Как да премахна мислите си за него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да премахна мислите си за него?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1276 пъти
Здравейте. Момиче на почти 16 години съм. Ако има значение, момчето е на почти 18. Ще започна с това, че се извинявам за поредната такава глупава за част от вас тема. Но е наистина важно за мен и не мога да се справя сама. Споделяла съм на най-близките си приятелки, но те не могат да ме разберат толкова добре...
По принцип съм оправно момиче, гледам да не се тормозя за глупости и за хора, които не си заслужават, но уви, това не мога да го преживея.
Ще започна с това, че му "хвърлих око" още на рождения си ден преди 5 месеца. Много исках да се запозная с него, но не събрах достатъчно смелост тогава. По стечение на обстоятелствата, 2 месеца след това започнахме да си пишем, опознахме се, сближихме се и решихме да излезем да се видим. Не мога да ви опиша колко щастлива бях тогава! Сега осъзнавам колко много съм го харесвала това момче (а и май още го харесвам... ), защото никога не съм се чувствала по този начин, по който съм се чувствала, когато съм била в неговата компания. Излизахме няколко пъти, писахме си всеки ден. По едно време започнахме да се държим като гаджета, но дефакто не бяхме такива. Разхождахме се, говорихме си, беше ме поканил и да гледаме филм у тях. Сега искам да кажа, че наистина гледахме филм :D Имаше нормалните прегръдки и целувки, но нищо повече. От негова страна нямаше никакъв натиск ли намек за други неща. Този ден и следващия бяха доста специални празници. Единия ден бях безкрайно щастлива, а другия- точно обратното. Държеше се дръпнато, нещо се бе случило. 2 дни след това ми каза, че нещата няма да се получат и само е "пробвал" дали ще му харесам. Наистина бях съкрушена тогава. След това той се опита да забирява най-добрата ми приятелка. В началото на годината решихме да му спретнем малка изненада, един вид да му върнем за това, дето ни е разигравал.
Аз осъзнавайки всичко това, разбирам, че е бил загуба на време, боклук и тн., но продължавам да мисля за него... Не знам по какъв начин мога да го забравя, тъй като най-хубавите си моменти съм прекарала с него. Най-кофти е, че е от моето училище и го виждам на ден поне 2 пъти. Знам, че той вече няма интерес към мен, но умът ми явно не иска да го приеме. Продължавам да страдам и някои дни просто плача, в лошо настроение съм и мисля с какво не съм била достатъчна.
Въпросът ми е вие как се справяте (или сте се справяли) в някакви подобни ситуации?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: fdd1785dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ееее, че кой не е страдал от любовни трепети в тези години? И да, те са с размер на голяма драма. Какво да се прави-хормоните бълбукат. Ами, нищо особено не се прави в такива с лучаи. Просто, гледай да не си го навиваш на пръста, че искаш да си снего или да се тормозиш защо не те харесвал. Ами, сложно е това с хареснането-някой ти харесва друг-не. Никой не е виновен. Той -също. Може би, твоята приятелка му е харесвала по-вече. Може да си е въобразил, че е голям играч, кой знае.
Всичко ще отмине. Не си го слагай много на сърцето.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5408a34828
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох, мила може да не мине толкова бързо, колкото искаш. Аз вече година и два месеца си въздишам още и сърцето ми трепери при мисълта за него, а дори не бяхме във връзка. Просто помня всеки един момент, всекя секунда и не могс да го забравя

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ca60fea928
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Бях във същата ситуация проблема беше че той не изпитваше същите чувства след 6 месеца намерих идеалното момче и сега изобщо не се сещам за него. Накратко мисълта ми беше да изчакаш и твоето момче ще те намери а доколкото за оня "боклук" не си струва да мислиш за него просто продължи напред пожелавам ти да намериш любовта която винаги си искала
Ж. 16г

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3fc1ddcc94
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей пише ти момиче на 17. При мен беше малко по различно. Той беше в моя клас. Аз си го харесвах от 8-ми клас. И тогава може би съдбата ми се усмихна и след 2-3 месеца от започването на учебната година се запознахме, сближихме се и нещата се получиха. Но това мое щастие не продължи дълго около 5 месеца. Когато го видях с една много близка приятелка. Която беше с година по голяма от нас. Много ме заболя, исках да се изместя в друго училище, много ме болеше. Чувствах се наранена и предадена. С помощта на психолог някакк си се справих. Просто не го забелязвах. За мен той беше минало. Но лятото се случи така че бяхме в един хотел и така в началото го отбягвах, но после нещата сами се случиха започнахме да се събираме и да си говорим, но бях резервирана към него. И така до края на почивката. След края на лятото, начолото на октомври сякаш нещо в мен отново пламна. Мисълта за него ме влудяваше, и тогава започнах да го отбягвам отново, за да не бъда отново наранена. Този път окончателно реших да се преместя и точно тогава съобщиха на баща ми, че трябва да замине за Италия. И така заминахме... Но нещата се объркаха и на следващото лято се върнахме. Разбрах, че той цяла година не е спирал да ме търси. Тогава не издържах и отидох при него. Казах му всичко което чувствах към него, а той ми разказа защо е направил онази глупост в осми клас. Тогава се събрахме и от тогава сме заедно. Искам да ти кажа, че трудно ще го забравиш, но дано нещата да се оправят.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: cd5c173488
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Много е лесно да се казва НЕ СИ ГО СЛАГАЙ НА СЪРЦЕ! Ама хората, които не са изпитали тази мъка НИЩО не знаят. Нямат ни най-малка представа какво е да си от другата страна, трудната страна. Аз съм в почти същата ситуация, единствените разлики между нас двете са във възрастта и това, че ти си имала временни отношения с момчето. А какво направих аз: признах му какво означава за мен с най-искрената и мила валентинка, естествено анонимна, а той не е казал нищо, дори не е благодарил. Оттук нататък много близки мой хора покрай мен започнаха да го мразят, някой казваха от слухове, че той е несериозен, че с приятелите си се бил гаврил с чувствата на момичетата, а други пък започнаха изведнъж да казват АМИ АКО ТОВА, КОЕТО СИ РАЗБРАЛА, НЕ Е ВЯРНО, смисъл ако той не е искал да покаже какво е почувствал от валентинката. И от толкова много мнения вече ти се оплита главата, но така и не спираш да обичаш. Аз сякаш го приех със всичките тези недостатъци, независимо верни или грешни, и продължих да го харесвам. И мен в момента много ме боли, от почти месец съм така всеки скапан ден. Няма някой, който да ни помогне, защото дори тези, които са го преживяли вече, и им е минало, ще кажат АМИ ТАКА Е ГАДНО Е АМА ГО ПРЕЖИВЯХ, ЩЕ УСПЕЕШ И ТИ. Ами какво ще правим докато успеем, Ами какво ако скоро изобщо не успеем! През това време наистина ще бъде мъчително и времето в мъчителните момети ще минава бавно. Затова само можеш да го потискаш, и да мислиш за всичко друго, но не и за това. Аз почти винаги успявам. Подкрепям те изцяло!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker