Когато те предаде приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Когато те предаде приятел
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1761 пъти
Моля за някой съвет. Ще започна с това аз съм момиче на 18 и от месец и нещо се чувствам ужасно, никой не го е грижа за мен дори и хората на които имах доверие и смятах за свои приятели ми обърнаха гръб. В училище най-добрата ми приятелка спря да говори с мен, заряза ме заради друго момиче те си паснах, а мен спряха тотално да ме отразяват е двечките се забавляват, а аз и да се опитвам да вляза в разговор с тях някак се чувствам не желана и просто реших един ден да се махна от тях те не че разбраха че ме няма, дори не ме попитаха какво има какво ти, е не нищо просто не им пукаше, дори на момичето което смятах за близка приятелка все пак преди това в училище винаги бяхме заедно и сега просто ейтака да ме зареже без да показва, че и пука за мен много ме натъжи. Не знам дали и други хора са имали подобни преживявания, но наистина боли когато човек на когото държиш и си смятал за близък разбереш че въобще не му пука за теб (щом си намери друга компания и му омръзнеш ти не му трябваш вече) Не че не се опитвам да си намеря друга компания но моя клас е от 10 човека в клас сме само 4 момичета, а всичките се водят с тас предателка, никой не ме предпочита пред нея. Знам тя е много над мен и всички и обръщат предостатъчно внимание, а аз ако не кажа нещо никой не се сеща да ме потърси, наистина започвам да изпадам в депресии и да намразвам себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: cfbdf5d42b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 100 % доверие на никой не трябва да имаш. Не забравяй, че всичко е един взаимен интерес. Щом вече тези момичета странят от теб си намери нови, които да са ти по- интересни и от които можеш да научиш нещо. Все някога ще намериш приятели които да държат на теб.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 13288bf9a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Сега видях че има и други хора като мен имах една много близка приятелка с която се познававе от първи клас бяхме в едно училище и един клас но след четвърти клас аз се преместих а тя си остана. От тогава сме по-отдалечени тя порасна и почна да излиза с момчета и едно друго момиче. Сближи се с тях и мен ме изостави понякога когато сме навън се чувствам толкова изолирана и сама че просто си тръгвам без те да разберат и да ме попитат защо. С нея сме се карали много и е имало много пъти в които аз съм била просто толкова наранена със седмици и месеци съм плакала а тя дори не се е сещала за мен. Чувала съм такива думи за мен от нея, че дори не мога да повярвам. Да наистина намерят ли си нова компания те захвърлят просто така. Толкова пъти съм се опитвала да се сдобря с нея отново, прощавала съм и винаги аз съм се извинявала, все аз съм ходила след нея и тя винаги е била лидер на групата. Всички момчета я харесват и винаги всичко и е било добре. Мога да кажа че тя ме е мачкала през цялото време и ме е използвала. Всеки път когато се скараме си казвам това е последният път в който тя ме вижда и чува но аз като съм си глупава и се водя по акъла. Някак си не мога да продължа на пред но нещото щоето ме тревожи е че няма с кой да излизам тъй като всички от квартала са с нея а приятелите ми от класа живеят на центъра а той е далеч от там където живея. Сега съм наранена защото точно днес пак се скарахме но този път прошка няма да има няма и да и се извинявам. Надявам се да е помогнало на някой също това не беше просто коментар ами история което не беше целта ми но няма лошо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker