ги карам да си мислят, защото аз съм там заради него. Всичко започва от едно просто "Хей какво става? ", а след това гледката е прекалено хубава за да е истина. Прегръщаме се, гъделичкаме се, гоним се, дразним се, хапеме се... И общо взето се чувствам уникално заради тези му действия... Той ревнува от момчетата, които ме заговарят. И веднага след като се поздравя с даден познат, неговите думи са " Кой е този? Пак ли ги забиваш? " след което ме прегръща. Но както се предполага и аз ревнувам от неговите приятелки и само някой да ми каже, че се е заговарял с някоя или че се "занимавал" с някоя аз се обръщам към него и взимам да го разпитвам, а той се смее.

Та.. до тук добре... Но както всички знаем винаги има едно "НО", което проваля всичко. Вчера за малко да се целунем, но ни прекъснаха. А днес той се прави, че все едно нищо не е станало. И даже разбрах, че той се е е разбирал да излиза навън с най-добрата му приятелка, което нали е окей, защото и аз излизам с най-добрия ми приятел. Но просто сякаш нещо се промени, защото аз знам, че тя го харесва. С нея сме близки и просто и личи. Както и на мен... мисля... Страх ме е, че и той изпитва нещо към нея. Страх ме е, че даже и приятели няма да си останем, което аз не желая. Много ми е гадно и тъпо и се разтройвам само като си помисля, че може и да се получи нещо между тях.

Знам, че го описвам сякаш е бройкаджия, но не е. Точен е. Ако е с едно момиче, ще бъде с нея до последно...

Не знам дали ще ме разберете, защото е доста объркано написано. И си личи, че както тук така и в главата ми е каша.
Надявам се да сте ме разбрали и да ми помогнете. Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: fee31e57bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами объркано ти е заради хормоните. Иначе, ако наистина е така както го пишеш явно и той има интерес към теб. Признайте си, не е страшно и ще се получи. Колкото до другите момичета и най-добрата му приятелка, няма да стане нищо, освен ако не го отблъснеш с грозната ревност, която изпитваш. Тва оплесква много повече връзки, които иначе са щели да се получат добре отколкото каквото и да е друго. Не чакай дълго, че ако има интерес към него няма да те чака да се наканиш, ще реши че не го харесваш, а само си играеш.

S. A. D.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker