Несподелена любов... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Несподелена любов...
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 2828 пъти
Несподелена любов... доста четох в тия форуми и коментари и статии. В тях пишеше "не се отказвай... пробвай... и васякакви такива" и мога да га кажа че колкото и да пробвате няма да стане ( от личен опит знам ;). Щом не се е получило от първия път НЯМА ДА СТАНЕ! Аз съм момче на 16 години, което е преживяло много и много от вас като прочетат това ще си кажат " Той е МАЛЪК и НЕ разбира", но не е така ;). Проблемът е там, че... записах се в ново училище - нови съученици нови прители... но още на първия учебен ден (15 септември ) едно момиче ми се наби като трън в очите. Тя е от друг град и се виждахме само в училище. Забелязах я че е "трудна" и си поставих за цел да си я хвана ( да докажа, че мога да бъда с всяка ) и тя все не ми "връзваше".... Това много ми хареса и започнах да се зарибявам. Прегръщах я, целувах я... ВЛЮБИХ СЕ!!! С времето чувствата ми ставаха все по-силни и по-силни... Опитвах се да "докосна сърцето й ", но не се получаваше. Нейната най-добра приятелка ( Х ) рзбра, какво изпитвам към нея и й допадна, защото знае че за нея аз съм най-доброто момче, което НЯМА да я нарани! Приятелката и започна да й казва какво си пишем ( "много я харесвам.. много я искам ). Въпросното момиче също си споделяше с нея ( Х ) ( за чувствата си за преживяванията й )... Приятелката ? ( Х ) ми помогна да разбера, че я ОБИЧАМ и ? го казах ( но по скайпа, защото ме беше много срам). Тя ми отг " аз също имам чувства към теб".... В този момент се разтрепих, стана ми топло и се почувствах най-щастливото момче на света! Веднага на следващия ден набрах смелоост и я прегърнах и я дръпнах на страни. Казах й колко много я обичам колко много я искам колко много я харесвам... толкова красиви неща и наговорих с надеждата, че ще тръгне с мен. Обясних ?, че не съм като другНо всичко отиде по дяволите... всичко изгуби смисъл, когато тя каза "Няма шанс.. НЯМА да се получи " Животът ми се срина!!! (3 май )... Поуката е : "Ще боли до едно време, но се прави, че не ти пука!!! ".... И недейте да "драскате "Не си прав... щом я обичаш не я оставяй и секви такива глупости"

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 209942c29e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз знам колко е гадно, защото и аз съм в подобна ситуация. Момчето, което харесвам не ми обръща никакво внимание, но само на мен не ми обръща внимание. На всички момичета обръща, но не и на мен. Имам чувството, че ако се хвърля от прозореца и падна пред него, той пак ще ме подмине. Няма да ти казвам да я забравиш, защото понякога е изключително трудно...
*Яса

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d909c69a3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи по скайпа ти е казала, че има чувства към теб, обаче като те е видяла е казала, че няма шанс да сте заедно? ! Зарежи я... И ти не знае какво иска. :) Животът продължава.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 8932c1ba33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Понеже съм много настоятелен тръгнах с момичето и съм най - щастливото момче на света!!! А колкото до теб момиченце - момчето харесва , просто ти трябва да направиш първата крачка ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker