Да го направя ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да го направя ли?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1783 пъти
Здравейте! Момиче на 18 години съм и имам връзка с 15 години по-голям мъж. Обичаме се, знам че държи на мен, личи му и ми го показва. Когато съм с него изпитвам страшна възбуда, искам да бъда с него, знам че и той го иска. Родителите ми го познават много преди ние с него да тръгнем и го харесват. Въпросът е там че съм девствена и не искам някой да се възползва от мен. Не публикувам тази история за да ме упреквате за разликата в годините. Зряла съм за годините си и ми е омръзнало да се занимавам с по-малки момчета. Искам сериозен мъж на който мога да разчитам. В смисъл такъв да ме подкрепя и да имам сериозен човек до себе си. Не се вълнувам от материални неща. От добро семейство съм, отличничка. Мислите ли че е добре да го направя вече или да почакам още малко?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7d61bb1fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не,недей....Ще съжаляваш!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ca12704487
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Той ще иска да има семейство, деца, жена, с която ще прекара живота си... ти готова ли си за това?? Не го прави, както е казал номер1, ще съжаляваш. Не бързай, има много момчета на твоята възраст, които ще срещнеш в бъдеще. Млада си още, не се поддавай на чичковци.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bc5377c618
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По-голяма съм от теб, ще ти кажа и от собствен опит, много грешиш, като мислиш че по-големите са сериозни и свестни, а от връстниците си не може да очакваш нищо.
Това е до човек, твоята "любов" е обигран, дори и да те обича, мислиш ли че ще се задоволи само с теб?
Какво от това че си млада?
Какво от това че сте във връзка?
- Ако искаш истинска и сериозна връзка, трябва да си хванеш момче, което е неопитно в любовта.
Хората, които за първи път изпитват любов, обичат истински, всичко с тях е непринудено, красиво и чувствено, казвам го от опит.
Те няма да ти изневерят, нито пък ще се възползват от теб.
Докато този мъж, с когото си в момента, толкова жени е имал, толкова любови, че можеш ли да му имаш доверие? !
След като питаш в сайта, явно му нямаш доверие толкова.
Бъди предпазлива, това че се познава с родителите ти нищо не значи, не си имунизирана срещу евентуална раздяла, след като му се отдадеш сексуално или пък му омръзнеш.








*Пебълс

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 945e32c263
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Секс се прави тогава, когато се чувстваш готов и го желаеш. Това важи не само за първия път, а за всеки следващ с нов партньор. Винаги, ама винаги, един човек може да иска само секс от теб или пък да го иска и от теб, и от всички други... тези два риска съществуват във всяка една ситуация, затова важното е, когато спиш с някого, да знаеш, че независимо от следващите случки, ти няма да съжаляваш за действията ти. Това е, не прави нищо, заради което ще съжаляваш после.
Иначе, за връзката ви, това са 15 години разлика и не е нужно да се разделите сега или след 2 години, но този мъж до няколко години ще иска и секс, и деца, и съвместно съжителство. (Сексът сигурно и сега го иска.) Имай предвид, че годините са опит и събран непукизъм, а не задължително мъдрост и стабилност. Имай предвид, че на 20-22 ти ще трябва да си с разума на жена на 30, ще трябва да си много по-смела, много по-уверена, много по-спокойна... Сега драмата ти е малка, това се преодолява, повярвай ми, дори и да те нарани, след време ще ти мине, но загубени години доверие и напразни надежди не се преодоляват така лесно, бъди сигурна в намеренията му и бъди сигурна в желанията си.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e3694a3dee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката:
Надявам се наистина да е сериозен към мен, както аз към него. На моменти съм забелязала че ми говори някакви сериозни неща, свързани със съвместно съжителство, деца и т.н. което ме кара да си мисля, че не му е за единия секс. Дори се осмелих да говоря с него и го попитах в прав текст какво иска от мен и му обясних че не съм момиче за веднъж, и ако това му е единствената цел е по-добре да се откаже. Отговорът му беше, че ако е търсел само секс нямаше да се занимава с мен, да ме чака, като може да намери много лесно някоя за веднъж. Радва се когато вижда че родителите ми го приемат изключително добре въпреки разликата.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1c2991455f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, все още си млада, но живота ни учи на всякакви изпитания.
Не вярвай на сляпо, не вярвай на думи, а на дела!!!
Много е лесно да се кажат думи, отколкото да се почувстват, както по-горе се изразиха, той е по-напред от теб във взаимоотношенията си в любовта.
Не е гаранция, че като се познава с родителите ти, ще те гледа като принцеса, ще ти е верен и няма да те използва, отново повтарям ВНИМАВАЙ, да не се окаже ГОЛЯМАТА ТИ грешка, с която си започнала да порастваш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: fd68f59f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз съм била с по-възрастен мъж и по-добре се занимавай с такъв, отколкото с келеш на твоите години, който не знае къде му е оная работа. Коренна разлика има, от личен опит е поне моя комемтар, а не от фалшив морал.
Ж19

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b834f9d2b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   До 8 - Хайде,ако обичаш чичо,да не агитираш момичетата,да ходят с такива като теб,защото толкова си вманиачен,че на 2,3 теми написа абсолютно същия коментар,извинявай ама младите "келеши",не са ти виновни,че те превъзхождат,за това с най-добри чувства,ама престани да се правиш на жена и да хулиш младите. :)

- За протокола жена съм.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9dd6ccf2cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, и аз ти препоръчвам същия съвет, както номер 8. Бях с една жена на 39 години, научих много за секса, любовта, изневерите и много, много полезни неща за живота. Бях само на 26 и продължихме няколко месеца. Връзката ми беше сексуална, а ми даде толкова много, а какво щеше да е, ако беше сериозна и сигурно още повече щях да помърдея. Определено не губиш. Днес съм на 32 години, благодаренияе на тази жена сега всяка втора 18 -22 годишна ми се лепи и ми гласуива доверие, но аз не се възползват от ситуацията и с повечето съм само приятел. Имаше само едно момиче на 20, в което леко се влюбих но го прекратихе, защото тя искаше да учи и да прави други неща.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e3694a3dee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката:
Благодаря на всички ви за мненията. Но наистина се оказа че има нещо гнило около този човек. Усетих го онзи ден че се държа странно като дойде вкъщи. Не ми обръщаше внимание както обикновено, бърза да си ходи защото го извикали по работа. Държеше се някак си заядливо и като че ли ме отбягваше. Забелязах нещо лилаво на врата му, почти избледняло, което не е от мен. Възможно е и да е смучка. Като се замисля, предишната седмица ми каза че е болен и че иска да оздравее и тогава да се видим. Възможно е да не е бил болен, а просто да е изчаквал синината да се заличи, за да не последват въпроси от моя страна. Въпреки това допускам, че може и да не е смучка, защото тогава ме помоли да му оправя яката, тоест ако е било щеше да я крие а не да ме моли за подобно нещо като знае че ще го видя. От 1 ден не можех да се свържа с него, едва днес успях. Каза ми че си е счупил телефона и не е имало как да ми го каже. Но непрекъснато е на линия, харесва някакви неща във фейсбук. Отговори ми, че може техниците при които си е оставил телефона да са влезли. Съмнява ме тези техници да му поправят телефона в 1 през нощта. Когато му го казах това и го попитах защо ме лъже не получих отговор. Ще видя дали ще получа адекватно обяснение, но след всичко това, каквото и да ми каже, ще ми е малко трудно да му се доверя.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: fd68f59f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пхаахаахах, номер 9, моя снимка искаш ли да ме видиш, че съм на 19 и то момИче, а не дърт чичак?
Ж19

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: effd57acb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не си измисляй конспирации. Ако нещо те тревожи, например синината, директно го попитай.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker