Недооценен от обществото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Недооценен от обществото
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2144 пъти
Здравейте драги читатели,
Малко за мен : Момче на 18 години, живея в едно затънтено селце, уча в близкият град до селото ми, от влашки етнос.
Понеже израстнах без баща, без приятели и в бедни условия, имам амбицията да променя себе си и животът ми. Готвя се за матурите май месец, след това възнамерявам да уча програмиране - от сега съм започтнал с програмирането, в смисъл гледам видеа от Телерик и СофУни и пиша задачите, които дават на техните курсисти, не съм част от никоя академия - видеата и упражненията са достъпни за всички. Имам амбиция да уча, да не съм невежа, а интелигентен човек(Доколкото е възможно това)

Останах да живея сам в нас, майка ми се премести при приятеля й, а пък баща ми е в чужбина и рядко се чуваме.
Наскоро видях момичето, което харесвах с друго момче... стана ми доста кофти!

Чудя се - имам амбиции за хубав живот, всяческо развитие, а пък никой не гледа на мен както искам.
Родителите ми са нехранимайковци, които не им пука много какво искам да правя в бъдеще и да ме подкрепят, момичетата не ме и заглеждат, защото съм от влашки произход и съм грозен и беден, те предимно търсят красавци и богаташи.

Започвам да си мисля, че най-добре за мен ще бъде да живея някъде в чужбина, защото тук в България се чувствам недооценен.

Споделям тук, защото имам нужда да споделя с някого, знаете - човек понякога има нужда да сподели с някой за да му олекне.
Не търся съжаление и съчувствие!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 80bd51e6e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мисля, че си недооценен тъй като ти тепърва ще доказваш своята стойност. Единствената стойност, която човек има на 18 е за неговите родители и приятели. Виждам, че си в неприятна ситуация, по-неприятна от тази на повечето хора. Произхода ти няма значение, доказателството е, че ако беше красив или богат, жените нямаше да ги интересува откъде си.

Въпреки всичко, макар и парадоксално и съвсем неутешително, имаш нещо, което много малко имат - своето нещастие. Принуден си да действаш, за да подобриш живота си. Малко хора го правят. Ако работиш в тази посока ще постигнеш нещо, без съмнение.

Със сигурност си по-добре от хора, чиите родители се неефективни и ги тормозят. Поне имаш свобода на свое разположение.

Стискам палци, няма да е лесно, няма да повярваш, но нещата са на твоя страна, ако не те е срам да поискаш помощ и подкрепа от непознати и работиш за себе си упорито.

Ще запомня твоята история и ще стискам всеки ден палци за теб.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c0e370f117
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Един ден усилията ти ще бъдат възнаградени! Успех и не спирай да вярваш в себе си, най-доброто тепърва предстои (наистина! )

Ж, 20

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4b25ea9a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако знаеш след 10 години как ще се смееш на този свой пост! Със сълзи ще се смееш, корем ще те заболи от смях. Моля те, разпечатай го и си го прибери някъде, за да не го изгубиш, защото този сайт може да не съществува тогава, а постът ще ти трябва, за да го показваш на синовете и внуците си, защото е поучителен и ще ти послужи повече, отколкото всякакви нравоучения на тема как човек не бива да губи вяра в себе си, а трябва да следва амбициите и мечтите си.
Драги млади господине, на 18 години човек не може да бъде беден, защото още не е започнал да работи. Произходът в съвременния свят няма никакво значение и на никой не му пука дали си от Париж, Райнфелден или Каспичан. Физическата красота първо е нещо относително, и второ - та ти си още дете! Тепърва ти предстои да съзрееш и да добиеш чара, присъствието и обноските на уверен в себе си мъж. И последно: дръж и следвай упорито професията, която си избрал, тя ще те отведе до всичко, което ти се струва недостъпно днес. Господи, ако знаеш как ти завиждам! Благородно ти завиждам, радостно ти завиждам! Защото зная колко чудесни пътища и срещи ти предстоят в живота; колко любов и признание ще получиш; и как един ден ти ще отправиш до някой друг младеж същото послание, което аз сега отправям към теб, а именно: нищо не е по-голямо от мечтите ти; нищо не е по-силно от любовта ти; никой не може да ти отнеме доброто, което си дал на хората. Успехи, момче!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 414a48f72b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Здравей, аз също съм на 18 години и познавам начина по който се чувстваш. Уча програмиране в СофтУни и много искам да се развия, но както и при теб средата в която живея иска да ме стъпче.
Чувствам се сама в свят като този и не пиша за първи път тук, но много искам да намеря приятел с когото да растем заедно и да направим нещо по въпроса за грозната ни действителност.
Започнах Тех модула на СофтУни но нямам пари за повече и гледам каквото мога да намеря в Интернет. Просто искам да правя това и да си докажа че мога.
Понякога се демотивирам защото повечето хора около мен нямат близки до моите цели ако въобще имат такива. Но напук на всичко и всички аз продължавам и няма да се откажа. Това са моите силни карти.
Обичам да виждам развитие и как нещо се променя към добро, и понеже от първите думи в историята ти повярвах в теб бих искала да те видя как растеш. Намеренията ми са изцяло чисти.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d2a9878312
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мен лично произхода ти изобщо не ме интересува, съдя хората по качества. Теб обаче не знам защо те "подтиска" точно това и отдаваш значение. Беден си... хааха то оставаше на 18 г да си постигнал висооборотен бизнес или сериозна кариера. Та ти си още почти хлапак. И на 18 г почти всички момчета са "грозновати" гласовете ви още мутират при някои, в процес на физически промени сте още т. н. имай малко търпение, де!
А иначе много добре си подредил приоритетите си и плановете за изпълнението на целите си, че даже и действаш по тях :)
Е, та какво повепе към момента? ! Супер си, само не прави крачка назад или в страни, действай си по план и всичко ще е наред.
И момиче ще имаш, просто ще е друга, гадно си е да видиш обекта на чувствата си с друг, но на всички ни се е случвало, не можем да принудим никого да ни харесва както ние тях.
И аз като н 2 ще стискам палци за теб, късмет!

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3d1d23bdbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Човече, не се хаби с измами от рода на Софтунито. Ще ти вземат парите и ще останеш с пръст в уста. Пробвай се в чужбина, може и да ти провърви и без образование.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c9d00c6597
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз бих заложил на теб! Противно на средата ти, си намерил правилния път, вървиш по него, най-вероятно си много пред връсниците си и техните теми и проблеми не са ти интересни. Спокойно, животът е дълъг и ти си още в началото му. Тези, които в момента са най-вървежни при момичетата, след години ще си спомнят с умиление най-добрите си години от гимназията, докато ти ще се наслаждаваш на живота.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d19d1b39bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   На тебе ти липсва самочувствие. Друг проблем не виждам.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: fe85881a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имам една колежка, която твърди, че родителите й са власи от някакво село до Видин, което не си спомням как се казва, съответно и тя смята, че има влашки проидход. Ако не беше споделила този факт никога нямаше да разбера този факт, просто по нищо не се различава от етническите българи. Защо тогава, авторе, се срамуваш че си влах? Кой въобще се интересува от това и въобще предполага, че си влах (извън селото), а в селото предполагам, че и другите жители са също като тебе власи? Много странна тема.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 50f58b3602
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Запиши се на курса по програмиране в Телерик академията. на 16г. съм и уча там програмиране и е много забавно. Не е и галкаова сложно.

Успех

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 827a5c551a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Т.нар софтуерни академийки в бг са малоумие на малоумието.
Само ще спомена, че дипломките, които издават много от тях не се признават от МОН.
В Софтуни искат да присъстваш, щото при тях се учило "много". Две години. :) След това тъй като не издават диплома за бакалавър, предлагат да се запишеш в някой от партньорските университети - Бургаски свободен, Варненски свободен, Библиотекарския и прочие. :) (ако усещаш "високото" ниво)

Да не коментирам обучението, после реализацията и прочие.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 827a5c551a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Образование в бг, твърдо не препоръчвам.
Вече се прекарах с бакалавъра.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker