Котката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Котката
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1251 пъти
Здравейте, имаме една женска котка, прави много бели. Постоянно дращи по прозорците, има къща от морска пяна и постоянно разваля къщата, всичко е в такава пяна, изкарва силикон от тоалетната си, пръска гранулите, лятото разравя всички саксии. Вчера ѝ купихме по-евтини гранули и не ги яде. Как да я възпитаме, така че да не прави бели(на 9 месеца е)? Пречи ли да ѝ даваме по-евтина храна, например 5 лв кг? Трябва ли да се дава друго освен хапче за паразити(друго не сме давали и не е имало проблем)? Ако е от значение котката е улична. Благодаря, че прочетохте, ще се радвам да чуя вашите мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: f44537db7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз имам две котки и ги научих да не драскат по мебелите и да не правят бели като им казвам строго и силно "Не! " когато ги видя да правят съответните бели. Така едната се научи бързо, другата по-бавно, просто трябва постоянство. Защо има котката такава къща? На котките им трябва статив или дъска, на които да си точат ноктите, не къща от пяна. В саксиите забучи в пръстта на гъсто дълги твърди клечки от типа за суши примерно. След като сте я хранили с хубава храна, нормално е да не иска да яде от тази- усеща, че има па-малко месо и повече изкуствени съставки. Освен това котките имат един сензор на обоняние на небцето си и ако им се дава храна, която не съвпада с този сензор, просто не я ядат. Хубаво е да я ваксинираш с основна ваксина, ако е домашна, а ако излиза трябва да я ваксинирате срещу множеството заразни болести сред уличните котки. Също така трябва да я кастрирате тъй като ще започне да уринира из апартамента в най-скоро време. Като цяло котката, която е улична няма изградени навици на домашна котка и е доста по-дива от котки, родени в домашни условия. Но не е непоправимо, с много любов и търпение, без агресия може да я научиш и да стане най-милата и гальовно котка :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6bbde83204
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Как може да кастрирате горкото животно, това не е хуманно. Защо гледате животни в дома си, ако ще ги осакатявате?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 634159a99f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вземете и играчки и играйте с нея така ще изразходва енергия по - бързо и няма да и остава време да драска след като е уморена от игра. Нормално е да и се играе понеже все още е малка когато остарее само ще яде и ще спи. Колкото до гранулите възможно е да не ги харесва, защото в тях има всичко друго но не и месо. Един съсед не взема на кучето си кучешка храна по същата причина животното не я яде понеже усеща че почти няма месо в нея купува му пилешки шийки, рагу или свински крачета и му ги вари.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker