Най-добрите ми приятели ме изоставиха - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Най-добрите ми приятели ме изоставиха
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1560 пъти
Здравейте на всички. Аз съм момче на 15 години и в момента съм 8-ми клас. Проблемът ми е следният:

Двама от най-добрите ми приятели някак си се отделиха от мен и като цяло нашата групичка. Единият го познавам от детската градина а другият от първи клас. Ще ги наричам Иван и Петър. Всичко започна лятната ваканция. Иван си беше намерил гадже и често излизаше с нея и нейната компания. Петър излизаше с нас от време на време, но през повечето време излизаше с една негова стара приятелка. Естествено аз нямах проблем. Все пак аз не ги притежавам. Постепенно двамата почнаха да общуват един с друг, но все по-малко с нас. Почти спряха да излизат с другите, но аз все пак продължавах да дружа с тях. Но усещах как на тях все повече не им пукаше за мен или за другите и ако аз не им се обадих те нямаше да ме потърсят или ще ме потърсят само ако им е много скучно или ако им трябва нещо. Почнаха да пушат и да пият. Иван скъса с гаджето си. И се опитваше да се прави на играч. Опитваше се да впечатли момичета за моя сметка. Дори се скарахме и се сбихме, само защото искаше да се направи на силен пред момичетата. Обаче ми сеизвини и всичко си беше както преди. Почна учебната година. С Петър бяхме в един клас и се радвах понеже няма да съм напълно сам. Иван беше в друго училище, но се премести в нашето(в друг клас). Премести се заради Петър не заради мен. След това Петър почна да ходи на партита с приятелката му която споменах по-горе. В последствие и Иван се присъедини, главно защото имаше алкохол цигари и момичета. Все още си говорим, но веднага щом ги повикат, ме зарязват и отиват да "купонясват". Не мисля, че може много да се направи и честно казано ако продължат с алкохола и цигарите едва ли ще искам да съм им приятел. Просто исках да споделя с някой. Надявам се редакторите да одобрят историята.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 915a85aecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма вечни неща, всичко се променя. Естествено, че ако някой си е хванал гадже, няма да мисли ти дали не скучаеш. Както сам осъзнаваш, не притежаваш приятелите си. Ти също можеш да си намериш нови.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 357b197bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Твоите приятели си гледат кефа и са повече или по-малко егоисти. Един иска гадже и гледа да я впечатли дори и с цената на твоето приятелство. По-сладко е да има момичето, отколкото да си говори с теб. Естествено, ти не го разбираш това, защото не искаш момиче, а приятелство. Всеки е прав за себе си. Просто си намери нови приятели и не допускай някой да те използва, за да постига собствените си цели.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 861247229b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Това е реалността, на всички се случват такива неща. По-добре сега отколкото после. Това е неизбежно всеки минава ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker