Училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Училище
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1584 пъти
Здравейте, аз съм момиче в 5 клас. Има едно момиче в училище, с нея стоим заедно, но ако отсъства някой веднага сяда на мястото му, а аз въобще не я интересувам. Когато няма с кой да стои веднага ме вика! . Не харесвам това момиче, но няма с кой друг да стоя, а не искам да съм сама:(Тя се подмазва на две момичета, които само я използват, но тя не го осъзнава. Щом я изгонят отива при някои други и накрая като е отхвърлена от всички идва при мен. След няколко дни пак е при тези момичета, върви след тях като... куче! В училище често ѝ се подиграват, има и прякор, който не харесва и мрази да я наричат така. Но пък когато ѝ трябва нещо веднага иска от мен, после въобще не забелязва. Проблемът е, че тя много ме дразни. Из цялото училище вика имената нантези момичета и още повече се дразня. Опитвам се да не ѝ обръщам внимание, но не става. Ако имах други приятелки в класа, нямаше да обръщам внимание на момичето, но нямам:(Не харесвам този клас, но ще ги търпя до 7 клас, а в 8 ще кандидатствам някъде. Момичетата се събиратмна групички, и аз понякога отивам, но много-много не ми обръщат внимание, не ме харесват просто, нито пък аз тях. Имах приятелка, но тя се премести да учи другаде, като беше тук се сприятелих и с другите, но сега не ме забелязват и не ме харесват. Тази година съм доста самотна, не се виждам с никой, освен с приятелката ми в събота или неделя и не всяка седмица. Онова момиче само ми звъни да пита за домашната(да ме използва съответно), но телефона ми често е без звук и не вдигам. В класа ни има едно момче, постоянно го бият и обиждат. Причината може и да е в мен-по-срамежлива и стеснителна съм. Просто в този клас не мога да намеря приятели! Дайте ми някакъв съвет! Не мога да сменя училището, защото родителите ми не са съгласни, за класа също.
Когато разменяхме подаръци си говореха, че никой не иска да му се падна аз:(
Заради този клас вече ходя с нежелание на училище. Тази година не знам защо толкова не ме харесват. Ме ме обиждат, но и въобще за тях не съществувам, ако се опитам да съм приятелка с някой те ме отбягват. Казвала съм на майка ми, че искам да съм в друго училище, но тя не ме разбира, въобще за нищо не ме разбира:(И вече не споделям нищо с нея. Дайте ми съвет какво да правя, къде да си намеря нови приятели, дали си струва да се местя в друг клас или училище другата учебна година, кк да спра да се дразня с това момиче, как да съм по-спокойна?
Благодаря Ви, че прочетохте.
Съжалявам, малко дълга е историята.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 96d3351053
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, дори вашите да не са съгласни настоявай упорито пред тях повтаряй им, че не си щастлива в това училище докато не те чуят! Ако те обичат наистина ще направят каквото трябва а то е да те преместят в друго училище и да започнеш на чисто Не си заслужава да търпиш още 2 години щом не се чувстваш добре, нито в класа, нито в училището! И аз като съм имала проблем с напаст търпях и тормоза момчетата не прави и ти моята грешка. Няма нищо по - важно за един родител от това детето му да е спокойно и да ходи на училище с желание това кажи на вашите! ж. 24

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 18a3af34d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   (Когато отваряш скоба трябва и да я затваряш)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 89662e3fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Това :( е тъжно лице емотиконка, а не отворена скоба, номер 2!
Аз съм била жертва на тормоз в продължение на 7 години - то 1-ви до 7-ми клас! Като преживяла това по същия начин с най-малките подробности (моите родители също не искаха да ме преместят) ти казвам да им пилиш на главата докато не го направят! Всеки ден по-няколко пъти! Ще повтаряш че не ти харесва там и толкова, ако не те преместят дори ще спреш да ходиш на училище, да видим дали няма да те преместят.... Как може да има толкова глупави родители (визирай и моите също), че детето като не е щастливо сред класа си и училището, въобще ще спре да учи и да се развива! Този проблем няма да изчезне от само себе си!
Ж19

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f9a45c3c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2, като си такъв спец по пунктуация, за точки и запетаи не си ли чувал? За възрастта си, детето пише прекрасно! При такъв проблем, няколко грешки от невнимание са нищо! А какво означава тази скоба, номер 3 е обяснила, споделям изцяло и мнението ѝ по темата.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 446cd6cb48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не искат да ме местят, защото ще трябва да пътувам. Живея в малък град, в който има само 1 училище.
От авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker